R 1300 GS Triple Black | R 1300 GS

Konfiguriši svoj
„ 

Zajedno možemo razmišljati izvan svih okvira.

 ”

BMW R 1300 GS Triple Black

Svet je tvoj

Nema nemogućih ambicija, samo možeš imati pogrešnu opremu. Srećom, ne moraš se brinuti, jer već si savršeno opremljen. Možeš postati ili ostvariti šta god želiš u svakom trenutku. Duge vožnje, kratki izleti, produžavanje sezone, skraćivanje putanja. Sam ili sa suvozačem? U svakom slučaju, uvek ćeš uživati sa najvišim nivoom udobnosti. Zračiš autoritetom - i nije čudo; imaš svaki razlog da budeš opušten. A ja sam uvek uz tebe, tvoj R 1300 GS Triple Black.

+ Pročitaj više

Ističemo za postizanje visokih ciljeva

Uživaš u istraživanju dalekih zemalja, penjanju na velike visine ili opuštenoj vožnji prema zalasku sunca. Ova oprema osigurava da možeš uživati u svakom pređenom kilometru. A kada sunce zađe, jednostavno možeš uključiti grejanje sedišta. Sa ovom opremom imaćeš sve:

+ Pročitaj više
Viši nivo bezbednosti: Active Cruise Control sistem
ACC on the BMW R 1300 GS Triple Black
Savršeni all-rounder: Krstasti točkovi
Cross-spoked wheels of the BMW R 1300 GS Triple Black
Crni detalji
The “Triple Black” inscription on the R 1300 GS from BMW Motorrad
Udobnost za sve: Grejanje sedišta za suvozača
Seat heating on the BMW R 1300 GS Triple Black
Uvek spreman sa sistemom prtljaga
The luggage system of the R 1300 GS Triple Black from BMW Motorrad
Kvalitet u crnom okviru
The black frame of the R 1300 GS Triple Black from BMW Motorrad
Sve je pod kontrolom pomoću multifunkcionalnog prekidača
DCC on the BMW R 1300 GS Triple Black
Maksimalni komfor u vožnji
The comfortable seats of the R 1300 GS Triple Black from BMW Motorrad

Postavi sebi više ciljeve

Postavi sebi više ciljeve

Moraš razmišljati izvan okvira da bi postigao velike stvari. Svi sistemi pomoći rade kako bi ti pomogli da postigneš najviše iz ovog iskustva. Ako želiš, ACC i DCC mogu regulisati brzinu i rastojanje, sedam režima vožnje osiguravaju uživanje u vožnji, a Riding Assistant opcija ti pokazuje vozila u mrtvom uglu prilikom promene trake. Čak i dodatni visoki vetrobran sa električnim podešavanjem može se prilagoditi kako bi ti pomogao da postigneš svoje ciljeve.

+ Pročitaj više

Uvek očekuj više

Uvek očekuj više

Ako želiš, čak i tvoje sedište i oslonac za noge mogu biti podešeni. Ergonomski trougao, sastavljen od upravljača, vozačkog sedišta i vozačkog oslonca za noge, savršen je za postizanje opuštenog položaja sedenja. Široke crne upravljačke ručke omogućavaju ti održavanje opuštene poze. Sitniji vozači mogu odabrati dodatne komforne upravljače za još udobniju vožnju. Četiri verzije vozačkih sedišta i tri različita vozačka oslonca za noge omogućavaju ti prilagođavanje ergonomskog trougla prema svojim individualnim potrebama.

+ Pročitaj više

Podaci za one koji tragaju za nezaboravnim doživljajima

107
kW (145 KS) pri 7.750 o/min.
149
Nm maks. obrtni moment pri 6,500 o/min.
1.300
cc
19
l kapacitet rezervoara
Dvocilindrični četvorotaktni bokser motor sa vazdušnim/tečnim hlađenjem

Iskoristi svoj potencijal

Gde god da poželiš ići, tvoj bokser te neće izneveriti. Snaga od 145 KS pomoći će ti da ostaneš smiren u svakoj situaciji, osim ako želiš doživeti malo adrenalina usput. Tada ćeš ceniti impresivno snažan razvoj obrtnog momenta. ShiftCam tehnologija osigurava da motocikl radi glatko i tiho. Čak i na opasnom terenu, uvek ćeš imati kontrolu nad motociklom, što se može delimično pripisati zapremini od 1.300 kubnih centimetara. Sve što treba da uradiš je da izabereš svoj sledeći cilj.

+ Pročitaj više

Zvuk moći

3 years' peace of mind

Ride on and on and on. We give you an extra year. 

As of right now, you receive an extra year's worth of peace of mind in addition to the statutory warranty period when you purchase a motorcycle. 

Find out more

Dizajn bez kompromisa

Spreman na sve

Triple Black predstavlja savršenu harmoniju inovativnih oblika i ekskluzivnih površina. Brojni crni elementi zrače moćnim autoritetom i čine GS oblike još prepoznatljivijim. Impresivan all-rounder za ljubitelje GS modela.

Triple Back

Die-cast aluminijumski zadnji ram je dizajniran u crnoj boji, kao i većina površina. Karakteristični liveni točkovi su obojeni u crno i zaokružuju celokupan izgled.

Ostani dosledan svojim ambicijama

Voliš razmišljati unapred, to je očigledno. GS Flyline je savršen pratilac. Neprekidne površine koje se prostiru od kljuna do nosača registarske tablice stvaraju sliku koja se spušta prema napred - čista dinamika. Nosilac prtljaga i opcionalna dodatna svetla koja su integrisana u karoseriju savršeno se stapaju sa estetikom. Međutim, izgled nije sve. Moto je: Dizajn prati udobnost. Udobna sedišta, udobni zadnji oslonac za noge, centralni stalak visoki vetrobran sa električnim podešavanjem zajedno sa kokpitom i deflektorima vetra takođe su deo opreme.

+ Pročitaj više

Prilagođeno tvojim ličnim željama

Imaš ideju kako želiš da izgleda tvoj motocikl? Pretvori je u stvarnost. Personalizuj svoj GS Triple Black prema svojim željama uz širok spektar dodataka i originalnog asortimana BMW Motorrad aksesoara. Takođe, možeš odabrati unapred konfigurisan premium all-rounder opremljen svime što ti zaista treba.

+ Pročitaj više

Alpine Express

Šta više možeš poželeti: Imamo sve što ti je potrebno da tvoje putovanje bude udobno, a tvoj motocikl što dinamičniji i sigurniji. Od grejanja sedišta do proširene zaštite ruku, od Headlight Pro do sportske kočnice. Paketi dinamike, turinga i inovacija odgovorni su za pružanje vrhunskog iskustva vožnje. I naravno, ne možeš bez prilagodljivih putničkih torbi. Istraži opcije opreme detaljno ili konfiguriši svoju verziju.

+ Pročitaj više
Konfiguriši svoj external-link-arrow-slim
Dinamički paket

Dinamički paket ti omogućava da iskoristiš pun potencijal sportskog vozila. Zahvaljujući Shift Assistant Pro opciji i Pro režimima vožnje, svaka vožnja može biti vrhunac sa individualnim opcijama konfiguracije. Sportske kočnice i elektronsko oslanjanje (ESA) služe kako bi se obezbedilo optimalno upravljanje i sigurnost.

Touring paket

Touring paket čini GS spremnim za sve putovanje, bilo da su kratka ili duga. Držač kofera pruža prostor za prtljag za dve osobe. Centralni sistem zaključavanja i proširena zaštita ruku pružaju povećanu sigurnost i udobnost. Još jedan istaknuti detalj je hromirani izduvni sistem.

Inovativni paket

Inovativni paket oprema vozilo inteligentnom tehnologijom, pružajući time povećanu sigurnost. Riding Assistant opcija nadgleda okolinu pomoću radarskih senzora, pružajući osnovu za funkcije poput ACC-a ili upozorenja na promenu trake. Zahvaljujući matričnom glavnom faru, Headlight Pro opcija pruža optimalno osvetljenje, čak i u krivinama.

Dvostruki auspuh

Dvostruki izduvni sistem od nerđajućeg čelika ostavlja snažan utisak na vozače svojim sportskim dizajnom i robusnim zvukom. Otvoreni elementi od karbona stvaraju karakteristične akcente na dvostrukom izduvnom sistemu.

Opcije skladištenja

Vario koferi

Crni Vario koferi sa obe strane imaju električne funkcije, poput centralnog sistema zaključavanja i unutrašnjeg osvetljenja. U levom koferu dostupan je i USB priključak za punjenje. Beskrajno podesiv volumen kreće se od 24 do 30 litara s desne strane i od 25 do 32 litara s leve strane.

Vario gornji kofer

Vario gornji kofer zapremine 28-36 litara ima električne funkcije, kao što su centralni sistem zaključavanja, osvetljenje i USB priključak za punjenje. Zapremina se lako podešava pomoću rotacionog točkića. Gornji kofer je vodootporan i ima praktičnu postavu. Elementi od aluminijuma zaista privlače pažnju.

Crna tank torba

Velika tank torba iz Black Collection-a, zapremine od 13-18 litara, pruža pametne detalje kao što je vodootporna postava koja se može ukloniti.

ConnectedRide Navigator

With the BMW ConnectedRide Navigator, all tours and plans are always with you. Synchronise planned routes and recordings with the BMW Motorrad app through your BMW ID. You can read the 5.5-inch touch display easily, even in direct sunlight. The operation is intuitive via the multi-controller.

Spakuj sve što ti je potrebno uz Vario kofere

Spakuj sve što ti je potrebno uz Vario kofere

Dodatni Vario sistem za prtljag sastoji se od dva kofera i odgovarajućeg gornjeg kofera. Zahvaljujući njihovom modernom dizajnu, elementi prtljaga savršeno se uklapaju uz vaš GS. Pravi vrhunac: najnovija generacija ovog sistema prtljaga je elektrifikovana, sa centralnom funkcijom zaključavanja, osvetljenjem i utičnicom unutar kofera. Još jedna značajna karakteristika je kontinuirano varijabilno proširenje volumena od 25 do 32 litara i od 24 do 30 litara. Pomoću kukica, dodatni komadi prtljaga mogu se pričvrstiti spolja na sistem prtljaga.

+ Pročitaj više

Opremljen za suočavanje sa svim izazovima

More highlights for you

spinner