*Oprema prema serijskom standardu, neobavezujuća preporučena cena bez troškova prevoza i sa 20% PDV.

Svi motocikli se isporučuju sa zakonski propisanom opremom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj veb stranici mogu se razlikovati od onih u stvarnosti.

Svi motocikli se isporučuju sa zakonski propisanom opremom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj veb stranici mogu se razlikovati od onih u stvarnosti.

BMW F 750 GS.

POČETAK NEČEG NOVOG.

Inspiriše vas svaki dan. Srce kuca u ritmu BMW F 750 GS. To je ta karta za avanturu. Jer sa prefinjenim i svestranim Endurom savladaćete sve staze, bez obzira na vrstu podloge, i proširiti svoje vidike - jer želite više. F 750 GS vam daje više snage, više udobnosti, više GS duha. Osetite motor snažnih karakteristika i uživajte u lakoći upravljanja F 750 GS. I sve vreme dok ste u vožnji i istraživanju, o bezbednosti brinu sistemi automatske kontrole stabilnosti (ASC) i ABS sistem. Uz opciju  Connectivity, TFT displej od 6.5 inča pokazuje raskrsnicu gde treba da skrenete ili ko vas to poziva. Jasno i koncizno a ne skreće pažnju sa druma. Krenite u sledeće iskustvo još lakše, zahvaljujući spuštenom sedištu.  

DIZAJN F 750 GS

Izaberite svouj stil.

Nalickajte vaš F 750 GS po želji: birajte neku od nijansi Light white, metalik Austin Yellow (uz doplatu) za sportski izgled ili ekskluzivnu Stereo metalik mat.

Light white

Čak će i osnovna boja jasno istaknuti vaš motocikl.

Austin Yellow metalik

F 750 GS izgleda još dinamičnije.

Ekskluzivni stil

Ostavite sve bez daha u opcijama Stil Ekskluziv i Stereo metalik mat.

Pravi GS koreni.

Očigledno je: od tankog zadnjeg dela do upečatljivog prednjeg rezervoara do GS-tipičnog gornjeg blatobrana, elementi dizajna F 750 GS govore jasnim jezikom: motocikl ima GS gen. Tipična silueta je jedinstvena i originalna. Prednja strana posebno je upečatljiva s novim LED svetlima - prava svetlosna ikona. A pocinkovana maska hladnjaka u ekskluzivnom stilu naglašava visoki kvalitet višenamenskog proizvoda i oslikava duh GS-a. Otkrijte više!  
+ Pročitaj više

DVOCILINDRIČNI LINIJSKI MOTOR

57
kW (77 KS) na 7,500 rpm
83
Nm Maks. moment na 6,000 rpm
853
zapremina u cc
815
Visina sedišta u mm
Vodom hlađeni dvocilindrični četvorotaktni motor

Novi dvocilindraš na sceni.

Čim pokrenete svoj F 750 GS, putovanje u nepoznato može da počne. Agilni linijski dvocilindraš mami osmeh na lice – uz 57 kW (77 KS), novi dizajn motora obezbeđuje mnogo snage na zadnjem točku – i vodi računa o potrošnji od samo 4.1 l na 100 km prema WMTC.
Za vozače sa A2 dozvolom: čak će i slabija verzija od 35 kW (48 KS) pružiti pravi GS ugođaj.

+ Pročitaj više

KAKO ZVUČI F 750 GS

Svaki polazak je lak.

Svaki polazak je lak.

Okretan za rukovanje, izuzetno udoban a mogućnost spuštanja oslanjanja zajedno čine vaš ulazak u GS svet lakšim nego ikad. Osigurajte savršenu poziciju sedišta, F 750 GS se može prilagoditi različitim visinama: od 770 mm do 830 mm. Dodatno: opušten ali veoma aktivni položaj sedišta i promenljiva ergonomija aktivno podržavaju vašu sigurnost i čine celinu između vas i vašeg motocikla - za udobno putovanje.  

+ Pročitaj više

NAJINTERESANTNIJI DETALJI ZA F 750 GS

Novi koncept motora.
F 750 GS
Šasija i oslanjanje.
F 750 GS
Snaga kvačila.
F 750 GS
Putni računar.
F 750 GS
ASC kao standard, režimi vožnje.
F 750 GS
Connectivity TFT-displeja & multi-kontrolera (SA).
F 750 GS
Inteligentni sistem poziva (SA).
F 750 GS
Bogata ponuda opreme.
F 750 GS

Ekskluzivnost.

Ekskluzivnost.

Ako želite da postignete elegantne performanse sa svojim F 750 GS onda je Ekskluzivni stil sa Stereo metalik mat bojom savršen izbor. Hromirana maska hladnjaka sa velikom GS trakom i granitno sive felne savršen su izbor za F 750 GS. Crno-siva klupa sedišta, dva štitnika za ruke i srebrna ručica upravljača kompletiraju savršen izgled.  

+ Pročitaj više

Elegantan start.

Elegantan start.

BMW F 750 GS je inteligentan saputnik – uvek ostaje na vezi: možete povezati svoj pametni telefon sa F 750 GS putem Bluetootha i upravljati širokim spektrom inovativnih funkcija pomoću intuitivnog multi-kontrolera na upravljaču. Informacije se prikazuju na 6,5-inčnom TFT displeju. Detaljna navigacija pokazuje vam put izuzetno jasno i direktno na ekranu. Štaviše: kada ste povezani BMW Motorrad sistemom komunikacije, telefoniranje je dečija igra - bilo da prihvatate pozive ili ih sami upućujete. Ako povežete svoj pametni telefon sa multikontrolerom možete pristupiti svojoj listi kontakata i odabrati kontakt. Zahvaljujući komunikacionom sistemu možete čak i da preuzimate muziku sa pametnog telefona i puštate je tokom vožnje. Uvek intuitivan i bez ometanja – brine da nikada ne izgubite fokus.  

+ Pročitaj više

Udobnost i uživanje u vožnji.

Udobnost i uživanje u vožnji.

Podešavanje za svakog vozača: Vaš F 750 GS može se prilagoditi vašim potrebama - na raspolaganju su mnoge klupe sa različitim visinama sedišta. Tu je i nisko dvostruko sedište i Komforno sedište. A po želji, motocikl se takođe može spustiti za vas.

+ Pročitaj više
F 750 GS

Još detalja o F 750 GS.

LED zadnje svetlo

Moderno LED zadnje svetlo ističe dinamični dizajn BMW F 750 GS. U paketu opreme ABS Pro pretvara se u dinamičko kočiono svetlo koje nudi još veću sigurnost.

 

Mali vetrobran

BMW F 750 GS je opremljen malim vetrobranom koji pružaj dovoljno zaštite od vetra i vremenskih prilika tokom vaših putovanja. Na zahtev možete dodati veći vetrobran kao dodatnu opremu.  

 

Standardni nosač prtljaga

Uz standardni nosač prtljaga, spremni ste za svaku situaciju: tu je dovoljno mesta za torbu ili bisage.  

Jurim za uzbuđenjima.

Znatiželja i entuzijazam pokreću Isaaca Johnstona.

On je svoj šef. Pre mnogo godina, Ajzak Džonston je svoj kancelarijski posao zamenio za život pripovedača i fotografa životnog stila. Danas Amerikanac iz Montane živi za neočekivana iskustva i voli uzbudljiva i inspirativna mesta. Pre svega, priroda ga posebno privlači.   

Pročitaj više

Još opcija

Za sve vaše potrebe.

Potpuno GS: za F 750 GS postoji široka paleta posebne opreme i originalne dodatne opreme BMW Motorrad. Omogućavamo vam da prilagodite svoj motocikl tako da u potpunosti odgovara svim vašim potrebama i zahtevima.

OTKRIJTE VIŠE

Dodatna oprema za F 750 GS

Još Adventure modela

spinner