Zameni za BMW Motorrad

Ukoliko je Vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, ispunili ste uslov za otkup vozila kroz program BMW Motorrad Trade-in. Vaše korišćeno vozilo možete zameniti za novi BMW Motorrad pod najpovoljnijim uslovima.

Uz povoljne uslove otkupa vozila nudimo Vam stručne savete i brojne opcije plaćanja i finansiranja vozila.

+ Pročitaj više
Motocikli external-link-arrow-slim

Zagarantovan kvalitet i bezbednost

Zagarantovan kvalitet i bezbednost

Za nas kvalitet nije samo obećanje već princip. Korišćeno vozilo je prošlo temeljnu inspekciju i potpuni pregled vozila. Vozila koja posedujemo ispunjavaju sve standarde. Dođite i uverite se sami!

+ Pročitaj više

Istorijat vozila i provera stanja

Istorijat vozila i provera stanja

Nastojimo da imate potpuno poverenje u naš BMW Trade-in program, zbog čega Vam pružamo sve informacije o vozilima kako biste mogli da donesete konačnu odluku o svojoj sledećoj kupovini. Stoga svako odobreno vozilo mora da ispuni sledeće uslove:

  • Vozilo mora biti kupljeno kao NOVO u Srbiji*
  • Vozilo mora imati kompletnu servisnu istoriju ovlašćenog brend servisa
  • Poželjno je da vozilo nema istoriju težih oštećenja, u suprotnom neophodan je izveštaj o popravci ovalšćenog servisa
  • Vozilo pre otkupa mora proći detaljan pregled u našem servisu

*Motocikle iz uvoza sa nekompletnom servisnom istorijom ne otkupljujemo

+ Pročitaj više

Komisiona prodaja

Komisiona prodaja

Pronađite najbrže kupca za Vaše vozilo na našem sajtu! Nudimo Vam uslugu komisione prodaje štedeći Vaše vreme i novac. Nakon uspešne prodaje, imate mogućnost da kupite novo vozilo bez troškova nadoknade prodaje komisiona.

+ Pročitaj više

Pronađite vašeg najbližeg prodavca

Mogućnosti zamene vozila

Polovno za novo

U našem ovlašćem servisu pregledaćemo Vaše vozilo bez obzira o kom proizvođaču se radi. Ponudu za kupovinu novog vozila dobijate u vrlo kratkom periodu u skladu sa realnom procenom Vašeg vozila.

Polovno za polovno

Ukoliko ne želite da gubite vreme razmišljajući gde i kako da zamenite Vaše staro vozilo, BMW Trade-in program je za Vas najbolji izbor. Dostupna su Vam savremena polovna vozila koja garantuju bezbednost i kvalitet.

Automobil za motocikl

Ukoliko želite da doživite avanturu i spremni ste da prihvatite nove izazove u vožnji, odvažite se da zamenite Vaš automobil BMW Motorrad vozilima.

Dva vozila za jedno

Zamenom "dva za jedan" imate mogućnost da uživate u najsavremenijem vozilu o kakvom ste oduvek maštali. Sjajne performanse, kvalitet i sigurnost su razlog da Vaša stara vozila ustupe mesto za kompletno novi doživljaj.

Kontaktirajte nas

spinner