M - Najjače slovo na svetu

M - Najjače slovo na svetu

Dobro obučeni, entuzijastični, efikasni. Ovi atributi oblikovali su osnivački manifest BMW Motorsport-a od 1972. godine. BMW M GmbH nastao je na osnovu te iste filozofije. Inspirisani moto sportom, BMW M automobili više nego zadovoljavaju najviše standarde u pogledu preciznosti, agilnosti, dinamike i snage. Snažni motori, izvanredan sveukupni koncept vozila, u kombinaciji sa izražajnim dizajnom i ekskluzivnom opremom pokazuju koliko strasti ulazi u svako od ovih vozila visokih performansi i učinka. A pored toga, odlični su za svakodnevnu upotrebu.

+ Pročitaj više

Razvoj

Zajedno jači

Zajedno jači

Zajedničko polazište za svako vozilo M je sportski izazov, volja za pobedom i istinska želja za performansama. Ovo je osnova naše firme i preduslov za razvoj naših vozila u smislu tehnologije, materijala i dizajna - od M automobila do motocikala kao što je M RR. Jer naš cilj je uvek isti: najbolje performanse - i naravno najbolja vremena.

+ Pročitaj više
Sa leve strane, istorijska slika BMW-a 3.0 CSL, sa desne strane, BMW R 90 S autora Helmuta Denea.
Sa leve strane istorijska slika BMV M1, sa desne strane legendarni motocikl Paris Dakar Rallie.

Omaž motosportu

M RR 50 Years M anniversary model: oličenje skoro 100 godina trkačkog duha u proizvodnji motocikala i pola veka M DNK. Njegova standardna oprema uključuje M Competition paket sa M delovima od ugljeničnih vlakana i M delovima, M Endurance lanac, aluminijumsku eloksiranu zakretnu ruku, Passenger paket i aktivacioni kod za M GPS lap trigger. Sa svojom Sao Paulo žutom bojom i amblemom BMW M 50 godina, ističe se: ekskluzivno i izvanredno – tipično za M model.

+ Pročitaj više

Naš M RR

Naš M RR

Bilo u osnovnoj verziji, sa M Competition paketom ili kao omaž 50 godina BMW M. Naši M RR modeli su rođeni na trkačkoj stazi, beskompromisno su orijentisani na performanse i napravljeni sa najvišim zahtevima u pogledu materijala, izrade i performansi .

+ Pročitaj više

Povećane performanse

   
+ Pročitaj više

M Paketi za model S 1000 RR

M Paketi za model S 1000 RR

Performanse do krajnjih granica: sa M paketom povećavate performanse svog RR -a na svetskim trkačkim stazama i putevima. Režim Pro vam nudi tri dodatna podesiva režima vožnje. M točkovi od ugljeničnih vlakana sa kočionim diskovima debljine 5 mm garantuju maksimalne performanse tokom vožnje. Sportsko sedište M nudi savršenu podršku u svakoj situaciji.

+ Pročitaj više

M Performance delovi

M Performance delovi

Sa M Performance delovima možete dizajnirati svoj motocikl tačno prema vašim potrebama i zahtevima. M Carbon paket (delovi od ugljeničnih vlakana), M Logger, M kovani točkovi ili Set za zaštite pokazuju: da ste uvek u potrazi za tom odlučujućom milisekundom. Sa M Performance Race delovi možete ići još dalje: Modifikacije koje poboljšavaju performanse, poput kompleta za motor ili paketa za unapređenje elektronskih funkcija, dostupne su samo preko BMW Motorrad Race Support. 

+ Pročitaj više

Ovde postajete zavisnik ove serije

spinner