BMW Motorrad Srbija

K 1600 B GRAND AMERICA

Iza horizonta.

Otvoreni put. Čak ni to nije dovoljno za vas. Uvek želite da idete dalje i dalje, zato što nikada niste bili toliko blizu puta. Sa modelom Grand America, možete da se opustite i uživate u vožnji kilometrima i kilometrima. Kao potpuno opremljeni luksuzni turing-motocikl, ovaj kicoš nudi savršeno zadovoljstvo u vožnji i komfor za bezbrižno krstarenje. Legendarni redni 6-cilindarski motor trijumfuje sa nesmetanim radom bez premca i impresivnim razvojem snage. Uvek spreman da pređe onaj dodatni kilometar. Čak mu je i silueta na drugom nivou: od visokog vetrobrana do upadljive pozadine sa kutijom za prtljag koja se lako koristi i naslonom za leđa. Ovo dopunjuje inovativna tehnologija i obilje prostora – naročito za dvoje. Nadohvat je ruke: Grand America dovodi do toga da horizont izgleda bezgranično – a opet toliko blizu.

Oblikovan slobodom.

Nema šta: sa prepoznatljivom kosom linijom i čeličnim prigušivačem paralelno uz drum, ovaj luksuzni Bagger turing motocikl kao da se stapa sa putem. Neodoljiva prednja i upadljiva zadnja strana sa LED migavcima i integrisanim kočnicama dovode do njegovog isticanja u masi. Pored boje Blackstorm Metallic, ekskluzivna Austin Yellow Metallic boja predstavlja nepregledan pejzaž od osvita do sutona. Moćan crni 6-cilindarski dizajn ne ostavlja mesta sumnji: vi u svojoj slobodi uživate do maksimuma. Sve do standardnog crnog cevastog upravljača koji je uvek nadohvat ruke. Ploče visokog kvaliteta na rezervoaru mašine dokazuju njenu svrhu – baš kao i vašu: K 1600 Grand America.

Veliki snovi? Nema problema.

To je vaše putovanje, vaš san. Sami sebi popločajte put rednim 6-cilindarskim motorom i njegovom zapreminom od 1649 ccm. Za dinamično iskustvo i vrhunsku nesmetanu vožnju. Maksimalni obrtni moment od 175 Nm i 118 kW (160 KS) razvijaju neuporedivi, laki potisak. Već vam je na raspolaganju ukupno 70% obrtnog momenta na 1.500 obrtaja u minutu. Možete da osetite snagu čak i na najmanji okretaj ručnog zgloba – propračen moćnim, opuštenim klizanjem. Reverzni asistent obezbeđuje manevrisanje bez napora kada se odmarate od vožnje. Možete čak i da nastavite da se vozite opušteno sve do kraja. Jer zahvaljujući funkciji Keyless Ride, u stanju ste da se vratite na put brzo i bez po muke.

Dalje i dalje.

Komforno krstarenje sa izobiljem prostora: sa modelom Grand America, poželećete da vožnji nikada ne dođe kraj. Standardni Dynamic ESA ovaploćuje najbolje moguće upravljanje i dinamičnost vožnje – „CRUISE“ mod vam dopušta da klizite još nesmetanije. Odmarajte noge u vožnji na standardnoj dasci – opušteno, na tipičan „američki način“. Visina zadnjeg sedišta je smanjena za 7 cm zbog bolje pristupačnosti, naročito pri sedanju i silasku sa motocikla – a oslonci za stopala su takođe spušteni. Dalje, standardna šipka za zaštitu motora i audio sistem sa pripremom navigacije garantovano će vas impresionirati. Putovanje se nastavlja. Sedite još komfornije sa aksesoarom oslonca za ruku, dostupnim na zahtev.