Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW R 18 B

Sirova snaga – snažan duh

R 18 B spaja čistu snagu sa tradicijom putovanja i istorijskim karakterom porodice motocikala R 18. Veliki prednji kraj i nisko vetrobransko staklo odmah pokazuju snažan karakter. 1802 cc crnog, velikog boksera takođe ne ostavlja prostora za dvoumljenje. R 18 B uvek ide dalje od svih. Napravljen je tako da ga možete prilagođavati. Pretvorite ga u svoj jedinstveni motocikl i doživite #SoulFuel.

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

R 18 B dizajn

Izgled: tipičan bagger dizajn

Linija koja se spušta proteže se od visokog, upečatljivog prednjeg dela do 24-litarskog rezervoara u obliku kapi i sedišta, pa sve do zadnjeg kraja sa trajno postavljenim koferima i integrisanim zadnjim svetlima. Tipično za BMW Motorrad: dosledan i jasan dizajn. Tipično za bagger motocikl: jedinstvena aerodinamičnost.

Option 719 Mineral metalik bela boja

Teško da bilo koji drugi motocikl odaje utisak luksuza i apsolutne slobode tako impresivno kao R 18 B u ovoj varijanti boja sa zlatnim detaljima.

Gravity plava metalik boja

Zrači istinskom veličinom i superiornošću: R 18 B u Gravity plavoj metalik boji.

R 18 B First Edition (Prva edicija)

Metalik boja Black storm sa belim duplim linijama daje posebam, završnni pečat dizajnu. Dopunjena visokokvalitetnim šavovima na sedištu i natpisom „First Edition“ na oba kofera, ova kombinacija čini ekskluzivan sklad boje, hroma i detalja.

Black storm metalik

Jednostavna Black storm metalik boja naglašava izgled R 18 B.

Option 719 Galaxy dust metalik/Titan silver 2 metalik

U zavisnosti od ugla, boja se presijava u plavi ili ljubičasti ton, pretvarajući vaš R 18 B u apsolutnu ikonu stila.

Manhattan metalik mat

Moderna boja koja daje R 18 B samouveren izgled.

Budite unikatni

Za one koji znaju šta žele. Iz tog razloga, R 18 B je u potpunosti prilagođen vama. Ovo se odnosi i na dizajn kao i na asortiman originalne BMW Motorrad dodatne opreme. Razrađene kolekcije „Machined” i „2-Tone-Black” razvijene u saradnji sa Roland Sands Design, tradicionalna „Option 719” i Vance & Hines izduvni sistemi su samo početna tačka na putu do R 18 B koji odgovara tvom ukusu.

+ Pročitaj više
Individualizacija external-link-arrow-slim

Najvažniji detalji

Otkrijte najvažnije detalje. R 18 B nudi sve što očekujete od savremenog baggera, od tradicionalnih elemenata do moderne motociklističke tehnologije. I još mnogo toga!

+ Pročitaj više
Adaptivni tempomat
R 18 B sa Active Cruise Control sistemom.
Koferi
Integrisani koferi
Kokpit
Kokpit sa TFT ekranom
Power Reserve
Displej rezerve
TFT ekran
TFT ekran R 18 B.
Marshall Gold zvučnici
Marshall zvučnici
Boxer motor
Impressive R 18 B boxer engine.
Prednji deo
Prednji deo R 18 B.

Pogledajte motor R 18 B

1802 cc – ali nema prostora za vruć vazduh

Oslonite se na preko 150 Nm u bilo kom trenutku između 2.000 i 4.000 obrtaja u minuti. Za moćno uživanje i konstantno visok obrtni moment razvijen na tipičan način za bokser. Pri 4.750 obrtaja u minuti moćni agregat generiše 67 kV (91 KS). Niklovana kardanska osovina zasnovana je na tradicionalnom dizajnu, predstavljajući jedan od mnogih vrhunaca ovih 1802 cc.

+ Pročitaj više
1802
ccm zapremina
720
mm visina sedišta
158
Obrtni moment 3,000 rpm
24
zapremina rezervoara
Vodeno, uljem hlađen dvocilindrični četvorotaktni bokser motor

Prvi korak je najlakši – A2 varijanta R 18 B

R 18 B je takođe dostupan u varijanti usklađenoj sa A2 sa 35 kW (48 KS). Ova varijanta se može prigušiti, što znači da vas mašina podržava kada imate vozačku dozvolu A2. Možete uživati u rukovanju sa R 18 B od samog početka.

Komfor i bezbednost

Rock ‘n’ Roll

Rock ‘n’ Roll

Tri režima vožnje R 18 B nude vam zadovoljstvo i sigurnost u vožnji kao standard, dopunjeni automatskom kontrolom stabilnosti (ASC) i dinamičkom kontrolom motornih kočnica (MSR). Reverser i Hill Start Control olakšavaju startove uzbrdo i dodaju još više pogodnosti. Tradicionalni oblik farova karakteriše najsavremenija LED tehnologija osvetljenja. Prilagodljivi far je opciono dostupan kako bi vam obezbedio skoro potpuno osvetljenje puta pri skretanju, dok duga svetla održavaju konstantnu podršku u vožnji.

+ Pročitaj više

Više o #SoulFuel

spinner