#NeverStopChallenging

Razvijen u motosportu, usavršen za put. Motocikli su beskompromisni u pogledu performansi, tehnologije i dizajna. Cilj postizanja maksimalnih performansi omogućen je motorom, aerodinamično aerodinamičnim oklopom, laganom konstrukcijom i sistemima pomoći. I u samo nekoliko jednostavnih koraka, motocikli se pretvaraju u trkačke kako bi jurili za ličnim rekordom na stazi.

+ Pročitaj više

Naš RR

Naši supermotocikli

S 1000 RR

RR je potpuno fokusiran na čiste performanse. Snaga od 154 KW (210 KS) i brojne tehničke optimizacije jasno su ga postavile u vrhunsku poziciju.

Naš RS

Izgled: sportski i dinamičan. Motor: čisto zadovoljstvo. Za sportske ture. Dvocilindrični bokser motor pruža nepogrešiv bokser osećaj i zahvaljujući BMW ShiftCam-u, garantuje impresivna ubrzanja u bilo kom opsegu brzine motora. Za dinamiku koja svako putovanje čini nezaboravnim.

+ Pročitaj više

Naš sports touring motocikl

R 1250 RS

Sportsko putovanje u brzoj traci: ovde se sportski karakter susreće sa pogodnošću za putovanja. Brojni tehnološki vrhunci čine sigurnost, udobnost i koncentraciju u kombinaciji sa čistim zadovoljstvom u vožnji stvarnošću.

Adrenalin kao način života

Sa BMW Motorrad Motorsportom, zastupljeni smo u trkama širom sveta i slavimo pobede sa M RR i RR. Stručnost stečenu na ovaj način prenosimo na naše drumske motocikle kao deo ciljanog procesa. Na ovaj način, mi kontinuirano proširujemo naše ideje o performansama novim merilima i inovativnim projektima.

+ Pročitaj više
BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Osetite adrenalin

spinner