* Standardna serijska oprema, preporučena cena, bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

The BMW R nineT Urban G/S.

Privlačan. Moćan. Vazdušno hlađenje.

Uživajte u samopouzdanju boksera i uspravnom a opuštenom položaju za vožnju, uz sve inovativne tehnologije. Izaberite neku od bezbroj opcija za prilagođavanje i iskažite svoje zamisli. R nineT Urban G/S ima nešto da izjavi: Odaje počast ranim danima uspešne BMW Motorrad G/S priče. Jedan pogled dovoljan je i odmah postaje jasno da R nineT Urban G/S u sebi sadrži sav off-road duh starih vremena. Istovremeno, vozne karakteristike su usklađene sa svim današnjim modelima nineT familije. Oslikava i način života iz tog vremena: svi su znali kuda žele da idu, i svi su tačno znali kako će tamo stići. Kao i danas.

DIZAJN R NINE T URBAN G/S

Izaberite svoj stil.

Pored Light white boje, u ponudi su dve nove boje iz paketa Individualizacija BMW Motorrad: Option 719 Black storm metalik/Aurum and Option 719 Black storm metalik/Light white.

  Light white

  Light white za mesto R nineT Urban G/S pod reflektorima.

  Option 719 Black storm metalik/Light white

  Isticanje linija Black storm metalik i Light white za jedinstven izgled.

  Option 719 Black storm metalik/Aurum

  Elegantna igra boja koju stvaraju nijanse rich black i shiny gold.

  Izvor jedinstvene inspiracije.

  Dizajn - modela R nineT Urban G/S opčinjava. Prepoznatljivi stilski elementi čine ovaj motocikl moćnim i robusnim, uz svu počast originalnom G / S dizajnu: prednji točak od 19-inča, teleskopska viljuška sa prepoznatljivim gumama, teleskopska viljuška sa prepoznatljivim gumama. Profil je definisan naglašenim horizontalnim linijama. Bela karoserija i usko, malo izduženo sedište oživljavaju duh legendarnog R 80 G/S iz 1980-tih. Crni motor u crnom ramu doprinose efektu. Novi klasični okrugli brojčanici dokaz su da je Urban G/S deo nineT familije. R nineT Urban G/S gazi po svim vrstama podloge. Opcione kramponke i Spoke točkovi, Enduro nogostupi, prednja maska i čelična nožna kočnica su dokazi ove trvdnje, u funkcionalnom i vizuelnom smislu.
  + Pročitaj više

  Dvocilindrični bokser motor

  116
  Max. moment pri 6,000 rpm
  221
  Prazno vozilo u kg, natankovano
  1.170
  Zapremina u cc
  850
  Visina sedišta u mm
  Hlađeni, četvorotaktni dvocilindrični bokser motor

  Tehnologija za čisto uživanje u vožnji.

  Tehnologija za čisto uživanje u vožnji.

  R nineT Urban G/S odan je svojoj prošlosti uz jednako poštovanje prema modernim tehnologijama današnjice. Krase ga dokazani motor i električni sistem BMW R nineT. R nineT Urban G/S ispujava sve trenutne EU-4 standarde zahvaljujući svojim modernim tehnologijama. Snažni, dvocilindrični bokser zapremine od 1170 ccm i 81 kW (110 KS) obezbeđuje snagu za dinamičnu vožnju, čak i pri nižim obrtajima. Sve za lagano i moderno iskustvo u vožnji. Standardni ABS i opcioni ASC brinu da sva ta snaga bude bezbedna na drumu – ili šljunku. Još jedna vizuelna referenca potvrđuje enduro korene G/S: podignuti izduvni sistem izrađen je od brušenog čelika.

  + Pročitaj više

  NAJINTERESANTNIJI DETALJI O R nineT Urban G/S

  Upečatljiv prednji kraj.
  R nineT Urban G/S maska prednjeg svetla
  Prednji blatobran.
  R nineT Urban G/S prednji blatobran
  Savšena kolorna paleta.
  R nineT Urban G/S crvene nijanse
  Enduro nogostupi.
  R nineT Urban G/S Enduro nogostupi
  Large 19-inča prednji točak.
  R nineT Urban G/S 19-inča prednji točak
  Crveno sedište.
  R nineT Urban G/S sedište
  Beli indikatori.
  R nineT Urban G/S beli indikatori.
  Termo zaštita.
  R nineT Urban G/S termo zaštita

  Uspravan i autoritativan.

  Uspravan i autoritativan.

  Uravnoteženi ergonomski trokut Urban G / S obezbeđuje okretnost i sigurnost na putu: Nešto viši upravljač, izduženo sedište i nešto niži i širi nogostupi pomereni nazad čine da vožnja bude opuštenija i sigurnija. Standardna visina sedišta serije je 850 mm. Zahvaljujući opcionom spuštenom sedištu, R nineT Urban G/S obezbeđuje stabilnost vozačima svih gabarita .

  Dodatni vizuelni detalj je klupa u kožnom fazonu. Svojom površinom, bojom i neverovatnim kvalitetom izrade, podseća na dobre stare dane. Ako obučete tamniji teksas, na sedištu se mogu pojaviti manje fleke koje patiniraju i ne predstavljaju nikakvu grešku ili oštećenje.

  + Pročitaj više

  Još individualnosti

  Personalizacija bez ikakvih ograničenja.

  Personalizacija bez ikakvih ograničenja.

  Bez obzira da li ste za terenski izgled ili retro atmosferu, R nineT Urban G / S oslikava svaku vašu zamisao. Bez obzira da li ste za terenski izgled ili retro atmosferu, R nineT Urban G / S oslikava svaku vašu zamisao. To znači da kada se radi o prilagođavanjima, mogućnosti su bukvalno beskrajne, što je tako dobro prikazano u nebrojenim avanturama kroz istoriju G / S-a. R nineT Urban G / S brzo se može pretvoriti u jednosed, zahvaljujući demontažnom okviru za pilon sedišta

  Uz sve ovo, dostupna vam je i ponuda posebno prilagođene Originalne BMW Motorrad dodatne opreme i ekskluzivna, premijum opciona oprema Option 719. Ukratko: mogućnosti individualizacije beskrajne su poput vašeg uživanja u vožnji.   

  + Pročitaj više

  Dodatna oprema za Novi R nine T Urban G/S

  Još Heritage modela

  spinner