BMW Motorrad Spezial je uvek pravi izbor.

Od samog početka usmeren na harmoničnu integraciju u celokupan izgled vozila, što znači da su delovi savršeno integrisani u  koncept vozila, i da motociklu daju dosledan i ekskluzivan izgled. Kombinacija dugogodišnjeg rada na razvoju veština kompanije BMW Motorrad i složenih proizvodnih procesa omogućava novi nivo značaja i ekskluzivnosti. U našem konfiguratoru svoj motocikl možete personalizovati dodatno i to na najvišem nivou, Option 719 uz mogućnost da ga sastave upravo oni koji najbolje poznaju vaš BMW Motorrad. Mi lično.

+ Pročitaj više

Boja.

Option 719 za poseban sjaj vaše mašine. Ultra-moderne tehnologije boja sa pažljivo odabranim detaljima prave atrakciju od vaše mašine na putevima. 

+ Pročitaj više

Kruna vaše mašine.

Kruna vaše mašine.

Samo vrhunski dizajneri sa posebnim veštinama sposobni su da izvedu savršeni potez četkicom. Sofisticirani ručni rad vrhunske klase rezultira istinskom jedinstvenošću: linije platinaste boje kruna su rezervoara i bočnih delova R 1250 RT, K 1600 GT i K 1600 GTL. Čini vaš bicikl jedinstvenim. Prava rukotvorina susreće se sa izuzetno modernim motociklom. Ova postava zasnovana je na istinskoj strasti i dugogodišnjoj tradiciji - od 1923. godine u BMW Motorrad.    

+ Pročitaj više

Ručno farbali perfekcionisti.

Ručno farbali perfekcionisti.

Svaki korak u kompletiranju vozila bojama Spezial vrši sa najvećom pažnjom kvalifikovanih stručnjaka i perfekcionista - od kojih su neki rezultat pravih rukotvorina. Na primer, Black storm metalik / Vintage color, koja vaš R nineT čini zaista jedinstvenim. Ručno farbanje motociklu daje vintage izgled i čini ga jedinstvenim. Jer ne postoje dva slična rezervoara.  

+ Pročitaj više

Specijalna oprema.

U okviru ponude iz Option 719 naći ćete opcionu dizajnersku dodatnu opremu, kao što su ekskluzivni paketi Milled parts u različitim varijantama. Vi odlučujete da li je izgled čistunski i elegantan, originalan i robustan ili individualan i sportski.

+ Pročitaj više

Fini kovani točkovi impresivnih detalja.

Fini kovani točkovi impresivnih detalja.

Varnice lete kroz vazduh. Izrez se probija kroz i izlaže samo najkvalitetnije delove aluminijumske konstrukcije. Užarena legura odmah upada u oči. Savršen kontrast. Forged točak Option 719 izraz je najviših standarda kvaliteta. Svako pokret i rukovanje izvode se s najvećom pažnjom - što znači da visoko sofisticirani Forged točak nastaje iz čvrstog aluminijumskog bloka.   

+ Pročitaj više

Perfect seat bench with elegant ambience.

Perfect seat bench with elegant ambience.

Možete osetiti kvalitet i osetiti posvećenost detaljima - i nije ni čudo, jer samo najbolji profesionalci rade, uz najveću pažnju na sedištu Option 719 - od prvog koraka pa sve do poslednje niti. To omogućava postizanje najvišeg kvaliteta, čini ga pravim remek-delom. I to nije sve: površina klupe je apsolutno otporna na vremenske uslove. Šavovi u obliku dijamanta i vezeni model daju celini elegantan izgled.   

+ Pročitaj više

Billet Packs do najsitnijeg detalja.

Billet Packs do najsitnijeg detalja.

Nema sumnje: svaki polazak zahteva složen proces pripreme. Jasna je vrednost koju Billet Packs donosi. Složeni dizajn divno je prikazan zahvaljujući veoma preciznoj izradi - ručica i oslonaca za noge od aluminijuma, poklopci glave cilindra i poklopac remena. Razvijeni u skladu sa najstrožim smernicama BMW kvaliteta, uvek se savršeno uklapaju. Znači, svoj prerađeni motocikl dobijate na najvišem nivou kvaliteta – pravo iz fabrike. 

+ Pročitaj više

HP delovi

Visoke performanse – izjava za sve koji su u potrazi sa maksimumom. HP delovi omogućavaju da vaša mašina totalno sportski izgleda – čak iako se doprema iz fabrike.

Visokokvalitetni delovi izrađeni su od ugljeničnih vlakana, legura titanijuma i aluminijuma učiniće vaš motocikl jedinstvenim. HP Billet Pack daje još upečatljiviju sliku. Uvek sadrži važne komponente poput poklopca glave cilindra, prednjeg poklopca motora, podesivu ručicu, poklopac rezervoara i, opciono, još više HP Billet Pack komponenti koji služe vozaču. Sportski HP izduv osigurava bolji i snažniji zvuk. HP delovi čine vašu mašinu posebnom i ekstravagantnom. 

+ Pročitaj više

To je vaša mašina.

spinner