Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW R 1250 GS Adventure

Nijedno odredište nije predaleko

Svet je tu da ga otkrijete.  Uvek postoji nešto novo.  R 1250 GS je kralj touring endura. Upravo je stvoren za neprohodne rute, nepovoljne uslove i najudaljenija odredišta.  Zbog toga smo dodatno optimizirali visoki standard prikladnosti i udobnosti putovanja.  Od sistema podrške vozaču, tehnologije osvetljenja i naprednih režima vožnje do USB utičnice, R 1250 GS Adventure vam nudi sve što je potrebno da istražite nepoznate lokacije.  A zahvaljujući snažnom bokser motoru s BMW ShiftCam-om, s lakoćom možete doći do bilo kog odredišta.  Jer znamo:  vašim idejama za putovanje svetom nema kraja.  Tipični #SpiritOfGS.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Upoznajte se sa karakteristikama modela

R 1250 GS Adventure je kod kuće kada putujete svetom.  Nijedno odredište mu nije predaleko, niti ijedno podzemlje strano.  Na putu, van puta i opet natrag.  Čak i ako ne znate koji teren možete očekivati usput, možete se osloniti na svoj motocikl do najsitnijih detalja.  S R 1250 GS Adventure sada možete još intenzivnije uživati kada vozite daleko.  Udobno i sigurno.  Uvek spreman za nekoliko dodatnih kilometara - s posebnim žarom. 

+ Pročitaj više
Serijski LED pokazivači pravca s dodatnim svjetlom Cruising Light opcijom
Vidimo standardne LED pokazivaće pravca sa opcijom Cruising Light (Svetlo za krstarenje).
Udobni podizači upravljača
Vidimo podizače upravljača R 1250 GS Adventure.
Veliki domet s rezervoarom od 30 litara
U prilogu vidimo 30-litarski rezervoar R 1250 Adventure-a
Grejanje sedišta
U prilogu vidimo sedište sa grejanjem.
Prilagodljivi farovi s pokretljivim LED osvetljenjem
U prilogu vidimo farove modela R 1250 GS Adventure.
Režimi vožnje Pro i ECO Modus
U prilogu vidimo Pro riding režime sa ECO funkcijom.
DTC i ABS Pro serijski
U prilogu vidimo DTC i ABS Pro sisteme R 1250 GS Adventure.
TFT ekran sa opcijom povezivanja, USB utičnica za punjenje uređaja i podesiv vet
U prilogu vidimo kokpit R 1250 GS Adventure-a.

Krenite opušteno preko nepoznatog terena

Krenite opušteno preko nepoznatog terena

Udobna ergonomija i položaj sedenja R 1250 GS Adventure-a nude vrhunsku vidljivost u svakoj situaciji i omogućuju lako upravljanje.  Budući da se upravljač može podići i do 30 mm, možete se voziti udobno i samopouzdano čak i ako ste visok vozač ili stojeći dok se vozite izvan asfaltnog puta.  Uz to, širok raspon visina sedišta od 790 do 910 mm i širok izbor sedišta zasigurno će vam pomoći da pronađete pravi R 1250 GS Adventure koji vama odgovara.  A sistem grejanja sedišta osigurava da vi i vaš suputnik još više uživate tokom svakog putovanja. 

+ Pročitaj više

LED tehnologija osvetljenja

LED tehnologija osvetljenja

Više sjaja, veća vidljivost i izuzetna istaknutost:  puni LED okretni i prilagodljivi farovi garantuju vrhunsko osvetljenje i konstantan domet - u stranu, gore i dole. Zavisno od nagiba tla, nosivosti i nagibu u krivinama.  

Na ovaj način, svetlo obasijava u pravcu gde god vozili.  LED pokazivači pravca s opcijom Cruising Light (Svetlo za krstarenje) pružaju privlačan izgled s neprestano prigušenim osvetljenjem s prednje strane.  Dok otpozadi, multifunkcionalni LED pokazivači pravca povećavaju pasivnu sigurnost.  Druge karakteristike: funkcija Welcome i Goodbye, kao i glavna svetla, koja se mogu aktivirati kad je kontakt za paljenje isključen - su vrlo praktična prilikom manevrisanja u mraku.

+ Pročitaj više

Moćan, samouveren, pouzdan

100
kW (136 KS) na 7.750 rpm
143
Nm zatezni obrtni moment pri 6,250 rpm
1,254
ccm kapacitet
30
Kapacitet rezervoara u litrima

Inspirativna glatkoća

Samouveren, pouzdan, moćan.  Baš kao što bi idealni suputnik trebao da bude u poznatim i nepoznatim delovima sveta.  Zahvaljujući varijabilnom sistemu upravljanja bregastom osovinom BMW ShiftCam, bokser motor R 1250 GS Adventure pretvara velike udaljenosti u čisto zadovoljstvo.  Što ovo znači za vas?  Glatkiji rad motora u rasponu niskih brzina i veliki obrtni moment u svakom rasponu brzina.  To kao rezultat ima veoma uravnoteženu vožnju koja vam pruža još više samopouzdanja i dinamike tokom vožnje u vašem R 1250 GS Adventure. 

+ Pročitaj više

Ovako zvuči avantura

Jedinstven kao i vaše destinacije

Inspiracija na svaki pogled

Izraz: moćan, robustan. A povrh toga, utisak da možete osvojiti bilo koji teren - takav osećaj vam pruža izgled svaki model R 1250 GS Adventure. Sad je na vama koliko daleko želite ići.

Stil Rallye

Sveobuhvatne performase: u dinamičnoj svetlo beloj/racing (trkačkoj) plavoj metalik/racing (trkačkoj) crvenoj boji s privlačnim trakama na rezervoaru, R 1250 GS Adventure demonstrira svoju sportsku stranu.

Ice Grey (Led siva)

U osnovnoj boji Ice Grey (Led siva) s kontrastima u srebrnoj i crnoj boji i upečatljivim sedištem u crveno/crnoj boji, ovaj motocikl pruža istinski GS osećaj.

TripleBlack stil

Jednostavna elegancija: mat i sjajni detalji u Black storm (Crna oluja) metalik/crnoj/agate sivoj boji naglašavaju snažnu stranu vašeg GS-a.

Edition 40 Years GS

GS istorija u vašoj garaži: 40 Years GS izdanje odaje počast legendarnom R 100 GS-u i koristi njegov privlačan crno-žuti izgled. Dakle, krenite i izvedite ga u svet.

Opremljen za velike udaljenosti

Opremljen za velike udaljenosti

Dobro utabane staze nisu za vas?  Ni R 1250 GS Adventure ih ne voli. Zahvaljujući širokoj paleti dodatne opreme, poput Touring paketa s pripremom za navigacijski sistem ili držačima kućišta, svoju mašinu možete sastaviti tačno onako kako vi želite. Već smo pripremili tri predloga koji će vas nadahnuti: od adekvatnog stovarišnog prostora za najudaljenija putovanja i enduro-specifične opreme za ljubitelje off-roada, do posebno prefinjene završne obrade.  Izaberite R 1250 GS Adventure za najbolje avanture do sada.

+ Pročitaj više

Drugi modeli

spinner