Oblikovanje osećanja.

BMW Motorrad dizajnerski proces.

Upečatljivi likovi rade u BMW Motorrad dizajnerskom timu. Svoje bajkerske stilove i iskustva mogu slobodno da umešaju u proces dizajniranja. ASvaki od njih miksuje sopstvenu inspiraciju i strast. Tako različiti oblici se kombinuju u kompletan proces dizajna: i svaki se manifestuje u nekoj od novih BMW Motorrad kreacija. Edgar Hajnrih, šef dizajnera BMW Motorrad, predstavlja BMW Motorrad dizajnere i proces.

Kada kažemo kreativnost, tu standarda nema. ”

Edgar Hajnrih

Šef dizajnera BMW Motorrad

Dizajniranje znači sprovesti ideju u život.

Dizajniranje znači sprovesti ideju u život.

Prvi korak ovog postupka je skiciranje ideje na papiru. Posle toga, sledi mnogo drugih koraka kao što je „Crtanje trakom“ za definisanje linija, „Modeliranje gline“, oblikovanje trodimenzionalnog modela iz industrijskog plastelina, sve do „3D modeliranja“ u virtuelnom prostoru. Na kraju kreativnog procesa završeni su dizajn boja i materijala sa mnogim mogućnostima personalizacije.

+ Pročitaj više
Otkrivanje novog motocikla zaista je poseban trenutak: stojite pred radom čitavog tima koji je radio nekoliko meseci. ”

Edgar Hajnrih

Šef dizajnera BMW Motorrad

Živeti i raditi. Pretvori život u vožnju.

Živeti i raditi. Pretvori život u vožnju.

"Oni koji su terali svoj motocikl do krajnjih granica shvataju koje zahteve motocikl mora da ispuni", kaže Edgar Hajnrih. Iz tog razloga su svi dizajneri u BMW Motorrad i sami strastveni motociklisti. Činjenica da u slobodno vreme rade na svojim mašinama daje dizajnerima priliku da primene potpuno jedinstvene ideje u okviru standardne proizvodnje. Od modernih do visokotehnoloških motocikala, pa čak i starih motocikala, sve je predstavljeno u garažama ovih kreativnih genija. Oni otkrivaju dokle mogu da stignu u primeni ideje na redovnim putovanjima.

+ Pročitaj više
Dizajnirati motocikl ne podrazumeva tek puko definisanje njegovih proporcija, površina i detalja. ”

Edgar Hajnrih

Šef dizajnera BMW Motorrad

Još zabavnih priča.

Odgovarajući motocikli.

spinner