Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.

Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW S 1000 RR

MOTOCIKL U SUPERLATIVU - SUPERBIKE

RR je sada još više fokusiran i preciznije usmeren ka čistim performansama. Za one koji uvek traže više. Više od običnog motocikla. Uvek još jedan krug više. Jasna poruka koju RR motocikl nosi: #NeverStopChallenging. Pobeda je često pitanje milimetara, posebno u trkama u kojima je RR oduvek bio deo. Zato smo modernizovali i evoluirali RR tamo gde je to najvažnije: od novog senzora kontrole upravljanja sa pomoći pri kočenju i kontrolom klizanja, kao i integracije M komponenti i poboljšanja elektronike i ključnih procesa pripreme za trku. Sve smo ovo radili sa jasnim ciljem na umu – osvajanje pol pozicije iznova i iznova.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Detalji supermotocikla

Najbolja kočnica ikada
Najbolja kočnica ikada
M Carbon zadnji deo sa priključkom za kameru
M Carbon zadnji deo sa priključkom za kameru
Novi zadnji kraj sa kratkim nosačem registarskih tablica
Novi zadnji kraj sa kratkim nosačem registarskih tablica
Optimizovan motor
Optimizovan motor
Dinamičan i visok prednji deo
Dinamičan i visok prednji deo
Fokusiran na performanse: M GPS Laptrigger i Data Logger
Fokusiran na performanse: M GPS Laptrigger i Data Logger
Moćna M Lightweight baterija
Moćna M Lightweight baterija
Efikasna prednja i bočna obloga sa spojlerom
Efikasna prednja i bočna obloga sa spojlerom

Teško je zamisliti trkačku stazu bez njega - a RR je takođe neraskidivo povezan sa njom.

Teško je zamisliti trkačku stazu bez njega - a RR je takođe neraskidivo povezan sa njom.

U zavisnosti od brzine, kompozitni plastični spojleri stvaraju do 17,1 kg aerodinamičke sile pritiska pri 300 km/h. Ova sila pritiska ograničava tendenciju prednjeg točka da se podigne sa površine puta prilikom ubrzanja. DTC u ovoj prilici nije primoran da interveniše. Ovo vam omogućava da primetno i još direktnije pretvorite snagu u ubrzanje.

+ Pročitaj više

Više informacija na ekranu

Više informacija na ekranu

Nakon nekoliko krugova trkačke staze: Poslednji ekran koji ste videli u prethodnoj vožnji se sada uvek prikazuje nakon što isključite/uključite kontakt. Ovo vam pomaže da se koncentrišete i ostanete fokusirani na svoj režim. Jedan Pure Ride ekran i tri različita Core ekrana su dostupni u zavisnosti od vaših želja. Sistem prikazuje odgovarajuću maksimalnu brzinu. Svetlo menjača sada ga čini mnogo upečatljivijim kada senzor brzine treperi. Unapredili smo ekran, čineći vam još lakšim da proverite vaše sisteme pomoći – kao što su ABS Pro, DTC ili DDC.

+ Pročitaj više
154
kW (210 KS) na 13,750 rpm
113
Nm na 11,000 rpm
193.5
DIN masa praznog vozila u kg
3,21
ubrzanje 0-100 km/h
Vodeno hlađeni 4-cilindrični redni motor

Strast je tamo gde srce kuca – a ovde, itekako kuca!

Oslobođena strast: ponovo smo preneli iskustvo sa trkačke staze na BMW ShiftCam četvorocilindrični motor visokih performansi u RR: za 3 KS više snage do sada ukupno 210 KS (154 kW). Vazdušna kutija iz M RR obezbeđuje posebno dobro snabdevanje vazduhom i bolje promene opterećenja. Glave cilindra sa novom geometrijom i ojačanim nosačima ležaja takođe potiču od M RR. Optimizovali smo i sistem za menjanje brzine u Pro verziji. Poboljšano je prigušivanje promene opterećenja – za veću preciznost kao i promene stepena prenosa. Čak i prsten za lanac sada ima više zubaca: baš kao i kod M RR, sada ima 46 zuba umesto 45 – za veću snagu na stazi.

+ Pročitaj više

Dizajn pobednika - pravog pobednika

Dizajn pobednika - pravog pobednika

Precizan rad i više performansi u vašoj vožnji: M delovi šasije sa podignutim zadnjim krajem i podesivim ručicama dolaze kao standard. Udubljenja na šasiji obezbeđuju veću bočnu fleksibilnost. Spustili smo ugao glave upravljača za 0,5° na 66,4° i smanjili razmak mostova viljuški za 3 mm na 26,5 mm, čineći vaš prednji točak još preciznijim. Takođe smo optimizovali kočioni sistem kako bismo u praksi učinili upravljanje zadnjeg točka još lakšim. Sada takođe možete da izaberete DDC Road, Dinamic i Race: od Race Pro 1 do 3. Koristeći podešavanja Race Pro 1 do 3, sada možete da se vozite sa prigušenjem na različitim putevima.

+ Pročitaj više

Redefinisana snaga u krivinama

Redefinisana snaga u krivinama

Opcioni Pro režim vožnje i senzor ugla upravljača, koji je instaliran po prvi put, omogućavaju vam da koristite dve funkcije: pomoć pri kočenju i DTC kontrolu klizanja. Senzor ugla upravljanja pomaže u određivanju zanošenja, koji DTC koristi da osigura optimalno proklizavanje. DTC podešavanja 2 i 3 su optimizovana za trkačku. Brake Slide pomoć vam pomaže da usporite tako da možete ući u krivinu koristeći prednji/zadnji ABS.

+ Pročitaj više

Prilagođen vašim potrebama

M Paket

M paket izoštrava sportski profil RR. Ekskluzivna Light White/M Motorsport boja je uključena samo u ovaj paket i daje motociklu moćan izgled. Paket uključuje: M sportsko sedište za optimalnu podršku u ključnim milisekundama. Optimizovani M Carbon točkovi sa M trakama za maksimalnu dinamiku vožnje. Ili alternativno dostupni M kovani točkovi. Pored toga, tu su i M sistem oslonca za noge i crni poklopac rezervoara za gorivo.

Dynamics paket

Paket Dynamics izoštrava trkačke kvalitete RR-a za dodatne performanse i udobnost. Paket uključuje: DDC elektronsku opciju, koja je ekskluzivna za upotrebu u motosportu, za optimalno prigušivanje i optimalan kontakt sa podlogom u svakoj situaciji vožnje. Sve ovo je dopunjeno Pro režimima vožnje sa 3 dodatna Race Pro režima i drugim relevantnim podešavanjima za trkačku stazu, kao što su Launch Control, Pit Lane Limiter, Wheelie Control i Brake Slide Asistent, Slide Control. Uključeni su i elektronski tempomat i grejane ručke.

Race paket

Paket Race optimizuje RR za vozače koji teže da budu trkači. Paket uključuje lanac M Endurance koji se lako održava kao i izduvni sistem M Titan, kompanije Akrapovič, koji je dostupan isključivo u ovom paketu. Ovo je paket za još sportskiji izgled uz značajno smanjenje težine i opciono visokokvalitetni sportski prigušivač od titanijuma.

Carbon paket

Visokokvalitetni Carbon paket nadopunjuje čuveni superbike izgled motocikla. Ovaj paket uključuje poklopce prednjih i zadnjih točkova, zaštitu lanca i zupčanika, i gornje bočne panele šasije. Ove lagane komponente od CFRP-a inspirisane su trkama i pružaju elegantne, ali sportske detalji uz prisustvo visoke tehnologije.

M Billet paket

M Billet paket naglašava sportski karakter motocikla sa visokokvalitetnim komponentama i ekskluzivnim M detaljima. Paket uključuje: brušene delove od eloksiranog aluminijuma, uključujući sklopive i podesive poluge kvačila i ručne kočnice sa štitnikom– ovo je oprema maksimalnog kvaliteta.

Više od dizajna

Tri verzije, isti karakter

Bez obzira koju varijantu odaberete: milisekunde su na vašoj strani. Samo jedna stvar je jasna: svaki RR je usmeren ka čistim performansama.

Light white/M Motorsport

Legendarna kombinacija boja odmah pokazuje odakle potičete i kuda idete: na trkačku stazu. U kombinaciji sa M paketom, nema konkurenciju.

Passion

Od prednjeg kraja do rezervoara: Trkački crveni S 1000 RR signalizira čistu strast. Na vama je da kontrolišete emocije na stazi.

Black storm metalik

Sportski, oštar i jasno definisan. Cilj RR-a je beskompromisan kao i ova kombinacija boja uz vrhunske performanse, bilo na putu ili na trkačkoj stazi.

Sportski duh i dominacija se prenose u genima

Super sportski i beskompromisno kompaktan. Zadržali smo sve dizajnerske vrednosti RR ali smo ih učinili i još oštrijim: od prednjeg kraja sa aerodinamički optimizovanim vetrobranom i LED svetlima do bočnih ukrasnih panela sa spojlerima i kratkim i dinamičnim zadnjim delom. Pored toga, nosač registarske tablice koji se lako može ukloniti i opcioni poklopac za suvozačevo sedište dokazuju da smo čak dizajn fokusirali na performanse do poslednjeg detalja.

+ Pročitaj više

Perfekcija može biti još bolja

Radi se o milimetrima, milisekundama, više individualnosti, prilagođavanja i zaštite za vas i vaš RR: od podesivog M sistema oslonca za noge do štitnika hladnjaka za vodu ili ulje, naći ćete prave delove da dodatno izoštrite svoj RR u originalnom BMW Motorrad asortimanu opreme.

Individualizacija

VIŠE SUPERSPORTA

spinner