Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena, bez troškova transfera, sa 20% PDV-a.

The BMW K 1600 GT.

Lutalica na dva točka.

Biti u pokretu, skupljati utiske, doživeti mnoga, opuštena, a opet dinamična zadovoljstva u vožnji: ovako izgleda svet sa sedišta novog BMW-a K 1600 GT. Zato što vam nudi još veću superiornost i dinamiku uz još veću udobnost: njegov šestocilindrični linijski motor već se smatra ikonom zbog svoje snage i uglađenosti u radu. Dodajte i opremu za duga putovanja i odmah ćete ih montirati na mašinu. Inteligentni sistem poziva ECALL savršeno zaokružuje celokupan paket. Koliko god bili dobro opremljeni uz K 1600 GT, ne samo da vidite puno, već ste i sjajan prizor za gledanje. Zaista ostavljate prilično dobar utisak bez obzira da li ste u mestu ili ste u pokretu.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Dizajn K 1600 GT

Izaberite svoj stil.

Četiri različite verzije podržavaju dinamične gene i njegovu komfornu stranu - K 1600 GT. Dve nove Option 719 verzije privlače veliku pažnju u pravom značenju reči.

Black storm metalik/Glacier silver metalik

Ova boja je za poseban šarm.

Black storm metalik

Black storm metalik, za naglašene proporcije i emocije.

Option 719 Blue planet metalik/Ivory

Superioran, stilizovan, samouveren, uz Option 719 Blue planet metalik/Ivory, garantovano ćete biti u centru pažnje.

Option 719 Stardust metalik

Option 719 Stardust metalik ističe elegantnu stranu K 1600 GT.

Dinamičan i za oko.

Dinamičnost i udobnost, ove karakteristike K 1600 GT ogledaju se i u dizajnu: prednje Duolever oslanjanje, ksenonski farovi sa adaptivnim prednjim svetlom, snažni šestocilindrični motor i ram čine da se celokupna slika istakne. Potpuno novi prednji i bočni deo odaje atletski oštru liniju ali i elegantan izgled. Prigušnik 6-u-2 odražava potencijal šestocilindričnog motora i vizuelno i akustično.
Fenomenalna pojava K 1600 GT oslikana je i bojama: od ekskluzivno diskretne do sportski dinamične. Vi birate.
+ Pročitaj više

Šestocilindrični linijski motor

118
kW (160 KS) na 7,750 rpm
3,2
Ubrzanje od 0-100 km/h u s
175
Max. moment pri 5,250 rpm
810
Visina sedišta u mm
Hlađeni, četvorotaktni linijski šestocilindrični motor

Šestak prve klase.

Šestak prve klase.

Legendarni: šestocilindrični linijski motor. Za svaku vožnju ispunjenu zadovoljstvom. Jedinstveni rafinirani motor uvek isporučuje snagu koja osigurava željenu dinamiku. Njegovih 118 kW (160 KS) i maksimalni moment od 175 Nm raspolažu velikom snagom. Pritom je 70% obrtnog momenta dostupno već pri 1.500 rpm. Što znači da i najmanji pokret gasa daje K 1600 GT dobru dozu samouverenosti u svim situacijama: karakteristični odziv i upravljanje vrhunske klase.

+ Pročitaj više

Iskusite zvuk novog K 1600 GT

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O K 1600 GT

Vrhunska ksenonska svetla.
K 1600 GT ksenonska svetla
Opcioni "Inteligentni sistem poziva".
K 1600 GT "Inteligentni sistem poziva"
Inovativan i pregledan.
K 1600 GT kokpit
Elektro podesivi vetrobran.
K 1600 GT vetrobran
Mnoštvo detalja i ukrasa.
K 1600 GT detalji
Slipstrim deflektor.
K 1600 GT slipstrim deflektor
Šestocilindrični linijski motor.
K 1600 GT višebojni šestocilindrični linijski motor
Vodootporna pretinci za stvari.
K 1600 GT pretinci za stvari

Bogata standardna oprema.

Vrhunske kočione pločise i ABS Pro.

Bogata standardna oprema.

Tehnički na najvišem nivou, oprema standardno ugrađena u K 1600 GT ne ostavlja više ništa za poželeti: ABS Pro, za sigurno kočenje čak i pod nagibom, inovativni ksenonski farovi i multikontroler samo su neki od dodataka. Novo za standardne pakete: Dynamic ESA. Šasija prepoznaje i kontroliše sistem oslanjanja i senzor ugaone brzine i upravljačke jedinice u milisekundama. Pritom obezbeđuje najbolja podešavanja opruge i amortizera u svakoj situaciji. Čak i pri naginjanju postiže komfor koji do sada nije bio ni zamisliv i kao rezultat toga ostvaruje punu stabilnost u vožnji.

+ Pročitaj više

Da li želite još nešto?

Opciona oprema Keyless Ride za još veći komfor.

Da li želite još nešto?

Bogata opciona oprema poput Adaptivnog prednjeg svetla, Keyless ride ili centralno zaključavanje obezbeđuju još veću udobnost, sigurnost i opušteniju vožnju, jednim pritiskom na dugme. BMW Motorrad je prvi proizvođač motocikala koji nudi opcioni „Inteligentni sistem poziva“, dodatni plus u smislu bezbednosti. Zahvaljujući asistenciji za kontrolu obrtnog momenta, manevrisanje i izlaska sa parking mesta, polazak i na strmim terenima je olakšan. Shift assistant Pro obezbeđuje još udobnije i dinamičnije promene stepena prenosa.

+ Pročitaj više
"Inteligentni sistem poziva": za brz odziv u slučaju nezgode zahvaljujući ECALL sistemu BMW Motorrad.

Za još bolji osećaj u vožnji.
BMW Motorrad je prvi proizvođač koji je ponudio Inteligentni sistem poziva & quot;: sistem čvrsto postavljen na upravljač, koji u slučaju nužde može samostalno i automatski pokrenuti lanac za spasavanje i na taj način olakšati bržu pomoć hitnih službi.

"Inteligentni sistem poziva" automatski postaje aktivan u slučaju teže nezgode na putu. Inteligentni sistem poziva određuje i koordinate vozila, kao i podatke o smeru vožnje, tako da hitne službe mogu brzo stići na lokaciju koja se inače teško određuje. Odavde hitne službe preuzimaju stvari u svoje ruke. Za maksimalnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju na svakom putovanju.

Rikverc asistent: manevrisanje i izlazak sa parkinga bez muke.

Rikverc asistent.
Strme staze i uski prolazi na popularnim mestima ili parking mestima nisu problem uz praktičnu pomoć regulacije obrtnog momenta (TCA). Ostavljamo vam mesto za osmeh tokom parkiranja i manevrisanja. Aktivirajte rikverc asistenta prebacivanjem menjača u prazan hod i aktiviranjem funkcije pomoći preko tastera sa leve strane upravlja. Čim se R prikaže na displeju, pritisnite taster i možete lako da izaći sa vašeg parking mesta i krenuti ka sledećem odredištu.
Dynamic ESA: pegla sve neravnine.

Za najbolji kontakt s podlogom.
Standardni Dynamic ESA dodatno unapređuje prvoklasni komfor u vožnji vašeg K 1600 GT. Dynamic ESA. Šasija prepoznaje i kontroliše sistem oslanjanja i senzor ugaone brzine i upravljačke jedinice u milisekundama. Pritom obezbeđuje najbolja podešavanja opruge i amortizera u svakoj situaciji. Čak i pri naginjanju postiže komfor koji do sada nije bio ni zamisliv i kao rezultat toga ostvaruje punu stabilnost u vožnji – posebno na dugim putovanjima.

Standardno podešavanje "Road" – za komfornu vožnju po neravninama. Uz "dynamic" podešavanje, izabrana je kruća reakcija sistema: za dinamičnu i sportsku vožnju.
Ksenon prednje svetlo: baca pravo svetlo na sve.

Bolje svetlo. Veća bezbednost.
Standardni ksenonski farovi su dvostruko svetliji i troše 30% manje energije od konvencionalnih halogenih farova. Obezbeđuju dosledno osvetljenje površine puta - naročito noću i uz lošu vidljivost. Istovremeno, i vi ste bolje uočljivi. Cilindrični štitnik sijalice na reflektoru sprečava da sijalica zaslepi druge učesnike u saobraćaju.

Svetlo prati točak. Adaptivna svetla.
Adaptivno prednje svetlo, dostupno je kao dodatna oprema, optimalno osvetljava put kada se nađete pred krivinom. Servo motor u prednjem svetlu kompenzuje ugao nagiba motocikla u krivini, i usmerava svetlo pod optimalnim uglom na put. Za vozača ovo znači ogroman porast aktivne bezbednosti u vožnji, posebno kada po mraku ulazite u krivine.
Koferi & pretinci za stvari: više mesta za vaše stvari.

Krenite opušteno i uživajte.
Bez obzira da li negde putujete ili ste u svakodnevnoj vožnji, instalirani koferi i pretinci za stvari na K 1600 GT pružaju dovoljno prostora za sve što vam treba. Od svakodnevnih stvari, opreme i odeće, čak i uspomena sa letovanja.

Opcioni gornji kofer impresionira svojim praktičnim unutrašnjim osvetljenjem. Vašem saputniku će se svideti mali udobni naslon. Standardne boje motocikla savršeno oslikavaju dinamični izgled K 1600 GT. Odeljak za stinice i opcioni za poklopac pružaju prostor za sve neophodne stvari za putovanje, dokumente i papire.

Unutrašnje torbe donose više reda i više prostora za vaše stvari. Uz ručku i kaiš koji se može skinuti, postaje odličan partner za vožnju po gradu.

Keyless Ride i centralna brava.

Neobične funkcije za sjajan komfor.
Keyless Ride i centralna brava ulepšavaju život i postaju društvo bez kog nećete više moći.

Mehanički ključ postaje suvišan i od sada su vam ruke slobodne - zahvaljujući vožnji bez ključa. To neugodno preturanje po džepovima za ključem je prošlost. Dovoljno je da ključ bude u džepu jakne da otključate i pokrenete mašinu.

Centralno zaključavanje osigurava da sadržaj pretinaca za stvari i dodatni koferi budu zaštićeni od tuđih prstiju kada zaključate motocikl - sve to jednostavnim pritiskom na dugme na upravljaču. Omogućava vam da krenete na izlet još brže.
kvačiloless shifting up and down thanks to pro shift assistant.

Baš kao na trkama.
I luksuzan i dinamičan - K 1600 GT: Shift assistant Pro prvobitno je razvijen za trke. Shift assistant Pro za promenu stepena prenosa, prilagođen je za upotrebu u touring segmentu, omogućava promene brzina bez upotrebe kvačila u gotovo bilo kom opsegu brzine motora. Tokom ubrzanja, gas ostaje otvoren i osigurava brze i opuštene promene prenosa. Pri prebacivanju u niži stepen sa zatvorenim rukohvatom gasa, sistem automatski omogućava dvostruku promenu i savršeno prebacuje u niži stepen prenosa.

Ovim se obezbeđuje da vam se ruka na kvačilu rastereti i ostane odmorna čak i nakon dužih tura. Pored toga, vreme prebacivanja je smanjeno u poređenju sa menjačema: za veću dinamičnost i udobnost.

Još individualnosti

Opciona oprema i dodatna oprema.

Uz Spezial boje i ekskluzivnu, vrhunsku opcionu opremu Option 719 i originalnu BMW Motorrad dodatnu opremu možete prilagoditi K 1600 GT po svojoj želji.

Saznajte više

Iza zavese

Oblikovanje osećanja.

BMW Motorrad dizajnerski proces.

Upečatljivi likovi rade u BMW Motorrad dizajnerskom timu. Svoje bajkerske stilove i iskustva mogu slobodno da umešaju u proces dizajniranja. ASvaki od njih miksuje sopstvenu inspiraciju i strast. Tako različiti oblici se kombinuju u kompletan proces dizajna: i svaki se manifestuje u nekoj od novih BMW Motorrad kreacija. Edgar Hajnrih, šef dizajnera BMW Motorrad, predstavlja BMW Motorrad dizajnere i proces.

Pročitaj više

Dodatna oprema za K 1600 GT

spinner