The Mile-maker

Udoban za svaki kilometar

Vama je samo odredište definicija putovanja; svaki put kad date gas, radujete se sledećem kilometru. R 1250 GS, i paketi touring i comfort, donose onaj pravi osećaj. Sveobuhvatno LED osvetljenje donosi svetlost u svaku tamu, a grejači sedišta brinu za prijatnu toplinu na dugim putovanjima. Vario koferi i Vario bočni koferi nude dosta prostora za stvari – i za sve imate dovoljno prostora. Zahvaljujući pouzdanom navigatoru, vaši obilasci nepoznatih ruta biće još lakši, sigurniji i opušteniji.

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
Comfort packet

Comfort paket uključuje vožnju bez ključa, udobne grejače i hromirani izduvni sistem.

Touring paket

Touring paket uključuje adaptivni tempomat, pripremu za navigaciju i štitnike za ruke sa držačima.

LED svetla

Adaptivna svetla

Adaptivno svetlo će pri skretanju i u krivini obezbediti znatno bolje osvetljenje kolovoza.

Multifunkcionalne lampice indikatora

Multifunkcionalne LED lampice mogu istovremeno emitovati žuto trepćuće svetlo, crveno stop svetlo ili zadnja poziciona svetla.

LED dodatna prednja svetla

Snažni dodatni LED farovi pružaju još bolje osvetljenje u uslovima slabe vidljivosti.

Grejanje sedišta

Grejanje sedišta, može se posebno podesiti za vozača i suvozača, nudi dodatnu udobnost i neograničeno zadovoljstvo u vožnji čak i tokom hladnijih dana u godini.

Paket Option 719 billet Storm II

Storm II billet paket sa ekskluzivnom opcijom 719 donosi dizajnerske detalje sa vrhunskim komponentama u srebrno-sivoj nijansi.

Odlaganje stvari

Vario gornji kofer sa nosačem i naslonom za leđa

Vodootporni kofer Vario sa patentiranim dvostepenim mehanizmom za podešavanje nudi prilagodljiv prostor od 25 do 35 litara. Nosač gornjeg kofera koristi se za sigurno pričvršćivanje Vario kofera, a zbog naslona na Vario koferu saputnik uživa u većoj udobnosti na kratkim i na dužim putovanjima.

Vario kofer

Vario kofer sa patentiranim mehanizmom za podešavanje nudi prilagodljivu zapreminu od 30 do 39 litara sa leve strane i od 20 do 29 litara sa desne strane.

Navigator VI

Navigator VI nije samo za ljubitelje putovanja. Sistem nudi mnoštvo dodatnih funkcija pored savršene navigacije.

Off-road zabava

Spust niz makadam

Sklonite se s utabane staze: R 1250 GS sa Enduro i Dynamics paketom vaš je partner za zahtevnu terensku upotrebu. U sportskom reli stilu, ima sve što vam je potrebno za vaše avanture. Reli vetrobran se ističe svojim upečatljivim dizajnom, a sportski izduv daje mu snažan zvuk. Zahvaljujući aluminijumskom Enduro štitniku motora i poklopcu glave cilindra, ograničenja za vaš avanturistički duh ne  postoje.

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
Enduro paket

Enduro paket sa gumama za terensku vožnju, sportskim oslanjanjem, štitnicima na upravljaču i zaštitom motora dodatno prilagođava vaš motocikl za terensku vožnju.

Dynamics paket

Paket Dynamics uključuje Dynamic ESA (elektronsko podešavanje oslanjanja), režime vožnje Pro i Pro Gear Shift Assistant.

Stil Rallye

Reli stil naglašava sportski potencijal vašeg turing endura.

Sportski izduv

Sportski izduv, izrađen je od titanijuma i sa kapicom od ugljeničnih vlakana, isporučuje snažan  zvuk i svaku vožnju pretvara u vizuelno i akustično iskustvo.

Zaštita motora

Enduro aluminijumski štitnik motora

Ovaj čvrsti Enduro aluminijumski štitnik motora specijalno je konstruisan za terensku upotrebu i pruža optimalnu zaštitu donjeg dela motora.

Zaštita poklopca glave cilindra 

Zaštita poklopca glave cilindra od eloksiranog aluminijuma štiti glavu motora od oštećenja i daje motociklu atraktivniji izgled.

Odlaganje stvari

Aluminijumski gornji kofer

Robusni aluminijumski gornji kofer, zapremine 32 litara, nudi prostor za kacigu i impresionira čak i u ekstremnim uslovima.

Aluminijumski kofer sa držačem kofera

Robusni aluminijumski kofer obezbeđuje 36 litara prostora za skladištenje sa desne strane i 44 litara sa leve strane. Uverićete se u njegovu praktičnost, čak i u ekstremnim uslovima. Čvrsti držač kućišta sa obe strane od poliranog nerđajućeg čelika omogućava lako i sigurno pričvršćivanje putne torbe.

Aluminijumski kofer povećane zapremine, GS 40 godina, ograničeno izdanje

Aluminijumski set kofera povećane zapremine donosi još 13,5 litara prtljažnog prostora po strani za ukupno povećanje zapremine od 27 litara.

Rallye zatamnjeni vetrobran

Zatamnjeno Reli vetrobransko staklo poboljšava vizuelni izgled motocikla.

Elegantni

Crna u svim aspektima

Za ekskluzivan izgled: R 1250 GS u varijanti Triple Black stiže sa sjajnim i mat detaljima - i omogućava crnoj boji da sija sa svakog detalja. Njegovo LED osvetljenje ne osvetljava samo siluetu, već daje i potpuni pregled svega oko vas. Crni cross-spoke točkovi, zatamnjeno vetrobransko staklo i crni aluminijumski delovi Option 719 u crnoj i srebrnoj boji svojom završnom obradom prave razliku, daju na upečatljivosti i eleganciji.

+ Pročitaj više
Link - Konfigurator external-link-arrow-slim
Stil Triple Black

Stil Triple Black, donosi svedeni touring enduro izgled i posebnu eleganciju.

Lighting paket

Lightning paket donosi Headlight Pro sa dnevnim i adaptivnim prednjim svetlom, plus Cruising Light napred i multifunkcionalna zadnja svetla.

Black cross-spoke točak

Moćni cross-spoke točkovi savršenog su izgleda i spremni su za sve terene.

Paket Option 719 billet Shadow i Shadow II

Opcija 719 billet Shadow ističe sportski karakter motocikla svojim izuzetnim aluminijumskim komponentama u crnoj/srebrnoj boji.

Enduro aluminijumska zaštita, crna

Snažna i lagana Enduro zaštita motora od aluminijuma presvučena crnom bojom štiti od kamenčića i oštećenja kad se nađete van utabanih staza.

Zatamnjeni vetrobran

Zatamnjeno vetrobransko staklo ističe sportski izgled motocikla. Specijalni premaz takođe trajno sprečava ogrebotine.

Zaštita hladnjaka "Style" black

“Style” zaštita hladnjaka od nerđajućeg čelika u crnoj boji naglašava dinamički karakter ovog motocikla.

Dizajnirajte svoj R 1250 GS

Od boje do originalne opreme BMW Motorrad - u konfiguratoru možete sastaviti svoj motocikl iz snova.

Link - Konfigurator
spinner