M - Najjače slovo na svetu

M - Najjače slovo na svetu

Dobro obučeni, entuzijastični, efikasni. Ovi atributi oblikovali su osnivački manifest BMW Motorsport-a od 1972. godine. BMW M GmbH nastao je na osnovu te iste filozofije. Inspirisani moto sportom, BMW M automobili više nego zadovoljavaju najviše standarde u pogledu preciznosti, agilnosti, dinamike i snage. Snažni motori, izvanredan sveukupni koncept vozila, u kombinaciji sa izražajnim dizajnom i ekskluzivnom opremom pokazuju koliko strasti ulazi u svako od ovih vozila visokih performansi i učinka. A pored toga, odlični su za svakodnevnu upotrebu.

+ Pročitaj više

Razvoj

Zajedno jači

Zajedno jači

Zajedničko polazište za svako vozilo M je sportski izazov, volja za pobedom i istinska želja za performansama. Ovo je osnova naše firme i preduslov za razvoj naših vozila u smislu tehnologije, materijala i dizajna - od M automobila do motocikala kao što je M RR. Jer naš cilj je uvek isti: najbolje performanse - i naravno najbolja vremena.

+ Pročitaj više

Rođen na trkačkoj stazi: M RR

Čak su i prvi BMW motori dizajnirani za trke i rekorde. Davne 1929. godine Ernst Jakob Henne je na svom WR 750 postavio svetski rekord sa brzinom od 216,75 km/h. Njegov prvi od ukupno 76. Godinama kasnije, naši modeli visokih performansi (High-Performance, HP) sa opcionom opremom i opcionom dodatnom opremom i oznakom HP postali su izuzetno ubedljivi, čime je dostignut vrhunac sportskih performansi naših motocikala. Ove performanse su se stalno poboljšavale. Rezultat su M paketi i M dodaci sa izvanrednim cenama. Za ovo je postojao samo jedan mogući korak napred: Prvi M model iz BMW Motorrad-a: M RR. Rođen je na trkalištu i jasno je povezan sa našim motociklom za trka na WorldSBK-u.

Otkrijte M RR

Povećane performanse

   
+ Pročitaj više

M Paketi za model S 1000 RR

M Paketi za model S 1000 RR

Performanse do krajnjih granica: sa M paketom povećavate performanse svog RR -a na svetskim trkačkim stazama i putevima. Režim Pro vam nudi tri dodatna podesiva režima vožnje. M točkovi od ugljeničnih vlakana sa kočionim diskovima debljine 5 mm garantuju maksimalne performanse tokom vožnje. Sportsko sedište M nudi savršenu podršku u svakoj situaciji.

+ Pročitaj više

M Performance delovi

M Performance delovi

Sa M Performance delovima možete dizajnirati svoj motocikl tačno prema vašim potrebama i zahtevima. M Carbon paket (delovi od ugljeničnih vlakana), M Logger, M kovani točkovi ili Set za zaštite pokazuju: da ste uvek u potrazi za tom odlučujućom milisekundom. Sa M Performance Race delovi možete ići još dalje: Modifikacije koje poboljšavaju performanse, poput kompleta za motor ili paketa za unapređenje elektronskih funkcija, dostupne su samo preko BMW Motorrad Race Support. 

+ Pročitaj više

Ovde postajete zavisnik ove serije

spinner