"BMW Motorrad Days" 2. i 3. jula u Berlinu

Manifestacija „BMW Motorrad Days“ biće održana 2. i 3. jula ove godine u Berlinu gde će se okupiti ljubitelji BMW motocikala iz celog sveta.

„Verujemo da je Berlin savršeno mesto za „BMW Motorrad Days“. Svetska metropola koja je ujedno i glavni grad Nemačke nudi bogato kulturno nasleđe, širok spektar znamenitosti u okolini, jedinstven način života, kao i sve što je potrebno da manifestacija bude još raznovrsnija i atraktivnija“, kazao je dr Markus Šram, direktor BMW Motorrad-a.

Pored novih proizvoda, spektakularnih aktivacija i testiranja motocikala, posetioce očekuje mnogo iznenađenja i vrhunski provod koji tokom oba dana počinje u jutarnjim časovima i traje sve do večernjih koncerata uživo.

+ Pročitaj više

Posetioce očekuju posebne izvedbe pod nazivom poput Streetbike Stunt Show, Trial Show i FMX Show, koje će pomeriti granice, a tu je i tradiocionalna vožnja uz strmu stenu na originalnom „Motodromu“, najstarijem pokretnom strmom zidu na svetu.

Ovde će Donald Ganslmajer sa svojim timom projuriti preko drvenih dasaka na svojim spektakularnim muzejskim modelima.

Pored navedenog, biće organizovane i vožnje motociklom koje će otkriti šarmantno okruženje Berlina i Brandenburga, a posetioci će moći i da učestvuju u specijalnim testovima i enduro turama koje će predvoditi lokalni vodiči.

+ Pročitaj više

Još jedna od zanimljivosti su obilasci BMW Motorrad proizvodnih postrojenja, koja sada, po prvi put u okviru manifestacije BMW Motorrad Days, nude uvid u međunarodnu proizvodnju motocikala.

Pored celokupnog BMW Motorrad proizvodnog asortimana, oko 50 izlagača biće na licu mesta kako bi dali svoj najbolje savete potencijalnim kupcima i predstavili nove ideje i inovativnu BMW Motorrad dodatnu opremu.

Najmlađim posetiocima posvetiće se dosta pažnje - dečja zona biće obezbeđena uzbudljivim igrama i posebno dizajniranom dečjom biciklističkom stazom.

+ Pročitaj više

Nova tačka na programu je „General Store“ poznata sa festivala Pure&Crafted uz veliki broj drugih „lifestyle“ izlagača, kao i bar "The House of Machines" i „Marshall Live Music Stage“.

Svi koji maštaju o dalekim destinacijama mogu pogledati jedan od putopisa u bioskopu, dok ljubitelji motosporta mogu očekivati zvezde BMW Motorrad WorldSBK tima.

Manifestacija „BMW Motorrad Days“ odavno se smatra tradicionalnim događajem i ima stalno mesto u kalendaru svakog ljubitelja motocikala. Manifestacija je prvi put održana u Zefeldu u Austriji 2001. godine, nakon čega je usledilo 18 izdanja u Garmiš-Partenkirhenu. Pandemija korone onemogućila je održavanje 2020. i 2021. godine.

+ Pročitaj više

Odluka da BMW Motorrad Days bude premešten u Berlin doneta je sa ciljem otvaranja novih mogućnosti u budućem razvoju brenda, ali i da se kreiraju novi koncepti kako bi BMW Motorrad Days dobio novi podsticaj.

Istovremeno, Berlin predstavlja idealnu platformu za moderne koncepte urbane mobilnosti na dva točka, ali i centar međunarodne proizvodnje BMW motocikala već 53 godine.

Dnevne karte za subotu (2. jula) se mogu kupiti po ceni od 10 evra i uključuju vaučer za obrok u vrednosti od 5 evra. Dnevne karte za nedelju (3. jula) koštaju 5 evra i uključuju vaučer za obrok u vrednosti od 5 evra.

Kombinovane karte (subota i nedelja) koštaju 15 evra i uključuju dva vaučera za hranu od po 5 evra. Deci i mladima starosti do 15 godina omogućen je besplatan ulaz (uz obaveznu besplatnu kartu koja se mora prethodno nabaviti).

Ceo program, uključujući predstave, izvedbe i razne aktivnosti kao što su probne vožnje, enduro obuke i slično uključene su u cenu karte i ne iziskuju dodatne troškove na licu mesta.

Ulaznice su dostupne u onlajn prodavnici na sledećem linku:

+ Pročitaj više

Još zanimljivih priča.

spinner