BMW Motorrad Srbija
Jun 21

Trening bezbedne vožnje za motocikliste

Uz podršku BMW Motorrad Srbija, Asocijacija za bezbednost motociklista je počela sa realizacijom projekta “Trening bezbedne vožnje za motocikliste” koji finansira Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije. U okviru projekta planirano je da kroz treninge prođe više od 200 motociklista u deset gradova Srbije. Prvi trening je održan u Inđiji, 18. juna 2018. sa 20 aktivnih učesnika treninga bezbedne vožnje i 50 pasivnih učesnika treninga.

Asocijacija za bezbednost motociklista je nevladina organizacija, koja okuplja stručnjake iz oblasti bezbednosti saobraćaja, bezbednosti saobraćaja motociklista, iskusne moto instruktore, moto sportiste, stručnjake medicine i prava, osiguravajuća društva, moto klubove, medije, uvoznike dvotočkaša i opreme, koja već više od deset godina radi u cilju unapređenja naučnog i stručnog rada u oblasti bezbednosti saobraćaja motociklista, kako bi smanjili broj stradalih motociklista, kao i promovisanja masovnije, bezbedne upotrebe motocikla kao vida prevoza.

BMW Motorrad Srbija je prepoznao značaj ove vrste treninga i ostvario saradnju sa Asocijacijom, kao najozbiljnijim partnerom iz ove oblasti. Delta Motors, kao kompanija, želi da doprinese većoj bezbednosti i edukaciji motociklista kako bi nakon obuke u auto školi još spremniji i svesniji ušli u svet motora. Asocijaciji za bezbednost motociklista je pružena podrška u vidu BMW vozila kao i dodatne opreme, a svim klijentima koji kupe BMW motor obezbeđen je trening bezbedne vožnje. Ulaganje u sopstvenu bezbednost i sigurnost je ono što nema cenu.