Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

The BMW K 1600 B.

Krenite na opušteno putovanje, bilo kad.

Ako ste gladni asfalta, kilometara i novih vidika, ovaj Bagger motocikl prava je stvar. 6 cilindara, neverovatno rafiniran motor i impresivna snaga ne ostavljaju dilemu - vaše putovanje upravo počinje. Vi i vaš motocikl odajete pravu Bagger siluetu na drumu: odaju vas jedinstveni vetrobran i prepoznatljivi zadnji kraj. Iza dobrog izgleda kriju se inovativne tehnologije i izuzetan komfor. Svi koji voze baggere znaju za taj osećaj vetra na licu. Krstarenje je ovde standardna oprema. Izvolite, krenite na put i osetite vetar – uz K 1600 B.    

Dizajn K 1600 B

Vi birate.

Srebrna metalik boja Hockenheim optimalno ističe tipični karakter vašeg K1600 B. Opcije su i jednako impresivne boje Black storm metalik i Imperial blue metalik.

Black storm metalik

boja za impresivne i ekstravagantne Bagger performanse.

Hockenheim silver metalik

Nova boja Hockenheim silver metalik oslikava sportski, elegantni karakter K 1600 B.

Imperial blue metalik

Sladak i elegantan: uz Blue metalik Bagger šljašti kao jelka.

Jedinstveni Bagger. Jedinstveni i drugačiji.

Svaki bagger je napravljen za lagano krstarenje i uvek je upadljiv. Kupolasta silueta poravnava liniju K 1600 B i čini je dinamičnom. "Blackstorm metalik" boja u kombinaciji sa raznim tamnim tonovima daju baggeru prepoznatljivi oblik uz doprinos crti samouverenosti. Jedinstveni vetrobran i isto tako upečatljivi zadnji kraj sa LED indikatorima i integrisanim stop svetlima definiše stil. Snažni crni šestocilindraš upotpunjuje celokupnu sliku. Uz standardni cevasti upravljač, bagger se lako može ustremljuje ka horizontu.
+ Pročitaj više

šestocilindrični linijski motor

1,649
zapremina u cc
750
visina sedišta u mm
175
max. moment pri 5,250 rpm
125
Nm od 1,500 rpm, 70% maks. momenta
Hlađeni četvorotaktni linijski šestocilindrični motor

Ništa nije daleko.

Ništa nije daleko.

Šestocilindrični linijski motor obezbeđuje željenu dinamičnost svojim rafiniranim radom i snagom. U svaku krivinu možete ući dinamično i okretno. Njegov maksimalni moment od 175 Nm i 118 kW (160 KS) bez napora razvija sjajan potisak. A 70% obrtnog momenta dostupno je već na 1500 rpm. To znači da je i mali pokret zgloba na gasu dovoljan da osetite kako vaš K 1600 B's ubrzava na impresivan način. Po dolasku na odredište, rikverc asistent olakšaće manevrisanje pri parkiranju. Izaberite Keyless Ride i dodajte još jedan tehnički detalj koji zaokružuje perfektni komplet.  

+ Pročitaj više

TO JE ZVUK JEDNOG K 1600 B

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O K 1600 B

Šestocilindrični linijski motor.
K 1600 B
Hromirani detalji.
K 1600 B
LED indikatori i integrisana stop svetla u kućištu.
K 1600 B
Cevasti upravljač.
K 1600 B
Rikverc asistent.
K 1600 B
Spušteno sedište za više komfora.
K 1600 B
Ploča oslonca.
K 1600 B
Chopped vetrobran.
K 1600 B

Beskrajno uživanje u vožnji.

Beskrajno uživanje u vožnji.

Ko god sedne na Baggera, želi oš da se vozi i da ide dalje. Zahvaljujući visokom nivou udobnosti ovog specijalnog motocikla, vreme za vožnju je neograničeno. Standardni ESA sistem obezbeđuje optimalno upravljanje i dinamičnost u vožnji. Tu je i podešavanje "DYNAMIC" za meko i komforno oslanjanje. Tipični Bagger nogostupi obezbediće komfornu poziciju i čisto uživanje u vožnji. Uz dodatnu opcionu opremu poput prednjih zvučnika, Hill Start Control (HSC), Shift assistant Pro ili dodatnog prostora za vaše stvari, dodatno ćete unaprediti svoju mašinu. Opuštena pozicija i jedinstvena pojava, garantovano ćete privući poglede.  

+ Pročitaj više
ECALL sistem "Inteligentni sistem poziva" koji je razvio BMW Motorrad automatski uspostavlja kontakt sa BMW call-centrom čak i u slučaju nezgode.

Uvek dobar osećaj u vožnji.

BMW Motorrad je prvi proizvođač koji je ponudio Inteligentni sistem poziva & quot; franko fabrika: sistem čvrsto postavljen na upravljač, koji u slučaju nužde može samostalno i automatski pokrenuti lanac za spasavanje i na taj način olakšati bržu pomoć hitnih službi. "Inteligentni sistem poziva" automatski postaje aktivan u slučaju teže nezgode na putu. Inteligentni sistem poziva određuje i koordinate vozila, kao i podatke o smeru vožnje, tako da hitne službe mogu brzo stići na lokaciju koja se inače teško određuje. Odavde hitne službe preuzimaju stvari u svoje ruke. Za maksimalnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju na svakom putovanju.

Dynamic ESA: poravnava i neravno.

Za najbolji kontakt sa podlogom.

Standardni Dynamic ESA dodatno unapređuje prvoklasni komfor u vožnji vašeg K 1600 GTL. Dynamic ESA automatski prilagođava oslanjanje i to u zavisnosti od statusa i manevara u vožnji usklađujući ih sa nekoliko uslova: veća sigurnost, bolje performanse i veća udobnost u vožnji – posebno na dugim putovanjima.

Rikverc asistent: manevrisanje i izlazak sa parkinga bez muke.

Lagano u rikverc.

Strme staze i uski prolazi na popularnim mestima ili parking mestima nisu problem uz praktičnu pomoć regulacije obrtnog momenta (TCA). Ostavljamo vam mesto za osmeh tokom parkiranja i manevrisanja. Aktivirajte rikverc asistenta prebacivanjem menjača u prazan hod i aktiviranjem funkcije pomoći preko tastera sa leve strane upravlja. Čim se R prikaže na displeju, pritisnite taster i možete lako da izaći sa vašeg parking mesta i krenuti ka sledećem odredištu.

Još individualnosti

Specijalna oprema .

Uz veliku ponudu specijalne opreme i originalnu BMW Motorrad dodatnu opremu možete prilagoditi K 1600 B po svojoj želji.

Otkrijte više

More Tourer Models

spinner