Specijalne edicije
2023 K 1600 Grand America - Option 719 Midnight

BMW K 1600 Grand America

Opcija 719 Midnight specijalna edicija

Da li volite lokalna putovanja ili težite nečemu ekskluzivnijem? Sa K 1600 Grand America svaki izbor je pravi. Primenili smo složeni proces dizajna koji će učiniti vaš motocikl jedinstvenim. Opcija 719 Midnight prikazuje čitav spektar boja. Pred vama je neverovatan broj mesta i destinacija za otkrivanje. Sa K 1600 Grand America spremite se da doživite neverovatne uspomene.

Zavirite u fabriku

Deo po deo

Deo po deo

Dugotrajan i naporan proces dizajniranja omogućio nam je da pažljivo razmislimo o svakom koraku – od prvog dela: kombinacija boja je sastavljena tako da je ukupna slika jedinstven prizor za pamćenje. Meteoric II sjaj i metalik boja poslužili su kao osnova a dodatno su obogaćene visokim, završniom sjajem.

+ Pročitaj više

Zakoračite u novi svet

Zakoračite u novi svet

U okviru procesa farbanja, svaku komponentu uranjamo u posebnu tečnost da bi pigmenti prijanjali na nju. Ceo proces se obavlja ručno. Osetljivost materijala, ugao potapanja i brzina su najvažniji. Ovde besprekornost ne pristaje na kompromise.  Na kraju, delovi se premazuju završnom bojom visokog sjaja.

 

+ Pročitaj više

Dizajn Option 719 nam je dao priliku da primenimo potpuno nove boje i vizuelne efekte, kao i da budemo prvi proizvođač koji ih primenjuje u serijskoj proizvodnji motocikala.

 ”

Theresa Stukenbrock

Dizajner grafičkih površina

6
završnih premaza
340000
zvezda
1
proces potapanja
1
svet

Ostali Option 719 Midnight detalji

Ostali Option 719 Midnight detalji

Pored boje, Option 719 Midnight nudi i druge ekskluzivne karakteristike: visokokvalitetnu, aluminijumsku Midnight značku na poklopcu rezervoara. Crno Option 719 sedište ima otisak i natpis imena modela. Vetrobranska stakla i tegovi upravljača su crni, a poklopac prednjeg točka, deflektori kliznog toka i poklopac rezervoara ističu se sa Meteoric II metalik sjajem: Ekskluzivni karakter u svakom detalju.

+ Pročitaj više

Otkrijte Touring performanse

K 1600 Grand America

Specijalno izdanje Option 719 Midnight razvijeno je za prave ljubutelje sa ciljem da još više unaprede ekskluzivni karakter. Saznajte šta još K 1600 Grand America sa svojim legendarnim šestocilindričnim motorom može da ponudi vama i vašem saputniku.

K 1600 Grand America
spinner