M paket

Novi M paket omogućava da s vaš RR pretvori u pravog trkača. Vaš RR je postao vrhunska trkačka mašina.

Ekskluzivna sportska Light white / Racing Blue metalik / Racing Red ističe trkačke gene na prvi pogled. O ostale vrhunske M karakteristike na najimpresivniji način podržavaju dato obećanje.

Na primer, Pro režimi vožnje vozaču otvaraju svet trkačkih staza uz tri dodatna podešavanja: Race Pro 1-3, čineći da RR, sa svojim brojnim trkačkim dodacima, postane pobednička mašina na trkačkoj stazi. Pored tri individualno prilagodljiva režima vožnje, ekskluzivni Pro režimi vožnje takođe nude posebne funkcije kao što su Launch Control, Pit Lane Limiter, Motor Brake sa 3 podešavanja kočnica - Coast, Hill Start Control Pro, Dynamic Brake Control i Slide Control, kao i funkcije u tri dodatna pregleda ekrana Core Ride vašeg TFT displeja. Saznajte više o Pro režimima vožnje u odeljku o specijalnim karakteristikama RR-a.

Inovativni vrhunksi M karbon točkovi glavna su atrakcija M paketa. Napravljeni od karbona i opremljeni kočnim diskovima debljine 5 mm, pružaju maksimalne performanse vožnje na trkačkoj stazi i izvan nje.

M Karbon točkovi su ukupno 1,7 kg lakši od standardnih aluminijumskih točkova koji su optimizovani za 1,6 kg. Smanjenje mase odražava se na bolje ubrzanje i performanse kočenja, kao i u još optimalnijem upravljanju.

M sportsko sedište, dostupno je po prvi put, pruža vozaču više prianjanja i bolju podršku. Paket M zaokružio je vrhunski M lagani akumulator koji se ponosi najnovijom tehnologijom litijum-jonske baterije. 2 kg lakši, težak je samo 1.288 grama, lagan je i pruža optimalnu pomoć pri startu svim ambicioznim vozačima superbajk mašina koji svaki gram na svojoj mašini vrednuju kao zlato.

M paket smanjuje težinu serijskog modela RR sa ukupnih 197 kg* na sportskih 193.5 kg.

 

*Vozilo spremno za put, pun rezervoar, prema odredbi (EU) 168/2013 sa radnim tečnostima, sa standardnom opremom, i napunjeno sa min. 90% zampremine rezervoara

 

M PAKET NA PRVI POGLED:

Super sportska boja Light White/Racing Blue metalik/Racing Red

Pro režimi vožnje

 •  3 Race Pro 1-3 režima vožnje
 • Launch Control
 • Pit Lane Limiter
 • Motorno kočenje
 • Hill Start Control Pro
 • DBC sistem
 • Kontrola proklizavanja
 • M karbon točkovi
 • M lagani akumulator
 • M sportsko sedište

M set za šasiju

Paket Dynamic

Vrhunska i dinamična vozna sposobnost u bilo kojoj situaciji, maksimalne performanse i visok stepen udobnosti za jedinstvenu zabavu: paket Dynamic se može pohvaliti uzbudljivom i inovativnom tehnologijom, kao i praktičnim karakteristikama.

Ovaj paket donosi najnoviju generaciju elektronskog sistema za dinamičko upravljanje oslanjanjem ili skraćeno DDC. Maksimalno prigušivanje može se smanjiti po potrebi za 10 ms pomoću paralelnog premosnog ventila koji kontroliše DDC. To znači maksimalne performanse u svakom trenutku zahvaljujući kontaktu sa podlogom, uz svu preciznost u vožnji sličnoj trci i to zahvaljujući optimalnim, kristalno jasnim povratnim informacijama.

Osnovna podešavanja DDC sistema povezana su odgovarajućim režimima vožnje Rain, Road, Dynamic i Race, propraćenim odgovarajućim voznim karakteristikama. Prilagođavanje prigušivanja je jednostavno u svim režimima vožnje pomoću „elektronskog klika“ u meniju za konfiguraciju.

Elektronski tempomat održava brzinu konstantnom i ograničava beskompromisnu isporuku snage RR-a kada se moraju poštovati ograničenja brzine tokom vožnje u saobraćaju. 

Praktično grejanje ručica uvek će održavati vaše ruke toplim tokom hladnih dana. Fokusirajte se na putovanje i maksimalno uživanje u vožnji.

 

Paket Dynamic NA PRVI POGLED:

DDC sistem sledeće generacije

Grejanje ručica

Tempomat

Race paket

Superiorna, dinamična vožnja, maksimalne performanse i izvrsna pouzdanost za neverovatnu zabavu na trkačkoj stazi: Paket Race poboljšava trkačke sposobnosti RR-a i može se pohvaliti uzbudljivim, prilagodljivim podešavanjima i ekskluzivnim karakteristikama.

U Pro režimu vožnje, RR postaje podesan za trkačku stazu uz tri dodatna Race Pro 1-3 režima vožnje i brojnim trkačkim dodacima, poput M seta za šasiju (komplet za podizanje repa i nosača zadnjeg točka). Režim vožnje Race Pro 1-3 omogućava vozaču da stvori tri profila za vožnju, u kojima se Wheelie kontrola proklizavanja točka, zaštita od podizanja prednjeg točka, mapiranje motora, motorna kočnica, ABS Pro i kontrola prianjanja (DTC) mogu samostalno konfigurisati. Više informacija o Pro režimima vožnje možete naći u odeljku o specijalnim karakteristikama RR-a.

Pored navedenih režima koji se mogu podešavati, od ostalih ekskluzivnih sistema tu su Launch control za lakši polazak, Pit Lane limiter za ograničenje brzine u boksu, Hill Start Pro kontrola polaska na uzbrdici, Dinamička kontrola kočenja i kontrola proklizavanja.

Pored toga, RR ima crne eloksirane M kovane točkove sa kočnim diskovima debljine 5 mm, koji su se dokazali u trkama i osiguravaju primetno poboljšanje voznih performansi.

Paket M zaokružio je vrhunski M lagani akumulator koji se ponosi najnovijom tehnologijom litijum-jonske baterije. 2 kg lakši, težak je samo 1.288 grama, lagan je i pruža optimalnu pomoć pri startu svim ambicioznim vozačima superbajk mašina koji svaki gram na svojoj mašini vrednuju kao zlato.

 

RACE PACKAGE NA PRVI POGLED:

Pro režimi vožnje

M alu točkovi

M lagani akumulator

M set za šasiju (set za podizanje zadnjeg kraja i nosač zadnjeg točka)

Prednje sedište

Udvostručite užitak u vožnji za sve koji vole da zajedno uživaju u vetru: suvozački paket BMW Motorrad daje trkački osećaj za dvoje sa klupom za suvozačevo sedište i odgovarajućim naslonom za noge suvozača (suvozačko sedište nije standardno). Sedište je dostupno u crnoj boji a oslonci u srebrnoj, i oboje savršeno odgovaraju beskompromisnom trkačkom Dizajn-u RR-a.

Karbon paket

Elegantan, sportski i izuzetno lagan: Ekskluzivni Karbon paket dodatno ističe superbike izgled. Vrhunske CFRP trkačke komponente savršenog su izgleda. Štaviše, lagani, materijali i savremene tehnologije ispunjavaju najviše zahteve za performanse, ekskluzivnost i individualnost. Ovaj paket uključuje M karbonske poklopce prednjeg i zadnjeg točka, M Karbon  nadlančanik, i M Karbon masku. Lagane i izdržljive komponente izrađene od plastike ojačane karbonskim vlaknima zaštićene su završnim slojem laka otpornim na UV zrake i zadovoljavaju najviše BMW Motorrad standarde.

 

 • Vrhunske komponente izrađene od ultralakih, savremenih materijala
 • Završni sloj laka otporan na UV zrake
 • Elegantan, sportski izgled
 • Spoj performansi, ekskluzivnosti i individualnosti
 • Optimizovana, manja težina    

Dodatna oprema za S1000 RR

Individualna oprema.

Pro režimi vožnje: The race track awaits.

Specijalni Pro režimi vožnje sa tri pojedinačno podesiva režima RACE PRO 1, RACE PRO 2 i RACE PRO 3, otvaraju svet trkačkih staza za vozače superbike motocikala BMW Motorrad. Pored funkcije Launch Control i Pit Lane Limiter, dobijate HSC Pro (Hill Start Control Pro) i novi DBC (Dinamic Brake Control).

Sledeće funkcije se mogu kontrolisati preko RACE Pro režima:

 

 • Motor: Dostupne su dve krive karakteristika gasa. Rafinirano i savršeno, sa maksimalnim performansama. Pored 2 karakteristike gasa, možete odabrati smanjeni obrtni momenat za niže stepene prenosa i maksimalan moment za stepene prenosa 4 do 6 - u cilju što veće upravljivosti i još boljih performansi.
 • Motorno kočenje: Dostupna su tri režima motornog kočenja.
 • DTC funkcija: Četiri osnovna podešavanja, RACE Pro omogućava funkciju DTC +/- shift za podešavanje tokom vožnje.
 • Funkcija Wheelie (DTC): Na raspolaganju su vam četiri opcije: OFF (sami kontrolišete proklizavanje zadnjeg točka), High Wheelies, Performance Wheelies, ili Maximum Stability.
 • ABS i ABS Pro: Mogu se podesiti u 5 nivoa, zavisno od režima rada – za maksimalnu stabilnost do najviših mogućih performansi (sa opcijom za zaključavanje zadnjeg točka za proklizavanje) Sva podešavanja su lako čitljiva na TFT displeju od 6.5" i propraćena odgovarajućim tekstom.
Dinamička kontrola amortizera (DDC)

Više performansi, veća bezbednost i više uživanja u vožnji. U najnovijoj generaciji sistema dinamičkog upravljanja amortizera (DDC), elektronski ventil je postavljen paralelno uz mehanički ventil. Ovim se obezbeđuje maksimalno prigušivanje: prigušenje možete smanjiti, a zatim povećati (vreme odziva u opsegu od 10 ms). Bez smanjenja povratnih informacija. Optimizovano za bilo koju situaciju u vožnji, dostupno i podesivo za sve režime vožnje - na trkačkoj stazi i na ulici. Shim paket koje su ugradili stručnjaci za šasiju, takođe možete prilagoditi vašim potrebama. DDC je dostupan pojedinačno kao posebna funkcija kao i komponenta Dynamic paketa.

Tempomat

Tempomat se može aktivirati na brzinama preko 30 km / h i održavati konstantnu brzinu. To omogućava posebno uživanje u opuštenim dugim deonicama autoputa. Funkcija se deaktivira kočenjem, a izabrana brzina se nastavlja nakon pritiska dugmeta za nastavak – resume.

Grejanje ručica

Hladne ruke su stvar prošlosti: Električni grejači olakšavaju kontrolu na više načina. Povećavaju udobnost i poboljšavaju vašu sigurnost, jer tople ruke imaju više osećaja u prstima, te je kontrola jednostavno bolja.

Opcija dizajnerskih točkova

Sofisticirani sportski izgled. Opcija dizajnerskih točkova, donosi sportski izgled naglašen crvenim ukrasnim prugama na ivici oboda točka. Obojena dinamičnom crvenom bojom na standardnim felnama već na prvi pogled pokazuje trkačke gene i savršeno se uklapa u celokupni dizajn motocikla. 

TPC sistem TPM

Za optimalan pritisak u gumama: Sistem nadzora pritiska u gumama (TPM) BMW Motorrad automatski upozorava vozača kada se pritisak u gumama promeni, obezbeđujući tako maksimalnu sigurnost u svakom trenutku. Ako pritisak odstupa od nominalnih vrednosti koje je odredio proizvođač, sistem o tome odmah obaveštava vozača upozorenjem. U zavisnosti od relevantnosti i brzine gubitka pritiska, upaliće se žuta ili crvena lampica upozorenja, dajući vozaču priliku da odmah reaguje. TPM sistem takođe redovno proverava pritisak. Trenutni pritisak u gumama na oba točka može se prikazati u bilo kom trenutku pritiskom na dugme. Kada se guma zagreje na trkačkoj stazi, sistem neće beležiti višu temperaturu; pritisak vazduha u gumama prikazan je na način koji kompenzuje temperaturu i povezan je sa temperaturom vazduha u gumama od 20 ° C.

 

Alarm protiv krađe

Da se osećate sigurno. Alarmni sistem reaguje na promene položaja i vibracije zvučnim alarmom i treptačima upozorenja. Prolaznicima će sve biti jasno zahvaljujući sistemu upozorenja. Alarmni sistem se automatski aktivira kada se kontakt isključi. Sistem ne zahteva dodatno daljinsko upravljanje.

Inteligentni sistem poziva

Brz dogovor i pomoć u slučaju nezgode. Ako dođe do nezgode, svaki minut je važan. Važno je da hitne službe što pre stignu na lokaciju nezgode. To nije uvek slučaj na udaljenim deonicama puteva, gde se gubi dragoceno vreme. Inteligentni sistem poziva aktiviran je čim pokrenete mašinu, što štedi dragoceno vreme. Inteligentni sistem poziva automatski poziva BMW call-centar u slučaju nezgode koji onda odmah obaveštava hitne službe. Inteligentni sistem poziva određuje i koordinate vozila, kao i podatke o smeru vožnje, tako da hitne službe mogu brzo stići na lokaciju koja se inače teško određuje. Posledice sudara i stanja motocikla prenose se preko senzora na motociklu, tako da se nezgode mogu pouzdano prepoznati i razlikovati od tipičnih situacija u vožnji. Sistem takođe pokušava da uspostavi dijalog sa učesnikom i čak može biti podešen za strani jezik kada je u inostranstvu. U tu svrhu su na desni ukraj pravljača pričvršćeni zvučnici i mikrofon. Vozač je vizuelno i zvučno obavešten ako je upućen hitni poziv. Inteligentni sistem poziva takođe može da se pokrene putem SOS dugmeta na upravljaču, kako bi se pomoglo drugim ljudima u saobraćaju. Vozaču nije potreban smart telefon, ne treba da obezbedi nijednu SIM karticu u vozilu i nije odgovoran za bilo kakve troškove povezane sa korišćenjem usluge prenosa podataka.

Sportski izduv

Vrhunsko savršenstvo: visokokvalitetni kraj izduva izrađen od titanijuma i nerđajućeg čelika sa karbonskim poklopcem osigurava moćan zvuk i sportski izgled. Pored toga, za nekih 2,3 kg Akrapović sportski izduv lakši je od standardne verzije izduva.    

M karbon dodatna oprema

Vrhunska M karbon dodatna oprema daje vašem motociklu pravi trkački izgled. Sve komponente su lakše od standardnih, te utiču na smanjenje ukupne težine vašeg RR-a. Sva karbon dodatna oprema otporna je na udarce, obložena zaštitom od UV-zraka i dodatno ulepšava vašu mašinu.

M DODATNA OPREMA NA PRVI POGLED:

 • M karbon poklopac usisa
 • M karbon nadlančanik
 • M karbon obloga zadnjeg točka
 • M karbon obloga prednjeg točka
 • M karbon obloga naslona
 • M karbon bočne obloge rezervoara
 • M karbon prednja maska
M loger

M loger posebno je dizajniran za trkačku stazu. Memoriše i upoređuje sve podakte koje beleži tokom trke.

M oslonci

M trobojni oslonci BMW Motorrad za dinamičan izgled, savršen sportski karakter i ergonomiju zahvaljujući raznim opcijama podešavanja. Milled alu legure su izdržljive i lagane i nude optimalnu zaštitu od korozije zahvaljujući anodizaciji.

M sportsko sedište

M sportsko sedište posebno je dizajnirano za trkačku stazu i omogućava vožnju bez napora zahvaljujući optimalnim povratnim informacijama (dostupno kao M sportsko visoko sedište / visina sedišta 849 mm, M sportsko sedište / visina sedišta 824 mm i M sportsko nisko sedište nisko / visina sedišta 814 mm). Sa svojom neklizajućom površinom i krutom penom, pruža vozaču najbolju potporu dok juri za tom ključnom desetinkom sekunde po krugu.

M oslonci za putnika

M oslonci za putnika izrađeni su od brušenog anodiziranog aluminijuma i daju vašoj mašini dodatnu sportsku notu. Zbog svog dizajna su lagani ali veoma stabilni i brinu za savršen oslonac u svakom trenutku. <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-alt:"MS 明朝"; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-536870145 1791491579 134217746 0 131231 0;} @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} @font-face {font-family:"\@MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-536870145 1791491579 134217746 0 131231 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman",serif; mso-fareast-font-family:"MS Mincho"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-ansi-language:EN-GB;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:"Cambria",serif; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"MS Mincho"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:EN-GB;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 2.0cm 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} --> M oslonci za putnika izrađeni su od brušenog anodiziranog aluminijuma i daju vašoj mašini dodatnu sportsku notu. Zbog svog dizajna su lagani ali veoma stabilni i brinu za savršen oslonac u svakom trenutku.

M ručice kočnice i kvačila

CNC-obrađene M ručice (kočnice i kvačila) izrađene su od anodiziranog aluminijuma otpornog na koroziju i motociklu daju poseban, impresivan sportski izgled. Sklopive ručice su posebno otporne i sigurne u slučaju udara ili pada, te donose dodatnu dozu komfora i bezbrižnosti. Razmak hvata se može podesiti u pet različitih pozicija, a ergonomična, zaobljena ručica daje svoj doprinos komforu u vožnji.

M daljinski regulator za hvat kočnice BMW Motorrad posebno je razvijen za trkačku stazu i može se koristiti za lako i daljinsko podešavanje tačke pritiska kočnice tokom putovanja. Pored toga, čitav oblik ručice kočnice je optimizovan za upotrebu na trkama. Crna anodizirana ručka posebno se uklapa u izgled vašeg motocikla.

M štitnici ručica

Neizostavni na trkačkoj stazi, M štitnici ručica ističu jasan stav o svom beskompromisnom sportskom karakteru. Zakrivljena šipka od aluminijuma i plastike štiti ručicu kočnice i kvačila na upravljaču od slučajnog aktiviranja u kontaktu sa drugim vozilom.

M zatezač lanca

M lanac BMW Motorrad omogućava precizno podešavanje zategnutosti kao i poravnanje zadnjeg točka, a motociklu daje poseban, sportski izgled. Iako je izrađen od laganih legura aluminijuma, veoma je izdržljiv. Dvostruko eloksiranje najbolja je zaštita od korozije.

M lagani akumulator

M lagani akumulator koji se ponosi najnovijom tehnologijom litijum-jonske baterije. 2 kg lakši, težak je samo 1.288 grama, lagan je i pruža optimalnu pomoć pri startu svim ambicioznim vozačima superbajk mašina koji svaki gram na svojoj mašini vrednuju kao zlato. 

M oslonac za motocikl

M oslonac za motocikl omogućava upotrebu zadnjeg dela sportskog postolja. Vrhunski adapter za nosač točka montiran je na osovinu i može ostati na motociklu čak i tokom upotrebe. Ovakav M izgled, savršeno se uklapa u trkački dizajn motocikla.

M zaštita motora

Aluminijumska M zaštita motora BMW Motorrad dopunjena je zamenskim plastičnim oblogama. Štiti motor od grebanja o podlogu u ekstremnim situacijama, štiti komponente motora i čuva ga od oštećenja.

M otvor za dolivanje ulja

M otvor za dolivanje ulja izrađen je od crnog anodiziranog aluminijuma i laserskog M logotipa sportskog izgleda. Sa tri manja otvora štiti od potencijalnog otvaranja na stazi.

 

M set obloga

Za one koji žele da svoj motocikl prilagode trkačkoj stazi, retrovizori su podjednako nepotrebni kao i nosač registarske tablice. Vrhunski poklopci M kompleta BMW Motorrad lako zatvaraju otvore na karoseriji nakon demontaže pojedinih delova.

M držači

Vrhunski M držači BMW Motorrad za sportski izgled. Delovi su izraćeni od aluminijumskih legura, lagani su i apsolutno izdržljivi i upotrebljivi. Optimalna zaštita od korozije čini ih neosetljivim na vetar i kišu.

M kovani točak, zadnji

Crni kovani zadnji točak od anodiziranog aluminijuma dostupan je u dimenziji 200/55 ZR 17. Uz diskove debljine od 5 mm, obezbeđuje sjajne kočne performanse i zahvaljujući smanjenoj težini unapređuje performanse i na trkačkoj stazi i na drumu.

M kovani točak, front

Crni kovani prednji točak od anodiziranog aluminijuma dostupan je u dimenziji 120/70 ZR 17. Uz diskove debljine od 5 mm, obezbeđuje sjajne kočne performanse i zahvaljujući smanjenoj težini unapređuje performanse i na trkačkoj stazi i na drumu.

Prtljag.

Torba za preko rezervoara, 10 l

Torba za preko rezervoara od 10 l BMW Motorrad savršeno se uklapa svojim dizajnom u opštu sliku. Ne kliza se i obezbeđuje sasvim dovoljno mesta za vaše stvari jer se može proširiti sa 6 na 10 litara.

 

Torba za putničko sedište, 10 l

Torba za putničko sedište BMW Motorrad savršeno je prilagođena trkačkom dizajnu. Može se precizno ugraditi na suvozačevo sedište bez upotrebe posebnih držača, zadržava oblik i može se proširiti sa 7 na 10 litara zapremine za više prtljaga, koji će ostati dobro zaštićen u vodootpornoj unutrašnjoj torbi.

Bisage, 21 l

Bisage BMW Motorrad savršeno se uklapaju u sportski dizajn motocikla. Koriste se za čuvanje stvari u nepropusnoj unutrašnjoj torbi. Crne torbe uključuju štitnike i po potrebi se mogu brzo i lako skinuti zahvaljujući praktičnoj bravici.

 

Ergonomija i komfor

Zatamnjeni vetrobran

Tonirani vetrobran ističe sportski izgled motocikla. Zaštitni sloj protiv grebanja brine za odličnu vidljivost. Dimenzije i oblik su identični standardnoj verziji vetrobrana.

Povišeni vetrobran (providni i tonirani)

Pure racing. Povišeni vetrobran BMW Motorrad zaobljenog oblika i dizajna tipičnog za trke viši je za nekih 53 mm od standardnog (dostupna je i tonirana verzija). Pruža vozaču znatno bolju zaštitu od vetra tokom vožnje u ravnom položaju, uz smanjeni otpor vazduha osigurava primetan rast maksimalne brzine.

Bezbednost.

Brava disk kočnice sa alarmom

Dupla zaštita od krađe: brava kočionog diska sa alarmnim sistemom savršena je zaštita od krađe kada ste na putovanju. Brava od kaljenog čelika pruža sigurnu zaštitu od manipulacije i lako se skida i odlaže zahvaljujući kompaktnom dizajnu. Alarmni sistem reaguje zvučnim alarmom na najmanje pokrete i vibracije.

 

Zaštitna maska hladnjaka

Zaštitna maska BMW Motorrad pruža sigurnu zaštitu hladnjaka od oštećenja od kamečića na trkačkoj stazi. Dvodelna poliamidna rešetka napravljena je tako da stane na gornji hladnjak za vodu i donji hladnjak za ulje, a njen dizajn savršeno odgovara aerodinamičnom profilu vaše mašine.

Zaštitni film za TFT displej od 6.5"

Zaštitni film pruža sigurnu zaštitu TFT displeju od 6,5 inča od prljavštine, kamenčića i oštećenja. Kaljeno staklo ima površinu koja ne pravi refleksiju, tako da je vaš TFT ekran uvek dobro čitljiv. Sa natpisom BMW Motorrad.

Tehničko održavanje

Sportski pomoćni stalak

Sportski pomoćni stalak brzo i bezbedno olakšava podizanje vašeg motocikla. Laganog i izdržljivod dizajna, napravljen od obojene čelične cevi i ima po četiri velika točka, što zahteva malo napora prilikom dizanja. Izdržljivi stalak olakšava poslove oko popravke i održavanja.

Preuzmite katalog dodatne opreme

Katalog originalne BMW Motorrad dodatne opreme 2021.
PDF   |   53.99 MB   |   Engleski
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Samo vaš RR

Dizajnirajte sopstveni S 1000 RR.

Od boje do opreme – konfigurator omogućava da sklopite svoj BMW motocikl iz snova.

Konfigurišite svoj model
spinner