* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

BMW F 850 GS.

AVANTURA TEČE VENAMA.

Živite za izazov. Tamo gde se drugi okrenu, vi nastavljate dalje. Pomerate granice. Prepreke posmatrate kao mogućnosti. I vašim venama teče avantura. Uz F 850 GS lako ćete savladati svaki teren zahvaljujući prednjoj gumi od 21 inča. Najvažniji su stav i radoznalost – a nijedno odredište u društvu F 850 GS nije previše daleko. AČak i kada se nađete u blatu, fabrička opcija Connectivity osigurava pristup navigaciji, telefonu, medijima i važnim podacima o mašini, u svakom trenutku. Preglednom 6,5-inčnom TFT displeju ništa ne smeta. Osigurava vam sve vreme za ono što je važno. I omogućava da otkrijete šta se nalazi iza horizonta.  

DIZAJN F 850 GS

Izaberite svoj stil.

Izbor je samo vaš: uz Stil Ekskluziv, F 850 GS u boji Pollux metalik mat skreće poglede na sebe. Ako je Rallye stil, tu su Light white, Racing red i Lupin blue metalik, koje vašem motociklu daju sportski štih. A možete izabrati i F 850 GS u osnovnoj boji Racing red.

Rallye stil

Pravi sportski izgled modela F 850 GS: Rallye stil donosi boje Light white, Racing red i Lupin blue metalik. Felne u boji pozlate su pravi izraz dinamičnosti.

Racing red nemetalik

Neodoljivo lep i nikad dosadan: uz Racing red basic, sve oči biće uprte samo u vas.

Stil Ekskluziv

Čista strast: Stil Ekskluziv daje motociklu krajnje elegantnu pojavu zahvaljujući tonu Pollux metalik mat.

Još malo o GS.

Moćan izgled: vi i vaš F 850 GS sa karakterističnom linijom. Što se tiče dizajna, avantura se oseća na svakoj površini, u svakom uglu i liniji motocikla. Sa zadnjeg dela, rezervoara pa sve do GS tipičnih farova, sa upečatljivim i prepoznatljivim dnevnim svetlima, dostupnim kao dodatna oprema, elementi dizajna usmereni su na offroad, dok ste vi prilagođeni svakoj turi od glave do pete. Pocinkovana maska hladnjaka za Rallye i Exclusive stilove daje vam strava izgled i na putu i van njega.

+ Pročitaj više

DVOCILINDRIČNI LINIJSKI MOTOR

70
kW (95 KS) na 8,250 rpm
92
Nm max. moment pri 6,500 rpm
853
zapremina u cc
860
Visina sedišta u mm
Vodom hlađeni dvocilindrični četvorotaktni motor

Šta vas pokreće?

Šta vas pokreće?

Vas pokreću radoznalost i žeđ za otrkivanjem. Dvocilindrični linijski motor, snage od 70 kW (95 KS), podržaće vas u svakom trenutku – snažnog je i pouzdanog karakterra. Moćni zvuk motora impresionira svojim ekonomičnim radom i impresivnim performansama u svakom trenutku. Otkrijte sva nepoznata mesta uz F 850 GS!  

+ Pročitaj više

TO JE ZVUK JEDNOG F 850 GS

U svom elementu.

U svom elementu.

Glava je slobodna, pogled usmeren na put ispred vas. Gotovo instinktivno upravljate, menjate i kočite F 850 GS - neponovljivo rukovanje: vi ste u svom elementu, potpuno usredsređeni na svoju avanturu. A zahvaljujući GS ergonomiji, vozite uspravno i samouvereno, što znači da i dalje želite dalje.  

+ Pročitaj više

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O F 850 GS

Novi koncept motora.
F 850 GS
Šasija i oslanjanje.
F 850 GS
U paru je snaga.
F 850 GS
Putni računar.
F 850 GS
ASC kao standard, režimi vožnje.
F 850 GS
Connectivity: TFT-displej i multi-kontroler (SA).
F 850 GS
Aluminijumski žičani točak sa tubeles gumom.
F 850 GS
Bogata ponuda opreme.
F 850 GS

Pravo uživanje u vožnji.

Pravo uživanje u vožnji.

Za svakog vozača po nešto ili makar savet: možete prilagoditi svoj F 850 GS tako da savršeno odgovara vašim potrebama - na raspolaganju je čitav niz klupa za sedenje sa različitim Visina sedišta. Na raspolaganju su i duplo spušteno sedište i udobno sedište. Po želji možete čak i spustiti oslanjanje motocikla.

+ Pročitaj više

Ekstra ugođaj.

Ekstra ugođaj.

Za  zahtevnu offroad upotrebu, F 850 GS ima Žičani točak sa tubeles gumama. Tako ćete stići na svaku novu destinaciju, viši nivo, još adrenalina. Istovremeno, svaki vaš odlazak u nepoznato sada je bezbedniji zahvaljujući "Inteligentnom sistemu poziva" – poznatom i kao eCall: u ozbiljnijim prilikama, vozač aktivira sistem montiran u ručicama i dovoljan je dodir na dugme da pomoć stigne. U zavisnosti od situacije, eCall se automatski aktivira i upućuje poziv hitnim službama, bez obzira na to gde se nalazite.  

 

+ Pročitaj više
F 850 GS

Još detalja o F 850 GS.

Enduro oprema

Za još slobodniju off-road vožnju dodajte posebnu Enduro opremu na žičani točak.  

Zaštita motora

Zaštita motora, uključena u standardni komplet opreme izrađena je od plastike i štiti agregat BMW F 850 GS od kamenja koje pršti tokom off-road vožnje. Za sportiste u duši, u paketu dodatne opreme dostupan je komplet zaštitnih maski od aluminijuma.  

Aluminijumski upravljač

Široki aluminijumski upravljač udobno leži u ruci i olakšava rukovanje BMW F 850 GS. Završna obrada ističe valentnost motocikla.  

U svom elementu.

Sterling Tejlor voli da pomera svoje granice.

Dok oseća put prema gore, nožnim prstima pronalazi uporište i rukama se hvata za izbočenu stenu: Sterling Tejlor je penjač i strah od visine ga ne odvraća. Voli izazove - i svoj motocikl.

Pročitaj više

Gospodar Endura.

Gospodar Endura.

Dirk Telen savladava prepreke tokom ture Enduro d'Agadir na svom BMW F 850 GS.

Za Dirka Telena, stvari se kreću u jednom pravcu: napred, preko prepreka i dalje. Tamo gde se svi učesnici četvorodnevnog Enduro d’Agadir iskustva susretnu sa kamenitim terenom, dinama i mokrom glinom na svojim enduro mašinama, četvorostruki enduro šampion Nemačke bez imalo muke uspostavlja ritam – na svom novom F 850 GS. Turing enduro za duga putovanja podvrgnut je brutalom testu i terenu, na turi kroz Maroko.

+ Pročitaj više

Individuality

Skrojeno za F 850 GS.

Želite prerađeni F 850 GS? U toj želji pomoći će vam posebna i dodatna oprema. Tako možete sklopiti motocikl po sopstvenim željama.

OTKRIJTE VIŠE

Dodatna oprema za F 850 GS

Još Adventure modela

spinner