Preuzmite katalog dodatne opreme

Originalna BMW Motorrad dodatna oprema Katalog za 2021
PDF   |   53.99 MB   |   Engleski
[This is disclaimer text for gpx download files.]

HP parts

HP parts

Stotinka umesto desetinke

HP znači High Performance. Za sve one koji uvek žele da postignu više. Za sve one koji uvek traže apsolutni maksimum. Kvalitetni delovi od ugljeničnih vlakana, titanijuma i aluminijuma čine svaki motocikl jedinstvenim. Prvoklasne komponente daju vašem biciklu individualnost i ekstravaganciju. I obezbediće tu odlučujuću stotinku.

+ Pročitaj više

Navigacija i komunikacija

Navigacija i komunikacija

Napred u svaku krivinu

Navigacija i komunikacija su neophodni motociklistima. Uz BMW Motorrad komunikacione sisteme, bežičnoj Bluetooth komunikaciji, vi ostajete u kontaktu sa suvozačem. Tako ćete pouzdano stići do odredišta, sami ili sa partnerom - uz zabavu i po najlepšoj ruti za vas. 

+ Pročitaj više

HP sportski izduv

HP sportski izduv

Da vas čuju i vide

Našim HP sportskim izduvima nije bitan samo izgled i zvuk: oni pomažu i da uštedite na težini i obezbeđuju dodatne performanse prilikom instaliranja sistema. A već sa navlakom smanjujete težinu bez gubitka performansi. Korišćeni materijali su prvenstveno oni koji su vam poznati iz moto trka: ugljenična vlakna i titanijum.    

+ Pročitaj više

Sistem za odlaganje prtljaga

Sistem za odlaganje prtljaga

Sve ćete spakovati

Od putovanja do vaše omiljene poslastičarnice i obilaska planete: Imamo pravi prtljag za svako putovanje. Bilo da su to mekane torbe, tvrdi koferi ili aluminijumski sistem prtljaga, od profesionalne upotrebe do dizajnerskih komada: nudimo vam širok spektar rešenja, uključujući odgovarajuće inteligentne pregrade za unutrašnjost. Dakle, sve ostaje tamo gde mu je mesto, čak i ako postane malo truckavo. Naravno, ovo se odnosi i na sam vaš prtljag, za koji smo spremili odgovarajuće komplete za pričvršćivanje. 

+ Pročitaj više

Dizajnerski program

Dizajnerski program

Vaš bajk je vaš bajk

Nudimo opcije za individualizaciju na najvišem nivou. Tako će vaš motocikl postati jedinstven komad. Vaša pažnja prema detaljima ispunjava našu strast prema visokokvalitetnim materijalima i izvanrednoj izradi. Sve ovo se odnosi na male delove, kao i na delove koji oblikuju karakter, kao što su spojleri motora.

I naravno, mnogi komadi ne samo da se vizuelno ističu, već su funkcionalniji i boljih performansi - i uvek dodaju još užitka u vožnji.

+ Pročitaj više

Ergonomija i komfort

Ergonomija i komfort

Baš poput vas

Optimalno podesite svoju mašinu prema nameni i navikama u vožnji. Da li ste za više sporta ili udobnosti na putu? Da li više volite velike daljine ili spontana kratka putovanja? Da li više volite da putujete sami ili volite putovanja udvoje?

Nudimo vam prava rešenja - od željenog položaja sedišta do zaštite od vetra i vremenskih prilika.    

+ Pročitaj više

Bezbednost

Bezbednost

Zaštita vozača i mašine

Odlučuje vaše područje rada: Naš deo sa dodatnom opremom pokriva i aktivnu i pasivnu bezbednost. Asortiman obuhvata štitnike ili podloge protiv habanja ili odbojnih slučajnih oštećenja štitnika za ruke i deflektora vetra, sve zbog opuštenijeg uživanja u vožnji.    

+ Pročitaj više

Održavanje i tehnologija

Održavanje i tehnologija

Vaš BMW je prepun kvaliteta i optimalno je opremljen za svoju namenu. Ipak, oni koji redovno održavaju i pažljivo servisiraju svoju mašinu, dugoročno će se sa njom zabaviti. Zbog toga vam nudimo širok izbor odgovarajućih proizvoda. Od jednostavnih proizvoda za čišćenje do montažnih postolja. Tako je čak i godišnje zimsko skladištenje zasenjeno iščekivanjem prvih sunčevih zraka.    

+ Pročitaj više

Kontakti

Vaš ovlašćeni BMW Motorrad partner

Učinite svoju mašinu jedinstvenom uz originalnu BMW Motorrad dodatnu opremu. Posetite nas i zatražite savet.

Kontaktirajte nas
spinner