* Slike mogu da uključuju opcionu opremu i dodatke uz doplatu. Neobavezujuća preporuka cene bez troškova prenosa, uključujući 20% PDV-a. Moguće su promene.

BMW M 1000 RR

Trkač kao nijedan drugi

Pokreće vas vaš takmičarski duh. Vaša strast dominira i izaziva vas. Potraga za više definiše svaku milisekundu: čisti moto sport. Visoke performanse, visokotehnološki materijali, najkvalitetnija izrada i ekskluzivnost do poslednjeg detalja: BMW M 1000 RR je prvi M model BMW Motorrad. Njegovi geni dolaze direktno iz profesionalnih trka. M RR i M RR sa paketom M Competition nude čistu trkačku tehnologiju za najviše zahteve u performansama u moto-sportu i za perfekcioniste vođene adrenalinom na putu. Jer #NeverStopChallenging je više od obećanja. To je obaveza.

Jednostavno neodoljiv

We see the M RR in front of a rotating turbine when the sun is shining.

Kombinacija fascinantnih detalja

M brušeni delovi i M delovi od ugljeničnih vlakana
Vidimo M brušene delove i M delove od ugljeničnih vlakana modela M RR u okviru sistema oslonaca za noge.
M kočioni sistem
U prilogu vidimo M kočnicu modela M RR sa plavim kočionim klipom.
M krilca i visoki vetrobran
Vidimo M krilca na bočnoj strani modela M RR.
Dizajn – očiti BMW M
We see the asymmetrical colour concept of the M RR with the basic colours light blue, dark blue and red.
M točkovi od ugljeničnih vlakana
U prilogu je detaljan prikaz zadnjeg točka od ugljeničnih vlakana modela M RR.
Animacija sa M logotipom prilikom kontakta
Vidimo animaciju prilikom paljenja motora sa M logom u kokpitu modela M RR.
Izduvni sistem 100% od titanijuma
Vidimo Izduvni sistem potpuno od titanijuma modela M RR.
Izvrsne performanse: motor
U prilogu se vidi motor modela M RR.

PARADOKS JE: JURITE ŠTO KRAĆE VREME IAKO UŽIVATE U SVAKOJ MILISEKUNDI NA M RR.

 ”

Tom Sykes

BMW Motorrad WorldSBK Vozač

ROĐEN NA TRKAČKOJ STAZI

306
km/h maksimalna brzina
156
kW (212 ks) na 14,500 rpm
315
km/h maksimalna brzina (min.) u trkačkom modu
3.1
ubrzanje 0-100 km/h
Četvorocilindrični redni motor hlađen vodom / uljem

Čista volja za pobedom

Sklop M RR razvijen je u sportskim trkama i usavršen za put. U tu svrhu smo povećali snagu četvorocilindričnog linijskog motora na RR: za veći obrtni momenat u srednjem opsegu. A povećali smo i maksimalnu brzinu za 500 o / min na 15.100 o / min. Klipnjače od titanijuma su lakše, klackalice su uže za 1,5 mm, levak vazdušnih kutija je skraćen za bolje promene opterećenja: Milimetar radi milisekunde. Pored toga, tu su i kovani klipovi sa 2 prstena sa poprečnim rebrima i glavama cilindra sa novom geometrijom kanala i ojačanim nosačima ležajeva. Ukupni rezultat: Više dinamike i smanjena inercija mase. Za kraći odnos, čak je i lančanik dobio zub, a sam lanac i međuosovinsko rastojanje su takođe produženi. Kvačilo radi bez samo ojačanja - za savršenu kontrolu lansiranja.

+ Pročitaj više

Seče krivine i jede asfalt

Spreman na sve – osim na kompromis

We see the winglets of the M RR.

Veći pritisak: M Winglets

Pritisak kontakta takođe određuje pobedu ili poraz. M Winglets napravljena od ugljenika generišu potisnu silu od 16,3 kg. U kombinaciji sa visokim vetrobranskim staklom, možete pretvoriti više snage u čisti pogon. Pre krivine, u krivini i pri ubrzavanju van krivine. Prednji točak pogađa pravo u vrh krivine, a viljuška održava kontakt sa asfaltom; DTC mora manje da interveniše. A vi se spremate za cilj.

+ Pročitaj više

Intuitivne, jasne, iskrene, direktne - takve treba da budu povratne informacije

Intuitivne, jasne, iskrene, direktne - takve treba da budu povratne informacije

Samo ono što osećate vodiće vas napred. Šasija i geometrija M RR su napravljeni za trkalište. Za veće performanse na stazi. Vozljivost, kočenje i kompenzacija nagiba daju veći osećaj za prednji i zadnji točak. Čak i na sporednim putevima. Duži međuosovinski razmak čini M RR mnogo udobnijim.  Tačka okretanja preusmerena je i povećana radi lakšeg podešavanja. A nova zadnja osovina - takođe zahvaljujući prilagođenom kočnom klipu - omogućava brzu promenu. Tako će svaki pit stop ispuniti vaše želje do savršenstva.

+ Pročitaj više

Beskompromisno ubrzanje - ali obrnuto

Razvili smo najbolji kočni klip na tržištu za nas. Jedan rezultat, tri reči: Najbolje u klasi. Optimizirali smo ravnotežu tečnosti za veću stabilnost tačke pritiska. Pored standardne kočione pločice, možete odabrati i drugu. Ovo dolazi sa Svetskog prvenstva u izdržljivosti i namenjeno je isključivo trkalištu. Zajedno sa idealno kombinovanim upravljačkim elementom i sedištem, rezultira maksimalnom stabilnošću kočnica i povratnim informacijama, kao i izvrsnom koordinacijom sa RACE ABS-om. M kočnica je stoga idealna referenca.

+ Pročitaj više

Izgled pobednika

Dve verzije, jedan cilj: Čiste performanse

Svaki M RR označava apsolutnu posvećenost i volju za performansama. U svojoj osnovnoj verziji napravljen je za trke - i radi na grame i milisekunde. Sa M Competition paketom može se pohvaliti posebnim M karbonskim delovima i istaknutim sportskim izgledom.

M RR u Svetlo beloj/M Motorsport

Rođen na trkalištu. I upravo tamo će vas M RR vraćati iznova i iznova. Uvek u potrazi za savršenstvom. Tačno do milimetra.

M RR sa M Competition paketom

Ovde se iskustvo trkališta, poput M GPS Laptrigger-a, i dizajn spajaju u čistoj harmoniji. I imaćete puno pogleda na putu.

Trkački krugovi nemaju kraja - kao ni savršenstvo

Trkački krugovi nemaju kraja - kao ni savršenstvo

Može li se savršenstvo poboljšati? Odlučite sami: M RR je dostupan kao osnovna verzija, a opciono i kao M RR sa Competition paketom. Pored toga, nudimo vam brojne delove za performanse za prilagođavanje vašeg M RR. Mnogi delovi se mogu brzo instalirati, pretvarajući vašu uličnu verziju M RR u trkačku za nekoliko minuta. Ali čak i ovde ima prostora za poboljšanje: M RR sa M Performance Race delovima - tad se računa samo tračka staza.

+ Pročitaj više

Vaše savršenstvo - vaš motocikl

Vaše savršenstvo - vaš motocikl

Sa M RR i M RR sa Competition paketom već smo sastavili dva savršeno podešena motora za vas. Želite još više da izazovete sebe i svoje granice? Da bismo dodatno individualizovali novi M RR, nudimo vam opsežnu paletu opcionalnih dodataka i originalne dodatne opreme BMW Motorrad.

+ Pročitaj više

Najjače slovo na svetu

M je sinonim za uspeh u trkama širom sveta i namenjen je vozačima sa posebno visokim zahtevima u pogledu performansi, ekskluzivnosti i individualnosti. Ovde saznajte više o M RR i porodici M.

Saznajte više

Performanse izbliza

spinner