* Standardna serijska oprema, preporučena cena, bez troškova transfera, sa 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

BMW R nine T Scrambler.

Iskren. Neukroćen. Vazdušno hlađen.

Izađite i krenite ka slobodi, iskusite nove stvari i uživajte u vetru - uz BMW R nineT Scrambler. Robusna mašina autentičnog izgleda, u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom i poznatim BMW Motorrad kvalitetom.

I u gradu, na krivudavim seoskim putevima ili na plaži, snažni uzdužno postavljeni dvocilindrični motor i visoko postavljeni dupli izduv za snažno ubrzanje i prepoznatljiv. Čak i duga putovanja za dvoje lagana, zahvaljujući opuštenom položaju sedenja. I u samo nekoliko koraka na svoj R nineT Scrambler možete staviti lični pečat.

Dizajn - R nine T Scrambler

Izaberite svoj stil.

Vaš motor, vaš izbor: Za R nineT Scrambler spremne su tri boje. Stereo metalik mat ili dve nijanse sa oznakom Individual BMW Motorrad - Option 719 Black storm metalik/Aurum i Option 719 Black storm metalik/Light white.

Stereo metalik mat

Mat boja ističe čisti karakter.

Option 719 Black storm metalik/Aurum

Elegantna igra boja koju stvaraju nijanse crne i blještavo zlatne.

Option 719 Black storm metalik/Light white

Isticanje linija Blackstorm metalik i Lightwhite uni za jedinstven izgled.

Typical Scrambler.

R nineT Scrambler vraća se u legendarno doba scramblera i ima sva obeležja ovog izvanrednog tipa motocikla: teleskopsku viljušku, karakteristično podignuti sistem izduva i veliki 19-inčni prednji točak. Kompaktni čelični rezervoar u nijansi stereo metalik mat ističe čistunski izgled.    
Pored toga, opcioni žičani točak, sa terenskim gumama sa kramponima, već na prvi pogled jasno pokazuje da nijedan obilazak ne mora biti gotov dok vi to ne odlučite. Kožno sedište i okrugli brzinomer privlače znatiželjne poglede. Sjajni detalji poput BMW amblema na okruglim svetlima savršeno ističu klasično poreklo.
+ Pročitaj više

Dvocilindrični bokser motor

116
Max. moment pri 6,000 rpm
220
Prazno vozilo u kg, natankovano
1.170
Zapremina u cc
820
Visina sedišta u mm
Hlađeni, četvorotaktni dvocilindrični bokser motor

Moćni bokser za dinamično uživanje u vožnji.

Moćni bokser za dinamično uživanje u vožnji.

Motor i električni sistem su već dokazane komponente modela BMW R nineT. Potentni, vazdušno hlađeni dvocilindrični bokser motor zapremina od 1170 cc i 81 kW (110 KS) dovoljno je snažan za dinamično iskustvo u vožnji. Zahvaljujući sistemima ABS i opcionom ASC, svu tu snagu možete bezbedno izvesti na drum u svakom trenutku.

+ Pročitaj više

Iskusite zvuk novog R nineT Scramblera

NAJINTERESANTNIJI DETALJI R nineT Scrambler

Posvećeni detaljima.
R nineT Scrambler okrugla svetla
Teleskopska viljuška sa zaštitnim gumama.
R nineT Scrambler teleskopska viljuška sa zaštitnim gumama
Kompaktni čelični rezervoar.
R nineT Scrambler čelični rezervoar
Analogni brzinomer.
R nineT Scrambler brzinomer
Nazubljeni nogostupi.
R nineT Scrambler nogostupi
Posebno kožno sedište.
R nineT Scrambler sedište
Modernno LED zadnje svetlo.
R nineT Scrambler LED zadnje svetlo
Podignuti izduvni sistem.
R nineT Scrambler izduvni sistem

Opušteni Scrambler osećaj.

Opušteni Scrambler osećaj.

Pozicija za sedenje, iako uspravna veoma je opuštena i ključ je scrambler osećaja. Izgleda ležerno i pruža opušten osećaj u vožnji. Čak i duge vožnje do najbliže plaže donose povetarac zahvaljujući višem upravljaču u poređenju sa R nineT, malo manjim jastucima sedišta i osloncima koji su postavljeni nešto niže i pomereni ka zadnjem kraju.

+ Pročitaj više
Bezbednost je važna – ABS i opcioni ASC.

Tipično za Scrambler. Tipično za BMW Motorrad. Kada se radi o bezbednosti, pouzdanosti i kvalitetu, BMW R nineT Scrambler je na samom vrhu. R nineT Scrambler opremljen je BMW Motorrad ABS sistemom. Opcioni ASC brine za sigurnost pri ubrzavanju.
Proštepano sedište od kože, patentirani stil.

Proštepano sedište od kože je vodootporno i vrhunskog je kvaliteta završne obrade, sa fokusom na autentičnu podlogu i prepoznatljiv izgled.

Još individualnosti

Bez ograničenja.

Bez ograničenja.

Bezbrojne opcije prilagođavanja: R nineT Scrambler obezbeđuje potpuno nove opcije za vizuelno prilagođavanje te se čuveni dinamičnog boksera sprema da udovolji svim vašim željama. Posebno prilagođena ekskluzivna dizajnerska oprema palete Option 719 i Originalne BMW Motorrad dodatne opreme omogućava prilagođavanje do najsitnijih detalja. Čak će i profesionalci rado pustiti mašti na volju jer praktično da ne postoje granice kada se radi o mogućnostima za prilagođavanje modela R nineT Scrambler. 

+ Pročitaj više

Scrambler priča

Na drumu.

Na putu sa R nineT Scrambler.

U vožnji na R nineT Scrambler-u. U poseti pravim likovima koji obožavaju da se bave motociklima. Pokreće ih strast, imaju svoja pravila, ne prate tuđe trendove. Uvek u potrazi za inspiracijom i novim iskustvima.

Pročitaj više

Dodatna oprema za R nine T Scrambler

Još Heritage modela

spinner