* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa . 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

BMW R nine T.

Jedinstven. Originalan. S vazdušnim hlađenjem.

Motociklizam kao znak slobode: pejzaži, krivine, pravci. Svaki metar je važan. To je baš vaš put. R nineT je savršen pratilac i teško da poznaje ograničenja kada treba ispuniti vaše želje – sve zahvaljujući nebrojenim mogućnostima prilagođavanja. Pritom, karakter njegovog vazdušno hlađenog bokserskog motora neodoljivo vas pokreće napred na način koji se jasno može osetiti uz njegovu krivu obrtnog momenta - i najsavremenije tehnologije. Od samog starta, R nineT je očarao ljubitelje motociklizma širom sveta. Stimuliše, inspiriše i obuzima.

Dizajn - R nine T

Izaberite svoj stil.

Pored Black storm metalik boje, tri su tona u BMW Motorrad ponudi za individualizaciju.

Black storm metalik

Elegantan i klasičan: R nineT u neodoljivoj kombinaciji boja.

Option 719 Black storm metalik/Vintage

Žuti startni broj "21" kao da je tek uglancan: apsolutno dosledan nasleđu.

Option 719 Pollux metalik/Aluminium

Option 719 Pollux metalik/Aluminum interakcija svetlosti i tame na vašem rezervoaru.

Option 719 Mars red metalik mat/Cosmic blue metalik mat

The Spezial boja za Option 719 Mars red mat/Cosmic blue metalik mat za perfektnu igru mat boja, zaokruženu logotipom Option 719.

Samo je jedan R nineT.

Iako je R nineT izabrao svedeni stil i dalje je jedinstven i prepoznatljiv. Oslikava strast i inovacije koje traju više od 90 godina istorije motociklizma - & nbsp; klasične proporcije BMW Motorrad: upečatljivi bokser motor, kompaktan rezervoar, tanak zadnji kraj. Svi materijali su standardno visokog kvaliteta a sve površine su pažljivo oplemenjene. Dodajte na sve to neizmernu posvećenost detaljima i vrhunksu izradu. Na primer, poklopac prednjeg točka je pričvršćen za kraj viljuške pomoću dva kovana držača. A nosač prednjeg svetla izrađen je od aluminijuma.
+ Pročitaj više

Rođen za doterivanje.

Rođen za doterivanje.

Od samog početka na razvoju R nineT-a sve je usmereno na njegov modularni koncept: i najviši mogući stepen prilagođavanja. Nebrojene profesionalne i privatne modifikacije dokazuju koliki potencijal R nineT ima. Otvoreni elektronski protokoli olakšavaju ugradnju električnih komponenti. Dodajte ovome i dobro osmišljeni segmentni ram. Zadnji kraj rama može se lako rastaviti: za puristički i stilski solo izgled ili za alternativne opcije za sedenje. 

+ Pročitaj više

Dvocilindrični bokser motor

116
Nm pri 6,000 rpm
1.170
zapremina u cc
222
Masa praznog vozila u kg, natankovano/spremno za put
805
Visina sedišta u mm
Četvorotaktni dvocilindrični bokser motor

Klasični bokser.

Klasični bokser.

Moćni dvocilindrični bokser motor sa vazdušnim hlađenjem zapremine od 1170 ccm i 81 kW (110 KS) ima dovoljno snage i dinamičnosti, čak i pri manjem broju obrtaja. Rezultat: svako putovanje postaje posebno iskustvo. U gradu ili na otvorenom. Sve to je R nineT uskladio sa važećim EU-4 normama. Standardni BMW Motorrad ABS i opciona ASC automatska kontrola stabilnosti omogućavaju i bezbednost i dinamičnost. Dvosmerna viljuška se može ručno prilagoditi po želji vozača: predopterećenje opruge, stepen pritiska i kompresije odgovaraju vama i vašem stilu vožnje. Nova dupla instrument tabla sa brzinomerom i obrtomerom pouzdano vas informiše o svemu što treba da znate. Sve ostalo je užitak u vožnji.

+ Pročitaj više

Iskusite zvuk novog R nine T

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O R nine T

Dvocilindrični bokser motor.
R nine T bokser motor
Stabilizatori upravljača.
Stabilizatori upravljača.
Pločica oslonca.
Pločica oslonca
Varijabilni zadnji kraj.
Varijabilni zadnji kraj
Podloge za sedište.
Podloge za sedište
Čist aluminijum.
Čist aluminijum
ABS.
ABS
Nosač blatobrana.
Nosač blatobrana

Udobna pozicija, vožnja bez stresa.

Udobna pozicija, vožnja bez stresa.

Čak je i ergonomija R nineT u potpunosti usklađene sa njegovim ležernim ukupnim izgledom i dinamičnim odlikama u vožnji. Zvuči skoro paradoksalno, ali i pored performansi motora, ovde je cilj opušteno usporavanje - s najvećim zadovoljstvom. Uravnoteženi ergonomski trougao i još ravniji ugao upravljača omogućavaju da otkrijete nove rute dok opušteno sedite. Pojmovi ergonomija i izvanredne odlike u vožnji doslovno idu ruku pod ruku sa R nineT.

+ Pročitaj više

Još individualnosti

Totalno R nineT. Totalno vi.

Svaki motocikler je jedinstven. Pa zašto ne bi bila i svaka mašina? R nineT nudi brojne načine prilagođavanja: na primer, vrhunskim obrađenim delovima iz paketa Option 719 ili originalnom dodatnom opremom BMW Motorrad.

Saznajte više

R Nine T Custom Bikes

Umetnička dela na dva točka.

Preradom se motocikl pretvara u unikatnu stvar.

On je pokretač, dizajner, esteta: svaka individualizacija standardnom motociklu daje prepoznatljiv izgled i duh. Svaka od njegovih kreacija je umetničko delo. Nove boje, novi oblici. Ostali materijali, ostala mehanika. Privlači pažnju i uzbuđuje.  

Pročitaj više

Dodatna oprema za novi R nine T

Još Heritage modela

spinner