Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.
„ 

Postavljamo NOVE STANDARDE zajedno.

 ”

Novi BMW R 1300 GS

Budi prvi u novim avanturama!

Zajedno možemo postati više nego što bismo kao pojedinci. Možeš postati najbolja verzija sebe. Ti vodiš put. Sa lakoćom savladavaš svaki predeo i uspon. Ništa te ne može zaustaviti, čak ni neutabane staze. Šta te pokreće: Tvoja hrabrost, tvoja vera u sebe i moj snažan pogonski sistem. Zajedno, možemo postaviti nove standarde i živeti u duhu GS-a #SpiritOfGS.

+ Pročitaj više

BMW R 1300 GS
Svestranost bez premca

Sve je prilagođeno tvojim potrebama, bez kompromisa. Kako bi voleo da sediš dok postižeš nova dostignuća? Više? Niže? Sam? Ili sa saputnikom? Da li preferiraš vožnju sa osnovnim stvarima ili sa puno prtljaga? Da li biraš udobna putovanja na dugim relacijama ili sportske off-road vožnje? Inovativni modularni koncept šasije može zadovoljiti sve tvoje želje. Reci nam kako zamišljaš idealni touring enduro - tvoje mišljenje nam je važno.

Opremljen za suočavanje sa svim izazovima

Veruj u sebe

Iako je pod tobom *237 kg težine, osetićeš izuzetnu lakoću i mogućnost kontrole. Postizanje visokih ciljeva postaje iznenađujuće jednostavno za tebe. Doživećeš jedinstveno iskustvo vožnje uz veliku preciznost i stabilnost na svim površinama. Nagib, kočenje, ubrzanje – sve je pod tvojom kontrolom. Otkrij novo iskustvo vožnje s novorazvijenom šasijom, novim Monocoque zadnjim ramom, novim EVO Teleleverom i EVO Paraleverom, kao i novim, dostupnim DSA (Prilagodljivim podešavanjem ogibljenja) i dodatnom inovativnom kontrolom visine vozila.

*težina vozila u mirovanju

+ Pročitaj više

IZDVAJAMO OD VISOKIH PERFORMANSI

Ispred tebe: Tvoja sledeća destinacija – osvetljena dobro poznatim sistemom LED matričnih svetala. Iza tebe: Prekretnica. I kratki Monocoque zadnji deo sa odličnim potencijalom za individualizaciju. Nema sumnje u to: Ti voziš vrhunski model iz asortimana sjajnih BMW Adventure motocikala. Istražite sveobuhvatnu standardnu opremu:

+ Pročitaj više
Vodič u mraku: sistem LED svetala
The LED matrix headlight on the R 1300 GS from BMW Motorrad
Veća stabilnost pri vožnji: EVO Paralever
The drive unit of the R 1300 GS from BMW Motorrad
Što je više moguće multifunkcionalni: koncept šasije
The frame concept of the R 1300 GS from BMW Motorrad
Udobnost u vožnji: Podesiv vetrobran
The adjustable sport windscreen of the R 1300 GS from BMW Motorrad
Dovoljno je reći: zadnji deo
The rear with passenger seat and grab handles of the R 1300 GS from BMW Motorrad
Izuzetno upravljanje: EVO Telelever
Fork bridge with BMW EVO Telelever on the R 1300 GS from BMW Motorrad
Prepoznatljiv zvuk: izduvni sistem
The standard rear silencer of the R 1300 GS from BMW Motorrad
Još dinamičniji: GS Flyline
The continuous tank seat line of the R 1300 GS from BMW Motorrad

Pređi na viši nivo

Pređi na viši nivo

Sve je dizajnirano u skladu sa tvojim potrebama: udobnost u vožnji podignuta je na viši nivo. Inovativni Telelever ležaj pruža odlično upravljanje. GS Flyline sa dodatno ravnim rezervoarom i sedištem omogućava novu vrstu slobode kretanja, lako manevrisanje i opušteno držanje. Širok spektar ergonomskih opcija pomaže vozačima sa različitim potrebama da savladaju svaki teren. Zahvaljujući sistemima za okolinu opcionalnog Riding Assistant-a, sve možeš uočiti jako brzo.

+ Pročitaj više

Spakovano u suštinu GS duha

Spakovano u suštinu GS duha

U susret novim avanturama, a zahvaljujući Keyless Ride sistemu, odmah si spreman za vožnju. Udobno se smesti na standardno sedište vozača sa podesivom visinom od 800 do 890mm. Aktiviraj žmigavac integrisan u rukohvat i spreman si za avanturu. Svakim pređenim kilometrom postaje jasnije: sediš na nečemu zaista jedinstvenom. Nema suvišnih delova, sve je sažeto da obuhvati suštinu GS-a: čistu radost vožnje.

+ Pročitaj više

PODACI ZA UŽIVANJE U VOŽNJI

145
ks pri 7,750 o/min
149
Nm maks. obrtnog momenta pri 6.500 o/min
1.300
cc zapremina
237
kg težina u mirovanju
Dvocilindrični četvorotaktni bokser motor sa vazdušnim/tečnim hlađenjem

Nema prepreka

Kada si na putu, na tebi je da sanjaš veće. Moj posao je da ti obezbedim dovoljno pokreta da sve što zamisliš možeš ostvariti. Snažan motor od 145 KS i mala težina vozila daju snagu koja ti je potrebna. Možeš osetiti impresivan karakter najnovije generacije boksera u svakom opsegu brzina. Doživi izvanredne performanse i impresivnu kontrolu dok voziš još uglađenije pri nižim brzinama.

+ Pročitaj više

Zvuk slobode

Veća raznovrsnost

Lako do visina

Autentično, lako, jednostavno i pravo u centar. U osnovnoj verziji sa dinamičnim GS Flyline-om, oštrim linijama i atletskim izgledom, fokus je na najvažnijem: na tvom iskustvu.

Light White solid boja

Gde se dinamičnost susreće sa lakoćom. Standardno vozačevo sedište ima dvobojni poklopac u svetlo sivoj boji i čini jedinstvenu celinu koja se proteže od poklopca rezervoara za gorivo do sedišta suvozača. Liveni točkovi u Night Black čvrstoj boji zaokružuju estetiku bogatu kontrastom.

Budi nepogrešiv

Sveden dizajn, jedinstvena karoserija, lagani aluminijumski rezervoar – sve funkcioniše na efikasan i dobro integrisan način. Podokvir od livenog aluminijuma služi kao osnova za beskrajne mogućnosti. Zajedno sa glavnim okvirom, standardni liveni točkovi i pogonski sklop u Avus crnoj boji pružaju tamniju ivicu donjem delu, u kontrastu sa svetlijim prednjim delom karoserije. Mali, kompaktni prednji deo pruža odličan pogled na put. Dizajn jasno odstupa od uobičajenog s novim simetričnim svetlosnim znakom - prepoznatljivim vizuelnim elementom.

+ Pročitaj više

Za vozače sa stavom

Da li uvek očekuješ više? Istražite opcije za individualizaciju. Možeš pronaći prave proizvode koji zadovoljavaju tvoje potrebe u sveobuhvatnom asortimanu dodatne opreme i asortimanu originalne BMW Motorrad dodatne opreme. Takođe, možeš kreirati motocikl sa sopstvenim jedinstvenim karakterom od samog početka: GS Trophy za off-road, Triple Black koji nudi naš najviši nivo udobnosti i svestranih kvaliteta, ili Tramuntana za pravu ekskluzivnost.

+ Pročitaj više

Performer

Želiš postići još više, još brže? Nema problema. Preporučujemo opremu koja ti omogućuje da postigneš više sa svojim motociklom. Pre svega, uživanje u vožnji - dinamički paket to omogućuje. Međutim, možeš uživati i u poboljšanju tehnoloških aspekata i udobnosti tokom putovanja. Istraži naše preporuke ili konfiguriši svoj motocikl sada.

+ Pročitaj više
Konfiguriši svoj external-link-arrow-slim
Dinamični paket

Dodatni dinamički paket ti omogućava da iskoristiš pun potencijal sportskog vozila. Zahvaljujući Shift Assistant Pro i Pro režimima vožnje, svaka vožnja može biti vrhunac dinamičnosti s tvojim individualnim opcijama konfiguracije. Sportska kočnica i elektronsko ogibljenje (DSA) služe kako bi ti pružili optimalno upravljanje.

Headlight Pro

Dodatni Headlight Pro oduševljava vozače zbog boljeg pogleda i estetike. Svetla za vožnju, dugmad za duga svetla i svetla za skretanje dizajnirana su kao LED matrica. Pružaju moderna svetlosna rešenja, omogućavajući vozačima da osvetle put na način koji najbolje odgovara situaciji na putu.

Zaštita za ruke

Dodatna, proširena zaštita za ruke pruža optimalnu zaštitu protiv vetra i vremenskih uslova za tvoje ruke i podlaktice. Na taj način, nećeš samo uživati u udobnijoj vožnji, već ćeš biti i bolje zaštićen od spoljnih uticaja.

Prostor za prtljag

Prtljag može biti pričvršćen za ploču za prtljag napravljenu od plastike otporne na udarce. Ploča koristi element za pričvršćivanje putničkog sedišta i lako se osigurava. U kombinaciji s Vario koferima, stvara se šira i ravnomerna površina za utovar. Može nositi teret od 5 kg, a prtljag do 20 kg može se pričvrstiti sa strane.

Opremljen za suočavanje sa svim izazovima

spinner