M RR

Rođen na trkačkoj stazi

Izvanredne performanse i stalna težnja da dobijete na svakoj milisekundi: osetićete gene motosporta M RR -a prolaskom svakog kruga. Zato što je M RR projektovan i izgrađen kao osnova za motosport. Ova trkačka tehnologija i odnos sa WorldSBK motociklima mogu se videti u svakom detalju. Bilo da ste na putu ili na trkačkoj stazi - standardna oprema M RR -a nudi savršen kompletan paket.  

Sa M Competition paketom

Namenjeno za izuzetnost

Uz M RR, postaćete još posvećeniji visokim performansama i vašoj strasti prema tehnologiji moto sporta. Izaberite M billet paket i M delove od ugljeničnih vlakana koji naglašavaju neodoljiv, sportski izgled. Posebna tekstura i stil obrade delova čine beskompromisne performanse gotovo opipljivim. Pored toga, demonstriraju: da je najzabavniji deo jurenja najbržeg kruga zapravo težnja k tom cilju.  

M billet delovi 

M billet delovi naglašavaju sportski karakter motocikla sa visokokvalitetnim komponentama i ekskluzivnim M oznakom. Delovi od eloksiranog aluminijuma, preklopno kvačilo i ručica kočnice, M štitnik ručice kočnice, M sistem naslona za noge vozača i M štitnici motora pružaju maksimalnu vrednost.

M delovi od ugljeničnih 

M delovi od ugljeničnih vlakana naglašavaju sportske težnje bicikla i pomažu u pružanju visokokvalitetnog izgleda.

Oscilujuća viljuška od eloksiranog aluminijuma 

Oscilujuća viljuška od eloksiranog aluminijuma je 220 g lakša od standardne oscilujuće viljuške i pruža elegantan izgled.

Lanac M Endurance

Zadnji točak nudi više performanse: Lanac M Endurance sa valjcima obloženim DLC-om se posebno izdvaja jer ima nisko trenje i zahteva manje održavanja.

Paket od milion i poklopac sedišta

Dvostruko uživanje vožnje za sve one koji vole da osete vetar u kosi sa još nekim: Paket sedišta za suvozača BMW Motorrad-a vam može pružiti osećaj trke u dvoje sa klupom za suvozača i odgovarajućim naslonom za noge. 

Oblikovana presvlaka za suvozačevo sedište, koja je takođe dostupna, napravljena od plastike otporne na udarce i UV zrake, obezbeđuje sportski izgled kada se vozite sami po ulici.

Kod otpuštanja okidača M kruga

M funkcije za trkačke staze omogućavaju automatsko snimanje vremena kruga pomoću ekrana.

Za ambiciozne trkače

Lično kao i vreme vašeg kruga

Svakim delom postajete sve bliži trkalištu. Vaša volja za pobedom manifestuje se u svakom detalju. Sastavite svoj sopstveni M RR prema svom ukusu, stilu vožnje i potrebama sa M Performance delovima i drugom pomoćnom opremom. Zato što vi znate najbolje šta vam treba i kojim izazovima stremite. 

M sedište, visoko ili nisko

M sedište, visoko ili nisko, dizajnirano je za trkalište i nudi više prianjanja i veću podršku prilikom brze vožnje. 

M grlo za punjenje uljem

Izgled M grla za punjenje ulja napravljenog od crnog eloksiranog aluminijuma sa belim laserskim M logom obezbeđuje sportski naglasak. Poklopac ima tri rupe koje pružaju zaštitu od otvaranja na trkaćoj stazi.

Zatamnjeno vetrobransko staklo

Zatamnjeno vetrobransko staklo podupire sportski izgled motocikla. Sa premazom otpornim na ogrebotine za trajnu transparentnost.

M daljinski regulator za kočnice

M daljinski regulator je posebno razvijen za trkalište i može se koristiti za jednostavno i daljinsko podešavanje tačke pritiska kočnice tokom vožnje.

Štitnici za kolena za rezervoar

Samolepljivi jastučići za kolena kod rezervoara poboljšavaju vozačevo prianjanje uz motocikl i štite bočne strane rezervoara od habanja.

Namenjeno za trkačke staze

Krug za krug

Što se vas tiče, samo jedno vreme se računa: vaše najbolje vreme. Ovde nema kompromisa. Zahtevate sve od sebe i od svog motocikla. M RR je razvijen upravo za ovo. Može se pripremiti za upotrebu na trkačkoj stazi sa samo nekoliko pokreta rukom. 

Imajte na umu da neki delovi nisu dozvoljeni na javnim putevima i da se mogu koristiti samo na trkačkim stazama. 

M data logger uklj. Okidač GPS kruga*

M snimač podataka omogućava automatsko snimanje vremena kruga zahvaljujući unapred definisanim startnim i ciljnim tačkama koji se nalaze na preko 300 trkališta širom sveta. Dodatnih 80 parametara vožnje se takođe snimaju i čuvaju na USB-u. Ovo vam omogućava da analizirate i optimizujete svoje lično najbolje vreme prolaskom svake sledeće krivine.

*Samo  za trke. Samo za upotrebu na trkačkim stazama. Nije dozvoljena upotreba na javnim putevima.

M pokrivni komplet*

Za one koji žele da svoj motocikl prilagode trkačkoj stazi, retrovizori su isto toliko nepotrebni kao i držač registarskih tablica. Visokokvalitetni poklopci u kompletu M poklopaca BMW Motorrad-a lako zatvaraju otvore na telu motocikla prilikom rastavljanja istog. Pored toga, prednji panel se savršeno uklapa na svoje mesto nakon bilo kakvih modifikacija.

*Samo za trke. Samo za upotrebu na trkačkim stazama. Nije dozvoljena upotreba na javnim putevima.

Rešetka hladnjaka

Rešetka hladnjaka BMW Motorrad-a obezbeđuje sigurnu zaštitu radijatoru od habanja guma i oštećenja usled kamenčića na trkačkoj stazi. 

M grejač guma

M grejači pneumatika obezbeđuju savršenu radnu temperaturu običnim sportskim gumama, kao i onim koji se koriste u trkama. Ovo ne samo da povećava vek trajanja pneumatika, već obezbeđuje i bolje prianjanje i tempo. Za maksimalno uživanje od prvog metra.

Za rad M grejača pneumatika takođe su potrebni montažni stalak i nosači montažnog postolja.

Za profesionalne vozače

Staza vašeg života

Izuzetan moto sport doživljaj: Ako trkalište diktira ritam vašeg života, u tom slučaju možete da se vozite u brzoj traci sa M Performance Race delovima. Ove modifikacije za povećavanje performansi dostupne su preko BMW Motorrad Motorsport Race Support službe. Oni mogu da pretvore vaš M RR u takmičarski motocikl koji nije dozvoljen za upotrebu na ulici.

KIT motori*

KIT motori se sastavljaju u berlinskoj fabrici, sa istim delovima, rukama istih stručnjaka i precizni u svakom detalju kao i svi fabrički motori za WorldSBK i FIM EVC. Oni pružaju maksimalne performanse koji doprinose uspehu. Pored toga, dostupni su u različitim fazama proširenja u skladu sa odgovarajućim uslovima važećih propisa. 

*Samo za trke. Samo za upotrebu na trkačkim stazama. Nije dozvoljena upotreba na javnim putevima.

KIT electronics*

Savladajte sve izazove na trkačkoj stazi sa ovim elektronskim paketima visokih performansi. Potpun plug-and-play KIT sistem nudi individualne opcije konfiguracije za kontrolu proklizavanja, kontrolu točkova, kočnice motora i još mnogo toga. Osim toga, ekran prikazuje upozorenja i dijagnostičke opcije, koji vam pomažu da ostanete bezbedni. Postoji još jedna prednost: Svaka premium aplikacija koja se pojavi na tržištu odmah ažurira vašu korisničku verziju zahvaljujući snažno međusobno povezanom sistemu podrške.

*Samo za trke. Samo za upotrebu na trkačkim stazama. Nije dozvoljena upotreba na javnim putevima.

Vi odlučujete gde počinje boks

Tepih za motor

Tepih za motor

Ekskluzivno mesto vašeg motocikla: Tepih za motocikle ne samo da ima privlačan dizajn, već štiti od nereda poput mrlja ulja i benzina. Još jedan bonus je materijal od kojeg je napravljen koji je vatrootporan i štiti od klizanja. Praktična podloga je takođe velika s svojih 250 x 105 cm.

+ Pročitaj više

Sportsko montažno postolje sa M držačima za montažno postolje

Sportsko montažno postolje sa M držačima za montažno postolje

Sportsko postolje za montažu olakšava brzo i sigurno podizanje motocikla pomoću prednjeg i zadnjeg točka.

Glodani i dvostruko eloksirani M zatezač lanca sa aluminijumskim postoljem za montažu obezbeđuje motociklu posebno sportski izgled.

+ Pročitaj više

Kreirajte vaš sopstveni M RR

Bez obzira da li se na trkalištu ili na putu. Pretvorite M RR u vaš lični M RR.

Konfigurišite vaš sada
spinner