*Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

BMW F 850 GS Adventure.

Svet postaje avantura.

Nepoznato je baš ono što vas privlači: polazak, putovanje, destinacija. Neka daleka! A ne po utabanim stazama. Uz BMW F 850 GS Adventure savladaćete novi teren, biti spremni za nove avanture, za vožnju - bez obzira kuda krenuli. Ovaj "enduro" stvoren je za prave istraživače. Za ljude kojima nijedno odredište nije predaleko i nijedna ruta nije teška. Doživite svet sa pratiocem toliko pouzdanim, robusnim i moćnim da u potpunosti može pratiti vašu radoznalost. Predstavljamo Novi F 850 GS Adventure. 

Dizajn - Novi F 850 GS Adventure

Izaberite svoj stil.

S ponosom nosi GS gen, što se lako može videti po tipičnoj muškoj liniji predaka. Centralno postavljen rezervoar između sedišta vozača i upravljača obezbeđuje savršeno opterećenje točkova, kao i lep, tanak zadnji kraj. Karakterističan, zreo i prepoznatljiv - jedinstven poput vas. Pokažite svoj lični stil novim F 850 GS Adventure!

Ice grey

Neka avantura započne: Vaš F 850 GS Adventure u osnovnoj boji - ice grey.

Rallye stil

Na prvi pogled je jasno – radi se o pravom sportisti: Lupin blue metalik sa trakama u kontrastnim bojama. Upečatljivi detalji Rallye stila obuhvataju kraće sportsko vetrobransko staklo, Rallye sedište, zlatna viljuška i točkovi.

Stil Ekskluziv

Izražajan i ekskluzivan: vaš F 850 GS Adventure u Granite Grey metalik i impresivnim trakama. Zlatna viljuška i točkovi daju notu elegancije.

Pravi "svetski igrač" među globtroterima.

S njim samo želite da se otisnete na duga purovanja i velike izazove: F 850 GS Adventure oseća se kao kod kuće kuda god da krenete a to je baš ono što možete očekivati: S njim prkosite vetru i nevremenu, spremni za svaki teren i novu avanturu uz maksimalni moguć i komfor. To će vam, između ostalog, omogućiti veliki podesivi touring vetrobran, vozačevo komforno sedište i veliki rezervoar postavljen napre zapremine od 23-litra. Za opuštenu vožnju kroz divljinu, vaš F 850 GS Adventure opremljen je idržljivim dodacima: pored zaštitnog podvozja motora opremljeni ste i praktičnim čeličnim koferima za prtljag i pripremom za gornji kofer, i veoma izdržljivim bočnim panelima. Sve je to napravljeno za vašu belosvetsku vožnju sa ovim "globalnim igračem". 

+ Pročitaj više

DVOCILINDRIČNI LINIJSKI MOTOR

92
Nm moment (pri 6,250 rpm)
23
Zapremina rezervoara
550
km max. domet
211
kg korisna nosivost
Vodom hlađeni, dvocilindrični, četvorotaktni, linijski motor

Pogon: želja za otkrićima.

Pogon: želja za otkrićima.

Želi da krene na putovanje po svetu: moćni, novi paralelni dvocilindrični agregat od 70 kW (95 KS) obezbeđuje pravi pogon za vaša nova otkrića. Novi koncept motora impresionira moćnim zvukom, snažnijim performansama sa 70 kW (95 KS) na 8,250 rpm i rafiniranim performansama – sve to uz umerenu potrošnju od 4.1 l na 100 km (prema WMTC). Obrtnog momenta od 92 Nm pri 6,250 rpm, ovaj Enduro ima dovoljno snage za svaki off-road izazov – kud god da ga staze odvedu. 

+ Pročitaj više

TO JE ZVUK JEDNOG F 850 GS ADVENTURE

Ovo je novo

Detaljnije o F 850 GS Adventure

Prednji žičane točkove točak od 21 inča za off-road vožnju
Prednji točak -  Novi BMW F 850 GS Adventure
Touring vetrobran sa podešavanjem
Touring vetrobran - Novi BMW F 850 GS Adventure
Komforno sedište kao standardna oprema
Komforno vozačevo sedište - Novi BMW F 850 GS Adventure
Veći domet zahvaljujući rezervoaru od 23 litra
Veliki rezervoar od 23 litra - Novi BMW F 850 GS Adventure
Zaštita motora kao deo standardne opreme
Zaštita motora - Novi BMW F 850 GS Adventure
LED prednje svetlo i dinamičko kočiono svetlo
LED prednje svetlo - Novi BMW F 850 GS Adventure
Sveobuhvatni koncept za odlaganje prtljaga
Prtljažni sistem - Novi BMW F 850 GS Adventure
Snažni motor
Novi BMW F 850 GS Adventure u akciji

Ergonomičan. Usmeren na vozača.

Ergonomičan. Usmeren na vozača.

Kvalitetna ergonomija F 850 GS Adventure poziva na duga putovanja po svetu. Standardna Visina sedišta od 875 mm idealna je za duže ture. Šta, nije za vas? Izbor je na vama: Velika ponuda sedišta za vozače / visine koje se savršeno mogu podesiti u skladu sa vozačevim zahtevima. Naravno, mašina mora vama da se podredi a ne obrnuto. U okviru standardne opreme možete podešavati menjač, kvačilo i kočnicu kao i enduro odmorišta i visinu ručica na upravljaču. Za malo krupnije vozače to nema cenu kada se nađu u off-road vožnji.
+ Pročitaj više

Idemo. U svakom smislu.

Idemo. U svakom smislu.

Kuda god poželite - F 850 GS Adventure ima da vas odvede. Njegov veliki rezervoar od 23 litra osigurava ogroman domet od preko 500 kilometara. Ovo omogućava destinacije o kojima drugi mogu samo da sanjaju. Ali njegova izuzetna udobnost takođe omogućava udobnost koja raduje. Tu je i poboljšana zaštita od vetra i vremenskih uslova zahvaljujući većem, podesivom vetrobranu i ergonomski dizajniranom komfornom sedištu, što znači da ni najduže ture nisu nikakvo mučenje. A da biste bili sigurni da vam ništa ne nedostaje dok putujete širom sveta, F 850 GS Adventure nudi i sofisticirane koncepte skladištenja kao posebnu dodatnu opremu, poput čvrstog aluminijumskog sistema za odlaganje prtljaga. 

+ Pročitaj više

Superioran. Baš svuda.

Superioran. Baš svuda.

Svako ko se iznova upusti u vožnju neistraženom teritorijom mora imati motocikl kojem može verovati u bilo kojoj situaciji. Bilo da je reč o pustinjama ili planinama, dolinama reka ili visoravnima, ovaj Enduro svuda pokazuje svoju superiornost. Čak i u osnovnom paketu opreme, ima sve ono što ga čini predodređenim za velike daljine i za off-road vožnju: cevasti ram povećane krutosti osigurava veću stabilnost u vožnji i preciznost. Prednje vešanje regulisano je naopako postavljenom viljuškom, a zadnje oslanjanje WAD progresivnim podešavanjem. F 850 GS Adventure nudi hod od 230 mm na prednjem i 215 mm na zadnjem vešanju - za intenzivan užitak u vožnji na bilo kom terenu. Pored ABS sistema koji se može deaktivirati, dva standardna "Rain" i "Road" režima vožnje aktiviraju se pritiskom na dugme. U režimu vožnje Pro, dostupne su varijante "Enduro" i "Enduro Pro". Obe obezbeđuju odgovarajuća podešavanja u adekvatnim situacijama i podlogama. Tako ABS postaje ABS Pro a ASC DTC (Dinamička kontrola prianjanja). F 850 GS Adventure je superioran na off-road terenima zahvaljujući većem prednjem točku od 21 inča, Žičani točak točkovi za tubeles gume, enduro nogostupi, zaštita motora, podvozja i praktične štitnike za ručice. 

+ Pročitaj više

Još detalja o F 850 GS Adventure.

Dynamic ESA kao opcional

Dynamic ESA (Elektronsko podešavanje oslanjanja) automatski podešava rad amortizera i sistema oslanjanja prema uslovima vožnje. 

Pro režimi vožnje sa "Enduro" i "Enduro Pro" (opciona oprema)

Novi režimi vožnje Pro, adaptiraju kontrolne sisteme i odziv gasa prema situaciji. Dodatno, tu su sad standardni "Rain" i "Road" režimi vožnje, i režimi "Enduro" i "Enduro Pro" a koji standardne sisteme ABS i ASC menjaju u ABS Pro i DTC zahvaljujući Pro režimima vožnje. "Enduro" režim odlikuje mekši odziv gasa. Pored toga, kontrolne karakteristike za ABS Pro i DTC dizajnirane su za laganu off-road upotrebu ako vozite na gumama za puteve. Ako ste zaljubljenik u terensku vožnju, dostupan je režim "Enduro Pro" koji osigurava optimalan odziv gasa i u saradnji sa sistemima ABS Pro i DTC usklađuje rad svih sistema za vožnju van puteva. Još nešto, ABS na zadnjem točku biće isključen u ovom režimu rada, što će vam omogućiti da po želji proklizavate pri kočenju. 

Connectivity - 6.5“ TFT kolor displej (opcija)

Connectivity - Connectivity i inovativne funkcije za navigaciju, pozivanje i slušanje muzike u vožnji preko TFT displeja od 6.5 inča. 

Putni računar Pro

Putni računar Pro za savršenu informisanost u svakom trenutku. Programiran da prikaže najvažnije podatke o vozilu na brz i jednostavan način. 

Veliki prtljažni prostor (opciona oprema)

TOni koji putuju po svetu retko to čine s malo prtljaga. Zbog toga F 850 GS Adventure (opciona oprema) sadrži nosač za prtljag od nerđajućeg čelika za aluminijumski kofer (opciona oprema) i kućište od nerđajućeg čelika za aluminijumske bisage. Praktični dodaci u robusnom dizajnu GS Adventure, džep za suvozačevo sedište i torba preko rezervoara sa odeljkom za mape, kao i veliki prostor ispod sedišta, osiguravaju kompletno pakovanje svog potrebnog prtljaga. 

Individualizacija

Vaš F 850 GS Adventure skrojen po meri.

Individualizacija

OTKRIJTE VIŠE

Dodatna oprema za F 850 GS Adventure

spinner