*Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.

Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena, bez troškova transfera, sa 20% PDV-a.

The BMW K 1600 GT

Oličenje dinamike, pun utisaka

Vaš put je savršen ako ste već zaboravili sve što ste ostavili za sobom posle prve krivine. Kada osetite neodoljivi sreću kao odgovor na najmanju komandu. Drugim rečima: kada imate sve što vam je potrebno, ali ipak dobijate više: više udobnosti, više performansi. Legendarni šestocilindarski K 1600 GT sada vas pokreće napred sa još više fokusa. U skladu sa tim, novi kokpit je u potpunosti usmeren ka vašim potrebama. Za nenadmašnu vožnju kada ste napolju i sa ljudima koji misle isto tako. Potpuno #RideAndShare.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Detalji K 1600 GT

Automatic driving position compensation
Focus on Dynamic ESA sensors.
Integrated smartphone charging compartment
Integrated charging compartment with mobile phone.
Style Sport
K 1600 GT in Light white/Racing blue metallic/Racing red.
Legendary engine
Focus on the six-cylinder engine.
Brilliant 10.25" TFT
Focus on the K 1600 GT’s TFT display.
Configurable Favourites button
Focus on the four numbered Favourites buttons.
Full LED headlight
Focus on the LED headlights.
Sound-enhancing audio system 2.0
Focus on the TFT display and the K 1600 GT’s speakers.

Od performansi do udobnosti i operativnosti, K 1600 GT je u potpunosti usmeren na vaše iskustvo putovanja, sve do poslednjeg detalja. Čak možete da pristupite vožnji u mraku dinamičnije nego ikada pre. Pretvorite noć u dan sa punim LED farovima. Adaptivni far dodaje vožnji zadovoljstvo i sigurnost, jer u potpunosti osvetljava krivine. Gde god da se uputite, put je okupan svetlošću. Opcioni audio sistem 2.0 takođe impresionira odličnom interakcijom i kvalitetom signala, isporučujući savršen zvuk za izlazak sunca nakon što ste celu noć proveli na putu.

+ Pročitaj više

Jedinstven, kao vaš put

Boja mora imati privlačnost – ideja mora biti baš kako treba

K 1600 GT vozači imaju jednu zajedničku stvar: dinamiku i putovanje na najvišem nivou. Međutim, kada je reč o odabiru boje, sličnosti prestaju: sledeći kutak je uvek najlepši. Kao i tvoj motocikl.

Opt. 719 Meteoric II dust metallic

Koje su boje performanse? Ovaj moćni izgled ne ostavlja nikakvu sumnju u odgovor. Meteoric II dust metalik boja signalizira nezaustavljive performanse..

Sport

Koliko dinamike može biti u luksuznim putovanjima? Style Sport to impresivno demonstrira trijadom koja se sastoji od Svetlo bele/Trkačke plave metalik/Trkačke crvene boje tela uključujući zlatne čeljusti kočnice sa prednje strane i kontrastne farbe u Svetlo beloj boji na poklopcu prednjeg točka.

Black storm metalik

Koliko je boje potrebno udobnosti, dinamike i luksuza? K 1600 GT u crnoj Storm metalik boji ima direktan odgovor na ovo pitanje: od okvira, do sedišta i deflektora.

Uvek više

Uvek više

Zahvaljujući bogatoj opcionoj opremi i originalnoj BMW Motorrad dodatnoj opremi, svoj motocikl možete još više prilagoditi sebi i svojim putovanjima. Takođe nudimo komforni paket i tour paket: na primer, komforni paket nudi pomoćnik za menjanje Pro, koji vam omogućava da menjate brzine bez pritiskanja kvačila. Zahvaljujući audio sistemu 2.0 i dodatnim LED farovima, tour paket nudi i zvučne i vizuelne nadogradnje. Podrazumeva se da se poslednje odnosi na  opremu Option 719 sedišta i Option 719 kovane točkove.

+ Pročitaj više

Savršeno spreman

Savršeno spreman

Za vas smo pripremili dva motocikla kao primere da vam damo ideje za dalju individualizaciju. „Dynamic“ i „Stylish“ varijante. Fokusirali smo se, pre svega, na dinamiku i dizajn K 1600 GT.

+ Pročitaj više

Nikada niste putovali ovako: u full screen režimu , 10,25" TFT ekran u boji sa mogućnošću povezivanja omogućava vam da virtuelno uronite u mape. Savršena čitljivost i jasna navigacija menijem upotpunjuju sve informacije. Zahvaljujući navigaciji zasnovanoj na pametnom telefonu, rad je onoliko lak koliko ste navikli na to u svakodnevnom životu: opet, to je ono što nazivamo savršenim dizajnom i apsolutno superiornim karakteristikama .Karakteristike koje se već ogledaju u dinamičnom, atletskom izgledu K 1600 GT.

+ Pročitaj više

Očaravajući šestocilindrični redni motor

1,649
ccm kapacitet
64
litara prostora za odlaganje
180
Nm maks. obrtni moment pri 5.250 o/min
810
mm visina sedišta
Ulje/voda hlađen, šestocilindrični, četvorotaktni, linijski motor

Krstarenje ili brža vožnja? Sve što je potrebno da se odluči je mali obrt zgloba. Nova kontrolna jedinica legendarnog šestocilindričnog motora pruža još veći intenzitet u svim oblastima. To znači da sada možete još snažnije da oslobodite snagu i obrtni moment. Motocikl sada razvija snagu od 160 KS pri 6.750 o/min, 1.000 o/min ranije. Kontrola obrtnog momenta otpora motora (dinamička kontrola motornih kočnica) i Dinamic ESA obezbeđuju stabilnost plus bezbednost i savršeno su prilagođeni sada još emotivnije dizajniranim režimima vožnje: za intenzivne performanse putovanja.

+ Pročitaj više

#RideAndShare – putovanje se nastavlja

spinner