R 1300 GS Trophy | R 1300 GS

Konfiguriši svoj
„ 

Spremni za pravo OFF-ROAD iskustvo.

 ”

BMW R 1300 GS Trophy

Kreni svojim putem

Naročito kada nema puta ispred tebe, ja sam na tvojoj strani. Imaš hrabrosti. Volje. I vere u sebe. Potreban ti je motocikl koji može da te prati. Tek kada siđeš sa puta, zaista možeš videti ko ima liderske kvalitete – od strane vozača i motocikla. Svaka prepreka otkriva naš pravi karakter. Možeš biti siguran da te nikada neću izneveriti. To je #SpiritOfGS. I to je moje obećanje, kao tvoj R 1300 GS Trophy.

+ Pročitaj više

Ističemo za prave avanturiste

Ti prolaziš kroz pesak, penješ se uz brda i prelaziš vodene puteve: Ova oprema je napravljena za tebe. Od zaštitne gril rešetke do visokog sedišta vozača – sve je dizajnirano kako bi iskoristilo potpuni off-road potencijal tebe i tvog motocikla, tako da možeš potpuno da se fokusiraš na izazove koji te čekaju.

+ Pročitaj više
Podrška na off-road terenu
The front of the R 1300 GS Trophy from BMW Motorrad
Dodatna opcija spremna za off-road: Sportsko vešanje
The sports suspension of the R 1300 GS Trophy from BMW Motorrad
GS Trophy dizajn
The “GS Trophy” inscription on the R 1300 GS Trophy from BMW Motorrad
Za samostalne sportske avanture
The single-seater R 1300 GS Trophy from BMW Motorrad
Must-have za off-road iskustvo: Enduro Pro paket
The Enduro package Pro of the R 1300 GS Trophy from BMW Motorrad
Opremljen za sve izazove: sa zaštitnom gril rešetkom
The radiator grille guards of the R 1300 GS from BMW Motorrad
Lako i sportski: kovane enduro felne
The forged enduro wheels of the R 1300 GS Trophy from BMW Motorrad
Još snažnija: ručica kočnice
The brake lever of the R 1300 GS Trophy from BMW Motorrad

Možeš se suočiti sa svakim izazovom

Možeš se suočiti sa svakim izazovom

Svaka prepreka može biti razlog za radost. Opcioni Enduro Pro paket pruža sve što ti je potrebno za veličanstveno off-road iskustvo. Osim toga, zaštitna rešetka koja je standardno ugrađena na zadnjem točku impresivno  štiti od prljavštine: Vazdušni kanal tokom vožnje usmerava čestice prljavštine dalje od tebe. Sportska ručka, sportski vetrobran i sportski zadnji oslonac za noge upotpunjuju opremu ovog modela.

+ Pročitaj više

Pod kontrolom u svakom trenutku

Pod kontrolom u svakom trenutku

Na off-road terenu, ne možeš uvek kontrolisati šta će ti doneti put. Međutim, imaš potpunu kontrolu nad svojim motociklom - i možeš preuzeti inicijativu u bilo kojoj situaciji. Između ostalog, ovo je rezultat koncentrisane mase vozila i njegove niske težine. Lagano upravljanje i optimalna sloboda kretanja takođe se mogu pripisati ravnoj platformi rezervoara i kratkom zadnjem delu. Između ostalog, impresivnu stabilnost pruža jedinstveni BMW EVO Telelever. Dodatno, konceptualna podela sedišta pruža više ergonomskih varijacija. Sve se uklapa i sve je moguće.

+ Pročitaj više

Podaci za najveće ljubitelje off-road vožnje

107
kW (145 KS) pri 7.750 o/min.
149
Nm maks. obrtni moment pri 6.500 o/min.
1.300
cc
20
mm povećan hod opruge uz opciono sportsko vešanje.
Dvocilindrični četvorotaktni bokser motor sa vazdušnim/tečnim hlađenjem

Prati svoj instikt

Šta god da planiraš, pravi pogon može ti pomoći da to ostvariš. Bokser sa 145 KS pruža ti sve što ikada možeš poželeti. Posebno u off-road vožnji, možeš ceniti poverenje i kontrolu koje imaš nad motorom. ShiftCam tehnologija obezbeđuje udobnu, glatku i tihu vožnju, čak i pri niskim brzinama. Sa zapreminom od 1.300 kubika, ništa te ne može zaustaviti, čak ni na opasnom terenu. Možeš se osloniti na izuzetne performanse, maksimalnu kontrolu i neprikosnoveni vrhunski kvalitet.

+ Pročitaj više

Ovako zvuči tvoja sledeća avantura

Namenjen avanturistima

Spreman za off-road

Kada god si ti spreman. Kao GS Trophy varijanta, tvoj motocikl već ima savršen izgled za tvoje ambiciozne off-road avanture. Tipične boje i izražajne trake ističu avanturistički karakter.

GS Trophy

U trkačko plavoj metalik boji sa crvenim i belim trakama, izražajnim natpisima i belim metalik zadnjim ramom sa mat premazom, ovaj GS će podstaći tvoju želju za sportskom off-road vožnjom. Robusne felne dostupne su sa crnim rubom ili opciono u zlatnoj boji.

Budi hrabar

Izađi iz svoje zone komfora. Ravna platforma rezervoara i kratki zadnji deo pružaju ti najviši stepen slobode kretanja. Opciona velika zaštita okvira pruža zaštitu, čak i pri izvođenju ambicioznih manevara. Visoko sedište vozača sa visinom od 870 mm u kombinaciji sa sportskim suvozačkim sedištem pruža estetiku i ergonomiju kao kod reli sedišta, a presvlaka sedišta seže do poklopca rezervoara i formira savršeno korisnu celinu. Konceptualna podela sedišta omogućava veću ergonomsku varijaciju uz integrisano podešavanje nagiba sedišta za vozačevo sedište.

+ Pročitaj više

Za one sa većim zahtevima

Želiš dostići visine? Neka te ništa ne zaustavi. Prilagodi svoj GS Trophy prema svojim željama s obimnim izborom opcionih dodataka i originalnih dodataka. Takođe, možeš odabrati prethodno konfigurisanog off-road šampiona koji je opremljen svime što ti zaista treba.

+ Pročitaj više

Pionir

Bićeš spreman za svoj GS Trophy uz ovu preporuku opreme. Po zahtevu, svaka vožnja može postati značajno dinamičnija, sigurnija i udobnija uz dinamički paket, poluaktivno vešanje (DSA) i Pro režime vožnje. Brojni off-road delovi pomoći će ti da osvojiš svaki teren. Istraži opcije opreme detaljnije ili konfiguriši svoju verziju.

+ Pročitaj više
Konfiguriši svoj external-link-arrow-slim
Dinamički paket

Dinamički paket ti omogućava da iskoristiš puni potencijal sportskog vozila. Zahvaljujući PRO režimu vožnje i PRO pomoćniku za menjanje brzina, svaka vožnja može biti vrhunac u dinamici sa opcijama individualne konfiguracije. Sportska kočnica i elektronsko vešanje (DSA) služe kako bi se osigurala optimalna upravljivost i sigurnost.

Delovi za off-road

Enduro Pro paket

Enduro Pro paket uključuje brojne komponente koje spretno pripremaju tvoj GS za off-road. Zaštita motora, zaštita od udaranja i zaštitnik okvira mogu sprečiti oštećenja. Komponente poput podizača upravljača, podešavajućih ručica menjača i kočnica, i visoko podesivih oslonaca za noge vozača čine motocikl lakšim za upravljanje na opasnom terenu.

Produžena zaštita ruku

Proširena zaštita ruku pruža bolju zaštitu protiv vetra i vremenskih uslova za tvoje ruke i podlaktice. Na taj način, nećeš samo uživati u udobnijoj vožnji, već ćeš biti i sigurniji zahvaljujući povećanoj zaštiti protiv ometajućih uticaja.

Gume za off-road

Off-road gume su pravi izbor za ambiciozno off-road iskustvo. Profilisane gume sa grubim dezenom su posebno pogodne za impresivna off-road iskustva u kombinaciji sa opcionim Enduro Pro režimom vožnje. Na taj način, mašina može precizno savladati čak i najzahtevniji teren.

Kovane enduro felne

Kovane enduro felne su posebno lagane, i u poređenju sa standardnim felnama, nude poboljšane off-road sposobnosti. Odlikuju ih prednost u težini od 1.8 kg i pružaju sportsku estetiku. Felne su prvo livene, a zatim kovane. Kvalitetna površina je ukrašena BMW Motorrad brendingom.

Nizak sportski vetrobran

Nizak vetrobran ističe sportski Enduro izgled i pruža ti jasno vidno polje. Istovremeno poboljšava i aerodinamičnost.

Prostor za prtljag

Prtljag se može sigurno vezati za nosivu površinu napravljenu od plastike otporne na udare. Površina koristi element za pričvršćivanje suvozačkog sedišta i lako se može osigurati. U kombinaciji sa Vario koferima, stvara se široka i ravnomerna platforma za teret. Može nositi opterećenje od 5 kg, dok se na bočne strane može osigurati 20 kg prtljaga.

Headlight Pro

Headlight Pro oduševljava vozače poboljšanim izgledom i odgovarajućom estetikom. Sistem svetala dizajniran je kao LED matrica što pruža moderne funkcije osvetljenja. To omogućava vozačima da osvetle put na način koji najbolje odgovara situaciji vožnje.

Pametni poziv za pomoć

Pametni poziv u hitnim situacijama

Pametni poziv u hitnim slučajevima automatski kontaktira BMW centar za pozive u slučaju nesreće kako bi se što brže aktivirao lanac spasavanja. Položaj vozila se prenosi, a ako je moguće, uspostavlja se i početni razgovor sa osobom. Sistem takođe može biti aktiviran ručno, na primer, kako bi se pomoglo drugim učesnicima u saobraćaju.

Teleservisi 

Pomoću Teleservisa, tvoj motocikl ima pristup mobilnoj mreži putem ugrađene SIM kartice. To, između ostalog, osigurava funkcionalnost automatskog poziva u hitnim situacijama. Osim toga, pruža ti direktni i praktičan kontakt sa BMW servisnim funkcijama.

Visoko udobno sedište

Udobno vozačevo sedište omogućava krupnijim vozačima uživanje u udobnoj vožnji tokom dužih putovanja. Na off-road vožnjama, povećana visina sedišta može poboljšati stabilnost. Podešavanje nagiba sedišta takođe vam pomaže da postignete optimalan položaj sedenja.

Preparation for the navigation device; ConnectedRide Navigator

ConnectedRide Navigator 

With the BMW ConnectedRide Navigator, all tours and plans are always with you. Synchronise planned routes and recordings with the BMW Motorrad app through your BMW ID. You can read the 5.5-inch touch display easily, even in direct sunlight. The operation is intuitive via the multi-controller. 

The navigation assembly with holder and Mount Cradle on the handlebar clamp serves to secure the BMW Navigator in the rider's field of vision. 

Opremljen za suočavanje sa svim izazovima

More highlights for you

spinner