Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena, bez troškova transfera, sa 20% PDV-a.

BMW R 18 Transcontinental

Ikona dugih putovanja

R 18 Transcontinental omogućava vam ekskluzivna i luksuzna putovanja. Kao član porodice R 18, on predstavlja motor sa dugom tradicijom BMW Motorrad-a: njegov nepogrešivi prednji deo sa visokim vetrobranom i moćni, veliki boxer motor obećavaju udobnu i sigurnu vožnju hiljadama kilometara. Funkcija automatske kompenzacije opterećenja precizno prilagođava šasiju opterećenju primenljivom na motocikl. Zahvaljujući tome što ima mogućnost prilagođavanja, možete jasno da konfigurišete svoj R 18 Transcontinental u skladu sa vašim putovanjima. Jednostavno rečeno: #SoulFuel.

Dizajn novog R 18 Transcontinental

Putovanja proširuju naš um i formiraju naš karakter

R 18 Transcontinental izgleda kao da bi mogao da prođe milje. Veliki blatobran i upečatljiv prednji kraj sa dva dodatna fara čine polaznu tačku za elegantnu aerodinamičnost. Rezervoar od 24 litra, deflektor vetra, podnožja i gornji deo sa naslonom za suvozača upotpunjuju jasno definisan izgled.

Option 719 Mineral white metalik

Saputnik koji je teško nadmašiv u pogledu elegancije. Gde god da ide, mami poglede. Stvara impresivan utisak sa svojim blistavim belim površinama i zlatnim odsjajima.

Gravity blue metalik

Harmoničan, izbalansiran, atraktivan: vaš bicikl svojom kombinacijom boja pokazuje samopouzdanje – spreman da preuzme vođstvo u bilo kom trenutku.

R 18 Transcontinental First Edition

Metalik boja Black storm sa belim dvostrukim linijama, točkovi sa srebrno-sivim dodacima, kontrastne obrade i brojni hromirani detalji, kao što su poklopci glave cilindra ili poklopac kućišta motora, pokazuju da su stil i samopouzdanje ključni, u bilo kom trenutku i bilo gde.

Black storm metalik

Kombinacija boja naglašava elegantan karakter R 18 Transcontinental. Veliki boxer motor koji vas čeka je spreman za sve izazove.

Option 719 Galaxy dust metalik/Titan silver 2 metalik

Baš kao i vaš motor, pejzaž se menja dok prelazite kilometre. U zavisnosti od ugla i sunčeve svetlosti, voja sija u nijansama od ljubičaste do tirkizno plave – efektivno u kombinaciji sa mat crnim Big Boxer motorom.

Manhattan metalik mat

Sofisticiran, okretan i pun energije: ova kombinacija boja naglašava čisto zadovoljstvo u vožnji dok prelazite kilometre a horizont se nazire.

Ostanite na pravom putu

R 18 Transcontinental je odlično pripremljen za sve što mu priredite. Dizajniran je tako da ga možete prilagoditi baš onako kako želite. Veliki izbor originalne BMW Motorrad dodatne opreme dodatno podržava koncept prilagođavanja. Kolekcije „Machined” i „2-Tone-Black”, dizajnirane u saradnji sa Roland Sands Design, klasična „Opcija 719”, na primer sa AERO Design paketom, posebno naglašavaju luksuzni izgled motora. R 18 Transcontinental se može još dodatno prilagoditi i nadograditi sofisticiranom i praktičnom opremom za putovanja.

+ Pročitaj više
Individualizacija external-link-arrow-slim

DETALJI ZA UŽIVANJE

Otkrijte moć detalja. R 18 Transcontinental nudi sve što očekujete, od tradicionalnih elemenata do moderne moto tehnologije. I još mnogo toga!

+ Pročitaj više
Power Reserve
Power Reserve display as a traditional round instrument.
Marshall Gold Series Stage 2
Installed Marshall speakers.
Cockpit
The cockpit boasts the analogue round instruments and the TFT display.
Smooth travels with Active Cruise Control
We see the R 18 Transcontinental with the Active Cruise Control system.
Passenger seat
Passenger seat with comfortable backrest.
TFT display
TFT display of the R 18 Transcontinental.
Front trim panel
The front trim panel of the R 18 Transcontinental.
Wind deflector
Der Windabweiser der R 18 Transcontinental.

ISKUSITE ZVUK NOVOG R 18 Transcontinental

Snaga se rađa iz smirenosti – i iz svakog kilometra na putu

Već shvatate zašto se Veliki boxer zove baš tako. Ogroman pomak možete osetiti na svakom metru na putu. Sa svojim tipičnim razvojem snage boksera možete se osloniti na najmanje 150 Nm između 2.000 i 4.000 obrtaja u minuti. Impresivan obrtni moment i netaknuta odzivnost garantuju potpuno zadovoljstvo na duži rok – opušteno, ali nikad dosadno. Niklovana kardanska osovina pokazuje koliko smo istorije upakovali u 1802 cc. Šta sad? Vreme je da napišete svoju istoriju.

 

+ Pročitaj više
1802
zapremina u ccm
740
mm visina sedišta
158
Nm obrtnog momenta na 3.000 obrtaja
24
litra kapacitet rezervoara
Vazdušno/uljano-hlađen dvocilindrični četvorotaktni boxer motor

Udobnost i bezbednost

Pređite kilometre na opušten i bezbedan način

Pređite kilometre na opušten i bezbedan način

Možete udobno da pređete milje na R 18 Transcontinental: dinamički senzori (DCC) i opcioni aktivni senzori nezavisno kontrolišu brzinu i rastojanje do vozila ispred. Pored toga, tri režima vožnje, automatska kontrola stabilnosti (ASC) i dinamička kontrola motornih kočnica (MSR) garantuju veću sigurnost kao standard.

+ Pročitaj više

Više o #SoulFuel

spinner