Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.

* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW K 1600 GTL

Putujmo zajedno
Shots of a moving K 1600 GTL.

Postoji nemačka poslovica koja kaže da „ko putuje sa ambicijama nikada ne putuje sam“. Ovo je posebno tačno kada putujete sa nekim kao što je BMW K 1600 GTL. Ovaj mofel omogućava duge turneje, širok spektar performansi koje ne ostavljaju neispunjena očekivanja. Njegov moćni šestocilindrični motor sada pruža još više dinamike i superiornog karaktera: zahvaljujući udobno dizajniranoj geometriji vozila, možete uživati u svakom kilometru. Kokpit je takođe redizajniran. u potpunosti je usmeren ka interakciji sa vama tako da možete da uživate u svakom putovanju još intenzivnije. Zajedničko putovanje počinje ovde – u duhu #RideAndShare.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Shots of a moving K 1600 GTL.

Detalji K 1600 GTL

Motor
Fokus na šestocilindričnom motoru
Integrisani odeljak za punjenje mobilnog telefona
Integrisani odeljak za punjenje sa mobilnim telefonom.
Dugmad za konfiguraciju - Favoriti
Fokusirajte se na četiri numerisana dugmeta "Favoriti"
Visokokvalitetni Option 719 Classic kovani točak
Točak Black Option 719 na K 1600 GTL.
Besprekorni 10.25" TFT ekran
TFT ekranK 1600 GTL.
Veliki prostor za prtljag i odlaganje
Fokusirajte se na otvorene bočne kofere K 1600 GTL.
LED svetla
LED svetla
Sound-enhancing audio system 2.0
TFT Display sa sound sistemom

Ponekad su male stvari one koje čine putovanje nezaboravnim. Zato je K 1600 GTL ekskluzivan do poslednjeg detalja: bilo da se radi o naslonu za ruke za vašeg saputnika, sofisticiranim oblogama za futrole i torbi ili brojnim hromiranim delovima koji čine da vaš bicikl izgleda savršeno. Možete da se oslonite na najbolje osvetljenje kojem ste se mogli nadati zahvaljujući potpuno prilagodljivim LED farovima. Pretvorite noć u dan – i uživajte u vožnji 24 sata dnevno u idealnim svetlosnim uslovima: za ekskluzivnu udobnost i veću bezbednost.

+ Pročitaj više

Budite svoji - i pokažite svoj karakter

Boje su svetlo – ali veoma posebna vrsta svetlosti

Koju god boju da odaberete: K 1600 GTL naglašava svoju izražajnost. Na kraju krajeva, činjenica da putujete na vrhunskom spektru performansi ne bi trebalo da se zadrži samo na tome.

Opt. 719 Meteoric II dust metalik

Bez ikakve sumnje, K 1600 GTL Meteoric II metalik potvrđuje maksimalne nivoe elegancije i brutalan pomak napred kako bi stvorio harmoničnu jedinicu koja voli da predvodi.

Exclusive

Putovati znači otkrivati svetove – uključujući svetove boja: elegantna, crna Style Ekclusive Gravity plava metalik boja potpuno smiruje i oslobađa čistu dinamiku – izvanredno praćenu hromiranim dodacima.

Black storm metalik

Sve crno. Ova boja je uvek bila znak mirne elegancije i moćne dinamike, što je čini savršenim izborom za K 1600 GTL.

Ekskluzivnost - baš po vašoj meri

Ekskluzivnost - baš po vašoj meri

Na kraju dana, ostati veran sebi i svojim principima je najvažnija stvar - čak i kada putujete. Pretvorite K 1600 GTL u svoj sopstveni motocikl uz našu opcionu opremu i originalnu BMW Motorrad dodatnu opremu. Komforni paket vam nudi dodatne LED farove i zaštitne šipke motora, kao i vožnju bez ključa, sistem centralnog zaključavanja i alarm protiv krađe. Paket je zaokružen profesionalnim asistentom za menjanje brzina, koji omogućava menjanje stepena prenosa bez potrebe za aktiviranjem kvačila.

+ Pročitaj više

Ime koje govori sve

Ime koje govori sve

K 1600 GTL je kompletan i dizajniran da ga jedva možete zamisliti u svojim najluđim snovima. Baš kao što je svakom putovanju moguće dodati nekoliko kilometara, mašini uvek možemo dodati više. Sastavili smo dva motocikla za vas da vas inspirišemo: „trkač izdržljivosti“ i „ekskluzivne“ varijante. Budite inspirisani i otkrijte još više udobnosti.

+ Pročitaj više

Atletski, dinamičan i superioran, K 1600 GTL predstavlja sinonim za ekskluzivno i udobno putovanje. Međutim, naši standardi dizajna idu još dalje: biti povezani jedni sa drugima, čitati mape, stići na odredište kao tim, i to najlepšim rutama. 10,25" TFT ekran u boji K 1600 GTL je savršen pratilac za ovu svrhu. Njegov režim preko celog ekrana nudi potpuno interaktivni prikaz mape za navigaciju pomoću aplikacije BMW Motorrad Connected: za navigaciju u kokpitu kakvu nikada ranije niste iskusili. U režimu podeljenog ekrana, s druge strane, možete se osloniti na nekoliko funkcija istovremeno i možete da ih kontrolišete na jednostavan način pomoću višenamenskog kontrolera.

+ Pročitaj više

Legendarni šestocilindrični redni motor

1,649
cc kapacitet
180
Nm max. obrt pti 5,250 rpm
113
litara skladišnog kapaciteta
750
mm sedišta
Četvorotaktni šestocilindrični redni motor sa uljano/tečnim hlađenjem

Kako nastaju legende i kako putuju po svetu? Sa šestocilindričnim motorom K 1600 GTL, odgovor je jasan: neprekidnim putovanjem. Njegov vrhunski karakter i performanse su legendarni, ali opipljivi. A zahvaljujući revidiranoj kontrolnoj jedinici motora, izlaz i obrtni moment su sada još snažniji. Motocikl već razvija snagu od 160 KS pri 1.000 o/min ranije, pri 6.750 o/min. Kontrola obrtnog momenta otpora motora (dinamička kontrola kočnica motora) i Dinamic ESA obezbeđuju stabilnost plus bezbednost i savršeno su prilagođeni sa sada još pažljivije dizajniranim režimima vožnje: za još fokusiranije performanse na turneji.

+ Pročitaj više

#RideAndShare – putovanje se ovde nastavlja

spinner