Međunarodni GS Trofej 2020.

Prava offroad avantura.

Istražite svet, pokorite izazove na GS-u, i pokažite timski duh: Međunarodni GS Trofej predstavlja jedinstvenu i veoma izazovnu avanturu na motociklu. Bar dvanaest timova iz celog sveta ponovo će se sastati 2020. Vozače očekuje poslastica jer se ove godine okupljaju na Novom Zelandu. Svi učesnici imaće priliku da dožive jedinstven i neponovljiv doživljaj.

Novi Zeland: Enduro zabava na svakom koraku.

Novi Zeland: Enduro zabava na svakom koraku.

Nije u pitanju samo savršena kulisa za poznate fantastične filmove, već je i idealan teren za Međunarodni GS Trofej 2020: Na Novom Zelandu prašuma se susreće sa glečerima, stepska flora susreće se sa suptropskom florom. Ostrvo karakterišu visoravni i planinski vrhovi od preko 3000 metara, kao i fjordovski pejzaži, nebrojene planine i šume - najbolji uslovi za uzbudljive staze i iscrpljujuće izazove. Kud god da staza vodi: svaki metar prepun je čiste enduro zabave.

+ Pročitaj više

GS Trofej motocikl.

GS Trofej motocikl.

F 850 GS je stvoren da pomera granice i otkriva nepoznato. Zahvaljujući dvocilindričnom linijskom motoru snage 70 kV (95 ks), vozači GS-a imaju robustan pogon koji će osvojiti bilo koji teren. Veliki obrtni momenat i živahna priroda F 850 GS pretvaraju prepreke u uzbudljive izazove. Štaviše: Specijalna nalepnica GS Trofej čini ovaj motocikl još dopadljivijim.

+ Pročitaj više

Od nacionalnog do internacionalnog.

Od nacionalnog do internacionalnog.

Vožnja kroz blato i vodu, navigacione vežbe i pitanja o znanju: Ovo vas očekuje kao hobi vozača i vlasnika GS-a na BMW Motorrad nacionalnom kvalifikacionom programu - prvi izazov na putu do Međunarodnog GS trofeja. Takođe možete učestvovati u nacionalnom kvalifikacionom takmičenju ako ste strasni i izdržljivi. Ako se probijete među prva tri, automatski imate mesto u nacionalnom timu. Dve najbolje dame iz nacionalne kvalifikacije osiguravaju startno mesto u kvalifikacijama za međunarodni ženski tim.

+ Pročitaj više

Jedinstveno iskustvo.

Jedinstveno iskustvo.

Međunarodni GS Trofej nije miting ili trka; fokusira se uglavnom na timski duh kao i na veštine koje se ispituju na razne načine. Spavanje u šatoru i upoznavanje novog okruženja i kulture, kao i sticanje novih prijatelja iz celog sveta, ovo su nezaboravna iskustva koji BMV Motorrad omogući svake dve godine i od svojih gostiju pravi offroad stručnjake.

 

+ Pročitaj više

Dvorana slavnih.

Dvorana slavnih.

BMW Motorrad domaćin je velike enduro fešte od 2008. Do sada su učesnici vozili kroz Tunis, Južnu Afriku, Patagoniju, Kanadu, Tajland i Mongoliju. Pet timova je startovalo na prvom GS trofeju, a sada učestvuje ukupno 18 timova. Za malo adrenalina: Spisak svih prethodnih vozača možete pronaći u Kući slavnih. Da li je tamo tvoja zemlja?

+ Pročitaj više

#gstrophy

Još interesantnih priča.

Podesni motocikli.

spinner