BMW M 1000 RR DEBITOVAO NA NAVAK STAZI

Da li je 212 konja dovoljno za najzahtevnije?

Pasionirani ljubitelji dvotočkaša i oni kojima je adrenalin inicijalna navigacija na trkačkim stazama premijerno su dočekali i pozdravili dugo priželjkivani BMW M 1000 RR model, koji je ujedno „prvenac“ M modela BMW Motorrad-a.

M 1000 RR debitovao na NAVAK stazi

Očekivano agresivna trkačka mašina, fascinirala je odabranu grupu motociklista koji su je testirali na NAVAK stazi, dodelivši joj opravdano, već na prvom susretu, epitet trkača koji „seče krivine“ i „jede asfalt“, jer se pred publikom predstavila sa snažnih 212 konja, što je rasplamsalo uzbudljive takmičarske porive kod onih sa najoštrijim sportskim kriterijumima.

Događaj, koji je organizovao BMW Motorrad Srbija, organizovan je u skladu sa svim bezbednosnim merama i stručnim instrukcijama sertifikovanog BMW Motorrad trenera iz Nemačke neposredno pred vožnju, dok je prisutnima za test na raspolaganju bio i model BMW S 1000 RR koji je za oktavu pitomiji, ali ništa manje agresivniji od „debitanta“.

+ Pročitaj više

Debi Motorrad-ovog M „prvenca“ na srpskim stazama pobudio je adrenalinsku inicijativu kod onih koji se ne boje da ulete u nepoznato, imajući u vidu da ovaj motocikl u trkačkom modu razvija snažnih 315 km/h. To potvrđuje još jednom da je ovaj ekskluzivitet namenjen samo onima koji nemaju strah da stanu na crtu najbržima i najboljima.

Visokotehnološki materijali, najkvalitetnija izrada i ekskluzivnost do poslednjeg detalja potpuno očekivano su zadovoljili istančan ukus iskusnih poznavalaca staza, što i ne iznenađuje, jer koreni tog modela dolaze direktno iz trkačkog okruženja. Ovaj Motorrad-ov M pionir, svojim upadljivo sportskim i snažnim izgledom, ali i ekstravagancijom, privlači poglede rođenih pobednika koji u njemu vide svog saveznika.

+ Pročitaj više

Postavivši visoke standarde svojim pojavljivanjem, nedvosmisleno se dolazi do zaključka, da je pred ostalima ozbiljan zadatak u pogledu performansa ovog modela koje će biti teško „juriti“ i „sustići“, dok konstantno i prkosno izaziva na beskompromisno nadmetanje.

BMW M 1000 RR i M 1000 RR sa paketom M Competition nude čistu trkačku tehnologiju u skladu sa najvišim standardima performansi u moto-sportu, a najadekvatniji je za posvećene individualce koji vole direktnost i izdržljivost.

+ Pročitaj više

Oni kojima je jedinstvenost imperativ,  imaju mogućnost da te modele prilagode ličnim preferencama, jer im je na raspolaganju opsežna paleta opcionalnih dodataka i originalne dodatne opreme BMW Motorrad-a kojom će izabrani model učiniti još unikatnijim. Sve informacije o performansama i dodacima moguće je pogledati OVDE.

+ Pročitaj više

Još zanimljivih priča.

spinner