Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Slike mogu da uključuju opcionu opremu i dodatke uz doplatu. Neobavezujuća preporuka cene bez troškova prenosa, uključujući 20% PDV-a. Moguće su promene.

BMW M 1000 RR

Trkač kao nijedan drugi

Pokreće vas vaš takmičarski duh. Vaša strast dominira i izaziva vas. Potraga za više definiše svaku milisekundu: čisti moto sport. Visoke performanse, visokotehnološki materijali, najkvalitetnija izrada i ekskluzivnost do poslednjeg detalja: BMW M 1000 RR je prvi M model BMW Motorrad. Njegovi geni dolaze direktno iz profesionalnih trka. M RR i M RR sa paketom M Competition nude čistu trkačku tehnologiju za najviše zahteve u performansama u moto-sportu i za perfekcioniste vođene adrenalinom na putu. Jer #NeverStopChallenging je više od obećanja. To je obaveza.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Jednostavno neodoljiv

We see the M RR in front of a rotating turbine when the sun is shining.

Kombinacija fascinantnih detalja

M brušeni delovi i M delovi od ugljeničnih vlakana
Vidimo M brušene delove i M delove od ugljeničnih vlakana modela M RR u okviru sistema oslonaca za noge.
M kočioni sistem
U prilogu vidimo M kočnicu modela M RR sa plavim kočionim klipom.
M krilca i visoki vetrobran
Vidimo M krilca na bočnoj strani modela M RR.
Dizajn – očiti BMW M
We see the asymmetrical colour concept of the M RR with the basic colours light blue, dark blue and red.
M točkovi od ugljeničnih vlakana
U prilogu je detaljan prikaz zadnjeg točka od ugljeničnih vlakana modela M RR.
Animacija sa M logotipom prilikom kontakta
Vidimo animaciju prilikom paljenja motora sa M logom u kokpitu modela M RR.
Izduvni sistem 100% od titanijuma
Vidimo Izduvni sistem potpuno od titanijuma modela M RR.
Izvrsne performanse: motor
U prilogu se vidi motor modela M RR.

PARADOKS JE: JURITE ŠTO KRAĆE VREME IAKO UŽIVATE U SVAKOJ MILISEKUNDI NA M RR.

 ”

Tom Sykes

BMW Motorrad WorldSBK Vozač

ROĐEN NA TRKAČKOJ STAZI

306
km/h maksimalna brzina
156
kW (212 ks) na 14,500 rpm
315
km/h maksimalna brzina (min.) u trkačkom modu
3.1
ubrzanje 0-100 km/h
Četvorocilindrični redni motor hlađen vodom / uljem

Čista volja za pobedom

Sklop M RR razvijen je u sportskim trkama i usavršen za put. U tu svrhu smo povećali snagu četvorocilindričnog linijskog motora na RR: za veći obrtni momenat u srednjem opsegu. A povećali smo i maksimalnu brzinu za 500 o / min na 15.100 o / min. Klipnjače od titanijuma su lakše, klackalice su uže za 1,5 mm, levak vazdušnih kutija je skraćen za bolje promene opterećenja: Milimetar radi milisekunde. Pored toga, tu su i kovani klipovi sa 2 prstena sa poprečnim rebrima i glavama cilindra sa novom geometrijom kanala i ojačanim nosačima ležajeva. Ukupni rezultat: Više dinamike i smanjena inercija mase. Za kraći odnos, čak je i lančanik dobio zub, a sam lanac i međuosovinsko rastojanje su takođe produženi. Kvačilo radi bez samo ojačanja - za savršenu kontrolu lansiranja.

+ Pročitaj više

Seče krivine i jede asfalt

Spreman na sve – osim na kompromis

We see the winglets of the M RR.

Veći pritisak: M Winglets

Pritisak kontakta takođe određuje pobedu ili poraz. M Winglets napravljena od ugljenika generišu potisnu silu od 16,3 kg. U kombinaciji sa visokim vetrobranskim staklom, možete pretvoriti više snage u čisti pogon. Pre krivine, u krivini i pri ubrzavanju van krivine. Prednji točak pogađa pravo u vrh krivine, a viljuška održava kontakt sa asfaltom; DTC mora manje da interveniše. A vi se spremate za cilj.

+ Pročitaj više

Intuitivne, jasne, iskrene, direktne - takve treba da budu povratne informacije

Intuitivne, jasne, iskrene, direktne - takve treba da budu povratne informacije

Samo ono što osećate vodiće vas napred. Šasija i geometrija M RR su napravljeni za trkalište. Za veće performanse na stazi. Vozljivost, kočenje i kompenzacija nagiba daju veći osećaj za prednji i zadnji točak. Čak i na sporednim putevima. Duži međuosovinski razmak čini M RR mnogo udobnijim.  Tačka okretanja preusmerena je i povećana radi lakšeg podešavanja. A nova zadnja osovina - takođe zahvaljujući prilagođenom kočnom klipu - omogućava brzu promenu. Tako će svaki pit stop ispuniti vaše želje do savršenstva.

+ Pročitaj više

Beskompromisno ubrzanje - ali obrnuto

Razvili smo najbolji kočni klip na tržištu za nas. Jedan rezultat, tri reči: Najbolje u klasi. Optimizirali smo ravnotežu tečnosti za veću stabilnost tačke pritiska. Pored standardne kočione pločice, možete odabrati i drugu. Ovo dolazi sa Svetskog prvenstva u izdržljivosti i namenjeno je isključivo trkalištu. Zajedno sa idealno kombinovanim upravljačkim elementom i sedištem, rezultira maksimalnom stabilnošću kočnica i povratnim informacijama, kao i izvrsnom koordinacijom sa RACE ABS-om. M kočnica je stoga idealna referenca.

+ Pročitaj više

Izgled pobednika

Dve verzije, jedan cilj: Čiste performanse

Svaki M RR označava apsolutnu posvećenost i volju za performansama. U svojoj osnovnoj verziji napravljen je za trke - i radi na grame i milisekunde. Sa M Competition paketom može se pohvaliti posebnim M karbonskim delovima i istaknutim sportskim izgledom.

M RR u Svetlo beloj/M Motorsport

Rođen na trkalištu. I upravo tamo će vas M RR vraćati iznova i iznova. Uvek u potrazi za savršenstvom. Tačno do milimetra.

M RR sa M Competition paketom

Ovde se iskustvo trkališta, poput M GPS Laptrigger-a, i dizajn spajaju u čistoj harmoniji. I imaćete puno pogleda na putu.

Trkački krugovi nemaju kraja - kao ni savršenstvo

Trkački krugovi nemaju kraja - kao ni savršenstvo

Može li se savršenstvo poboljšati? Odlučite sami: M RR je dostupan kao osnovna verzija, a opciono i kao M RR sa Competition paketom. Pored toga, nudimo vam brojne delove za performanse za prilagođavanje vašeg M RR. Mnogi delovi se mogu brzo instalirati, pretvarajući vašu uličnu verziju M RR u trkačku za nekoliko minuta. Ali čak i ovde ima prostora za poboljšanje: M RR sa M Performance Race delovima - tad se računa samo tračka staza.

+ Pročitaj više

Vaše savršenstvo - vaš motocikl

Vaše savršenstvo - vaš motocikl

Sa M RR i M RR sa Competition paketom već smo sastavili dva savršeno podešena motora za vas. Želite još više da izazovete sebe i svoje granice? Da bismo dodatno individualizovali novi M RR, nudimo vam opsežnu paletu opcionalnih dodataka i originalne dodatne opreme BMW Motorrad.

+ Pročitaj više

Najjače slovo na svetu

M je sinonim za uspeh u trkama širom sveta i namenjen je vozačima sa posebno visokim zahtevima u pogledu performansi, ekskluzivnosti i individualnosti. Ovde saznajte više o M RR i porodici M.

Saznajte više

Performanse izbliza

spinner