Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.

* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW K 1600 B

Ležerni luksuz u "bagger" stilu

Sa K 1600 B jedno je sigurno: svako putovanje može biti uzbudljivo. Razgledajte pejzaže oko vas potpuno opušteni. Uživajte u snazi legendarnog šestocilindričnog motora. Od sada pa zauvek, grabite put ispred sebe, pretvarajući opuštena krstarenja sa luksuznim komforom u avanturističke turneje sa snažnim performansama. Sve što ste očekivali dobićete zahvaljujući K 1600 B. Da li ste spremni za vaš motocikl za sva vremena? Podelite sa drugima jasnu poruku: #RideAndShare.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Detalji K 1600 B

Audio sistem 2.0 sa potpunom kontrolom
Audio sistem 2.0 sa potpunom kontrolom
Superior šestocilindrični motor
Focus on the six-cylinder engine.
Jedinstvena boja
Bočni kofer Option 719 u jednistvenoj boji
Integrisani odeljak za punjenje mobilnog telefona
Integrisani odeljak za punjenje mobilnog telefona
Udobne podne pločice
Fokus na podne pločice K 1600 B.
Moćna svetla
Moćna led svetla
Besprekoran 10.25" TFT ekran u boji
Besprekoran 10.25" TFT ekran u boji
Favourites dugmići za konfiguraciju
Favourites dugmići za konfiguraciju

Operativnost, udobnost, bezbednost i performanse: sve u modelu K 1600 B. Sve je prilagođeno vama i vašem putovanju. Novi dizajn, nova tehnologija osvetljenja, sve apsolutno najsavremenije. Zahvaljujući potpuno LED farovima sa prilagodljivim svetlom, noć možete pretvoriti u dan kada god poželite. Navigacija postavlja nove standarde. Ekran se ističe sa svojih 1.920x720 piksela u punoj HD rezoluciji. Spremni ste za nova iskustva – od sada ćete uživati u njima.

+ Pročitaj više

Više od motocikla - vaš motocikl

Izgled je bitan

Opušteno krstarenje u potpunom luksuzu, sa horizontom na vidiku: ovo je svet K 1600 B. Svaki trenutak, svaka uspomena se računa. Bitno je kakav utisak ostavljate na druge.

Exclusive boja

Vrhunski u svakom okruženju, bilo da se radi o gužvama u centru grada ili vožnji duž beskrajnih pejzaža. Vaša boja Manhattan metalik mat naglašava njegov hladan karakter. Posebno je impresivan sa istaknutim detaljima poput blatobrana prednjeg točka u boji karoserije i spojlera motora u Night crnoj mat boji.

Blackstorm metalik

K 1600 B u ovoj boji odlikuje se jasnim linijama. Od poklopca prednjeg točka do spojlera motora i kućišta, odaje utisak kompaktnosti u elegantnoj crnoj boji.

Option 719 Midnight

Sasvim jedinstveno. Vrhunac opcije 719 Midnight je metalik boja Meteoric dust II uz koju svaki K 1600 B postaje zaista jedinstven.

Kompletan paket

Kompletan paket

Sa K 1600 uvek uvek budite spremni za više. Ne samo u smislu kilometraže. Zahvaljujući bogatoj opcionoj opremi i originalnoj BMW Motorrad dodatnoj opremi, ovaj model možete pretvoriti u motocikl kakav poželite. Opciono iskoristite pogodnosti Comfor paketa i paketa za put. Paket udobnosti uključuje vožnju bez ključa i Ride and Shift Pro asistenta – za još opuštenije krstarenje. Turistički paket,  impresionira audio sistemom 2.0 ili udobnim podnožjem. Za vas smo pripremili naša dva predloga.

+ Pročitaj više

Pogled iza kulisa

Pogled iza kulisa

Na šta pomislite kada kažete besprekoran dizajn? Mi na preciznost zrade Option 719 Midnight. Saznajte više o ovoj posebnoj liniji.

+ Pročitaj više

Stil dizajna – tipičan bagger

K 1600 B je dokaz da možete savršeno izgledati čak iako su neke stvari pojednostavljene. Izdužene, tipičane linije bagger-a sa niskim zadnjim delom kombinuju elegantan, ležeran karakter sa moćnim performansama. Ceo motocikl je u potpunosti usmeren ka vama i vašem savršenom putovanju: od stvari koje su odmah očigledne, kao što su podnožje, do opreme koju možete da iskusite tek kada sednete, kao što je kokpit. K 1600 B nudi potpuno novi nivo dizajna: jasan i funkcionalan. 10,25" TFT ekran u boji sada ima čak i očvrsnuto i antirefleksno zaštitno stakloo za optimalnu vidljivost. K 1600 B predstavlja novi doživljaj putovanja i ništa ne prepušta slučaju.

+ Pročitaj više

Šestocilindrični superior redni motor

1,649
cc zapremina
66
litara prtljažnog prostora
180
Nm maks. obrtni moment pri 5.250 o/min
750
mm visina sedišta
Uljano/vodom hlađen, šestocilindrični, četvorotaktni, linijski agregat

Snaga karaktera koja se ne može izmeriti. K 1600 B zahvaljujući preuređenoj kontrolnoj jedinici motora, sada razvija nominalnu snagu od 160 KS za impresivnih 1.000 o/min brže nego ranije, dok je povećani maksimalni obrtni moment od 180 Nm već dostupan pri 5.250 o/min: za još više intenziteta tu je superiorna vučna sila i snažniji izgled. Za svaku pravu pitanju, svaki manevar preticanja, svaku krivinu – ili stanicu. U skladu sa ovim, režimi vožnje su sada dizajnirani da budu još intuitivniji, sa kontrolom motornih kočnica i dinamičkim ESA sistemom koji garantuju neophodnu stabilnost i sigurnost. I sve ovo je lagano za rukovanje baš kao što zvuči.

+ Pročitaj više

#RideAndShare – putovanje se ovde nastavlja

spinner