#RideAndShare

touring moto porodica

Snimci motocikala BMW Motorrad u pokretu.

Naši motocikli za putovanja inspirišu svojim legendarnim pogonom koji garantuje dinamiku i izdržljivost. Najsavremenija tehnologija i savršeno usklađeni načini vožnje obezbeđuju maksimalnu sigurnost  Impresivni nivoi udobnosti iznova dokazuju da su detalji, kao što su asistent za menjanje brzina ili udobno podnožje, ono što je potrebno da bi putovanje zaista bilo savršeno.

+ Pročitaj više

Naši touring modeli

R 1250 RT

Stvara priče i prelazi kilometre: R 125 RT vam omogućava da intenzivno iskusite svaki kilometar. Doživite jedinstvene pejzaže i napunite kofere uspomenama.

K 1600 GT

Sastavljen od dinamike, pun utisaka: K 1600 GT potpuno redefiniše performanse na putovanjima i u potpunosti je usmeren ka vozaču.

K 1600 GTL

Na putu zajedno: moćni šestocilindrični motor, bogata oprema i udobnost predstavljaju savršeno i luksuzno putovanje za dvoje.

K 1600 B

Ležerni luksuz u bagger stilu: linije koje pokazuju koliko opušteno i udobno možete krstariti dok uživate u moćnim performansama.

K 1600 Grand America

Doživite više. Uzbudljiv dizajn bagera i oprema koja ne ostavlja nikoga ravnodušnim: za intenzivna, duga putovanja.

Beskompromisna putovanja

Dahlem jacket.

Savremeni dizajn i visokokvalitetni materijali upotpunjeni sa izvanrednom zaštitom  za svakodnevnu upotrebu: kada razvijamo naše motocikle za putovanja, razmišljamo i o pravoj moto odeći – do poslednjeg detalja. 

+ Pročitaj više
Pogledajte opremu external-link-arrow-slim

Uvek perfektno opremljeni

Ne postoje dva ista putovanja. Originalna dodatna opremu za svaku destinaciju i za nezaboravna putovanja na putu čeka na vas. Od hromiranih poklopaca retrovizora koji unapređuju dizajn pa sve do komunikacionih rešenja i novih sedišta.

+ Pročitaj više
Pogledajte opremu external-link-arrow-slim

Započnite vaše putovanje

spinner