Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

The BMW K 1600 GTL.

Luksuzno putovanje. Prvoklasan tretman.

Nastavljamo. I idemo dalje i dalje. Krenite ka horizontu elegantno i sa stilom na ovom luksuznom touring motociklu visokih performansi. Novi BMW K 1600 GTL predstavlja vrhunac kvaliteta i udobnosti, i šepuri se legendarnim šestocilindričnim motorom. Opremljen je sistemima najnovije generacije Dynamic ESA i ABS Pro. Novi paneli donose novi izgled. Ne brinite se o vremenskim prilikama i udaljenosti. Sami ili u društvu: uživajte u sportskom upravljanju bez imalo muke, kuda god da krenete. Putovanje sa K 1600 GTL vodi vas u novu dimenziju – stila, snage, luksuza – prvoklasno iskustvo čeka na vas.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Dizajn - K 1600 GTL

Izaberite svoj stil.

Uz ukupno četiri različite kombinacije boja, dajte vašem K 1600 GTL još individualniji izgled.

Elegantni stil

Elegantni stil uz boje Pollux metalik naglašava elegantne gene K 1600 GTL, dodatno ukrašene odgovarajućim hromiranim delovima.

Black storm metalik

Black storm metalik za snažnu, beskompromisnu pojavu i impresivne linije K 1600 GTL.

Option 719 Blue planet metalik/Ivory

Impresivan i elegantan: Savršena pojava uvek je garantovana.

Option 719 Stardust metalik

Option 719 Stardust metalik izdaleka pokazuje šta se može očekivati od luksuznog touring motora.

The Dizajn: perfection.

Dizajn K 1600 GTL Dizajn dopunjen je novim bočnim oblogama, maskom hladnjaka, oblogom rezervoara i pretincem za sitnice koji pomažu da vaš nastup bude još elegantniji. Završni detalji poput oslonca za noge pomažu da se postigne celina koja impresionira. Duolever sistem oslanjanja za prednji točak ogibljenje, upadljivi šestocilindrični motor, inovativna ksenon prednja svetla i šasija začetnici su novog stila. Uz redizajnirani prednji deo, sa retorivzorom i vetrobrano, postignuta je jedinstvena elegantna i dinamična izvajana celina.
Luksuzni paket opreme nije samo prvoklasan ukras, već je prava nagrada za svako naredno putovanje.
+ Pročitaj više

Šestocilindrični linijski motor

1.649
Zapremina u cc
750
Visina sedišta u mm
175
Max. moment u Nm pri 5,250 rpm
117
Kapacitet litara
Hlađeni, četvorotaktni linijski šestocilindrični motor

Superior šestocilindrični motor.

Superior šestocilindrični motor.

Prvoklasan agregat: legendarni šestocilindrični motor obezbeđuje neverovatno rafiniran rad fenomenalne performanse u vožnji u segmentu luksuznih tourera. Snaga od 118 kW (160 KS) i maksimalni moment od 175 Nm pri 5250 o / min staraju se za dinamičnost u vožnji i savršen rad. 70% obrtnog momenta dostupno je već na brzinama od 1500 rpm.

+ Pročitaj više

Iskusite zvuk novog K 1600 GTL

K 1600 GTL detalji

Upečatljivo prednje svetlo i adaptivno svetlo.
K 1600 GTL ksenon svetla
Potpuno novi: šestocilindrični linijski motor
K 1600 GTL šestocilindrični linijski motor
Rafinirana obloga rezervoara.
K 1600 GTL obloga rezervoara
Dodatni prostor za komforno putovanje, standardni paket.
K 1600 GTL dodatni pretinac za sitnice
Efikasni deflektor.
K 1600 GTL slipstrim deflektor
Elektro podesivi vetrobran
K 1600 GTL elektro podesivi vetrobran
Keyless Ride.
K 1600 GTL Keyless Ride
Vrhunski hromirani delovi.
K 1600 GTL hromirani delovi

Nova dimenzija.

Nova dimenzija.

Poslednja generacija sistema Dynamic ESA diže prvoklasnu udobnost u vožnji na još viši nivo. Dynamic ESA automatski prilagođava vešanje u zavisnosti od statusa vožnje i manevara. Čak i kod različitih opterećenja, uvek je osigurano optimalno početno podešavanje opruge i odgovarajuća sila amortizacije. Za još veću stabilnost, sigurnost, performanse i udobnost tokom vožnje.

+ Pročitaj više

Za vožnju i opuštanje.

Za vožnju i opuštanje.

K 1600 GTL takođe nudi do sad neviđenu udobnost. Njegove sjajne karakteristike uključuju ogromnu količinu prostora i odličnu pristupačnost. Pažljivo promišljena i lako dostupna rešenja za skladišni prostor fokusiraju se na udobnost vozača, i pretvaraju K 1600 GTL u pravi izborom što se tiče kvaliteta putovanja. Duge vožnje sa saputnikom pravo su zadovoljstvo zahvaljujući raznim rešenjima i detaljima kao što su centralno zaključavanje, grejanje sedišta, elektro podesivi vetrobran i razne visine sedišta.

Razni režimi vožnje i dinamička kontrola prianjanja osiguravaju veću udobnost.Tu jei multi-kontroler: osnovni koncept upravljanja koji omogućava vozačima da se udobno kreću kroz opcije menija, bez skidanja ruku sa upravljača ili skretanja pogleda s puta. Ništa vas ne može zaustaviti u vašoj opuštenoj vožnji K 1600 GTL i novim horizontima. Neverovatne karakteristike – i bogata luksuzna oprema.

+ Pročitaj više
Dynamic ESA: pegla sve neravnine.

Za najbolji kontakt s podlogom.
Standardni Dynamic ESA dodatno unapređuje prvoklasni komfor u vožnji vašeg K 1600 GTL. Dynamic ESA automatski prilagođava oslanjanje i to u zavisnosti od statusa i manevara u vožnji usklađujući ih sa nekoliko uslova: veća sigurnost, bolje performanse i veća udobnost u vožnji – posebno na dugim putovanjima.

Standardno podešavanje "Road" – za komfornu vožnju po neravninama. uz "dynamic" setting, izabrana je kruća reakcija sistema: za dinamičnu i sportsku vožnju.

Rikverc asistent: manevrisanje i izlazak sa parkinga bez muke.
Rikverc asistent. Strme staze i uski prolazi na popularnim mestima ili parking mestima nisu problem uz praktičnu pomoć regulacije obrtnog momenta (TCA). Ostavljamo vam mesto za osmeh tokom parkiranja i manevrisanja. Aktivirajte rikverc asistenta prebacivanjem menjača u prazan hod i aktiviranjem funkcije pomoći preko tastera sa leve strane upravlja. Čim se R prikaže na displeju, pritisnite taster i možete lako da izaći sa vašeg parking mesta i krenuti ka sledećem odredištu.
Ksenon prednje svetlo: baca pravo svetlo na sve.

Bolje svetlo. Veća bezbednost.
Standardni ksenonski farovi su dvostruko svetliji i troše 30% manje energije od konvencionalnih halogenih farova. Obezbeđuju dosledno osvetljenje površine puta - naročito noću i uz lošu vidljivost. Istovremeno, i vi ste bolje uočljivi. Cilindrični štitnik sijalice na reflektoru sprečava da sijalica zaslepi druge učesnike u saobraćaju.

Svetlo prati točak. Adaptivna svetla.
Adaptivno prednje svetlo, dostupno je kao dodatna oprema, optimalno osvetljava put kada se nađete pred krivinom. Servo motor u prednjem svetlu kompenzuje ugao nagiba motocikla u krivini, i usmerava svetlo pod optimalnim uglom na put. Za vozača ovo znači ogroman porast aktivne bezbednosti u vožnji, posebno kada po mraku ulazite u krivine.

Koferi & pretinci za stvari: više mesta za vaše stvari.

Krenite opušteno i uživajte.
Bez obzira da li putujete ili ste samo krenuli u svakodnevnu vožnju, instalirani koferi i pretinci za stvari na K 1600 GTL pružaju dovoljno prostora za sve što treba da spakujete. Od svakodnevnih stvari, opreme i odeće, pa čak i prazničnih uspomena.

Opcioni gornji kofer impresionira svojim prikladnim enterijerom i standardno ugrađenim unutrašnjim osvetljenjem. Vašem saputniku će se svideti mali udobni naslon. Standardne boje motocikla savršeno su integrisane u elegantan izgled K 1600 GTL. Opcioni odeljak za stvari u poklopcu gornjeg kofera pruža prostor za sve neophodne stvari za putovanje, dokumente i papire.

Unutrašnje torbe donose više reda i više prostora za vaše stvari. Uz ručku i kaiš koji se može skinuti, postaje odličan partner za vožnju po gradu.

Keyless Ride i centralna brava.

Neobične funkcije za sjajan komfor.
Keyless Ride i centralna brava ulepšavaju život i postaju društvo bez kog nećete više moći.

Zahvaljujući funkciji Keyless Ride, mehanički ključ postaje suvišan, tako da više ne morate da trošite vreme tražeći ga po džepovima pre polaska. Dovoljno je jednostavno nositi ključ u džepu jakne da otključatei i pokrenete motocikl.

Centralno zaključavanje osigurava da sadržaj pretinaca za stvari i dodatni koferi budu zaštićeni od tuđih prstiju kada zaključate motocikl - sve to jednostavnim pritiskom na dugme na upravljaču. Omogućava vam da krenete na izlet još brže.
Shift assistant Pro za kontrolu kvačila bez muke.

Baš kao na trkama.
Ovo je luksuz – i iznad svega dodatno olakšava upravljanje: Shift assistant Pro prvobitno je razvijen za trke. Prilagođen za touring segment, omogućava vam promene brzina bez upotrebe kvačila u skoro bilo kom opsegu opterećenja ili broja obrtaja. Tokom ubrzavanja, gas ostaje otvoren i osigurava brzo i opušteno prebacivanje. Pri prebacivanju u niži stepen sa zatvorenim rukohvatom gasa, sistem automatski omogućava dupli pritisak na kvačilo i koristi ovo za savršeno prebacivanje u niži stepen prenosa.

Ovim se obezbeđuje da vam se ruka na kvačilu rastereti i ostane odmorna čak i nakon dužih tura. Pored toga, vreme prebacivanja je smanjeno u poređenju sa menjačema: za veću dinamičnost i udobnost.
"Inteligentni sistem poziva": za brz odziv u slučaju nezgode zahvaljujući ECALL sistemu BMW Motorrad.

Za još bolji osećaj u vožnji. BMW Motorrad je prvi proizvođač koji je ponudio Inteligentni sistem poziva & quot;: sistem čvrsto postavljen na upravljač, koji u slučaju nužde može samostalno i automatski pokrenuti lanac za spasavanje i na taj način olakšati bržu pomoć hitnih službi. "Inteligentni sistem poziva" automatski postaje aktivan u slučaju teže nezgode na putu. Inteligentni sistem poziva određuje i koordinate vozila, kao i podatke o smeru vožnje, tako da hitne službe mogu brzo stići na lokaciju koja se inače teško određuje. Odavde hitne službe preuzimaju stvari u svoje ruke. Za maksimalnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju na svakom putovanju.

Još individualnosti

Opciona oprema i dodatna oprema.

Spezial boje i ekskluzivna, premijum opciona oprema Option 719 i Originalna BMW Motorrad dodatna oprema za prilagođavanje vašeg K 1600 GTL.

Saznajte više

Iza zavese

Oblikovanje osećanja.

BMW Motorrad dizajnerski proces.

Upečatljivi likovi rade u BMW Motorrad dizajnerskom timu. Svoje bajkerske stilove i iskustva mogu slobodno da umešaju u proces dizajniranja. ASvaki od njih miksuje sopstvenu inspiraciju i strast. Tako različiti oblici se kombinuju u kompletan proces dizajna: i svaki se manifestuje u nekoj od novih BMW Motorrad kreacija. Edgar Hajnrih, šef dizajnera BMW Motorrad, predstavlja BMW Motorrad dizajnere i proces.

Pročitaj više

Dodatna oprema za K 1600 GTL

spinner