* Prikazana cena je preporučena neobavezujuća cena koja uključuje 20% PDV-a bez troškova transporta.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Prikazani modeli su ilustrativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Prikazani modeli su ilustrativnog karaktera.

BMW C 400 GT.

Grad u novoj dimenziji.

Šta je u gradu tako zanimljivo? Raznoliki ljudi? Trendovi koji se javljaju? Nebrojene mogućnosti? Sve je ovo u kombinaciji! Da otkrijete grad, morate biti u dobroj kondiciji – ili neko ko će vas pratiti kroz raznoliki gradski život: BMW C 400 GT. Pored toga, puls grada ubrzava se još više a radijus se povećava baš kao i digitalna povezanost u svetu. Zato vam je sa ovim skuterom srednje veličine podjednako ugodno i okretno u gradu ali i na otvorenom. Otkrijte svoj grad u novoj dimenziji uz C 400 GT i radujte se mnogo, mnogo više onoga što vaš grad čini zanimljivim.  

Dizajn - C 400 GT

Izaberite svoj stil.

Vaš C 400 GT sa stilom. Vašim stilom! Koja boja najbolje odražava vašu ličnost?

  Alpine White

  Alpine white daje vašem skuteru lagan, agilan izgled. Nezavisni dizajn optimalno je naglašen ovom vanvremenskom bojom.

  Moonwalkgrey metalik

  Samouveren i dinamičan: klasična Moonwalk grey metalik opčinjava jasnim, sportskim stilom.

  Blackstorm metalik

  Skuter u klasičnom, jednostavnom izdanju u boji Black storm metalik.

  Napredan, inovativan i emotivan.

  Krenite do centra grada! Ili bolje: u čisto zadovoljstvo! Ovaj okretni skuter srednje veličine omogućava vam da osvojite grad - istovremeno je sprrema za duže ture i u okolini. Upravo je to ono što dizajn modela C 400 GT govori: sportski V-oblik elegantnih komponenti i vetrobran velikog formata štite vas od vetra i vremenskih prilika i svedoče o urbanoj želji za avanturom. Ovome doprinosi i ergonomski dizajnirano sedište, koje garantuje udoban i siguran položaj sedenja - bilo da se radi o kratkom izletu ili dužem putovanju. Upečatljiva LED tehnologija: čuveno prednje svetlo sa opcionim dnevnim svetlima i integrisanim indikatorima pravca osiguravaju jedinstvenu i prepoznatljivu pojavu. A ono što spreda izgleda zaista dobro, impresivno je i otpozadi: usko, progresivno i puno emocija - to je ono što grad čini još zabavnijim.  

  + Pročitaj više

  Povezan sa gradom i celim svetom.

  Povezan sa gradom i celim svetom.

  Ovako budućnost izgleda: BMW Motorrad Connectivity omogućava da na svom C 400 GT doživite pravu revoluciju u pogledu povezivosti. Uz ovu opcionu, dodatnu opremu, vaš pametni telefon i skuter postaju celina. Da bi to učinio, vaš telefon se povezuje sa standardnim TFT displejem i njime se može intuitivno upravljati preko multi-kontrolera na  upravljaču. Utičnica integrisana u odeljak za sitnice obezbeđuje da vaš pametni telefon ostane na istom energetskom nivou kao i vi. Bilo da se radi o vašim omiljenim melodijama ili najboljoj ruti kroz grad: inovativni prikaz strelica „detaljno“ omogućava brzu i sigurnu navigaciju. I uvek ostajete u kontaktu sa prijateljima. Komunikacioni sistem BMW Motorrad omogućava lak pristup listi kontakata sa vašeg smart telefona preko kontrolera, i omogućava telefoniranje u pokretu.

  Pogledajte video Kako da... i saznajte kako se koristi Connectivity.

  + Pročitaj više

  Jednocilindrični motor

  25
  kW (34 KS) na 7,500 rpm
  212
  Masa praznog vozila u kg, spremno za put, natankovano
  775
  Visina sedišta u mm (prazno vozilo)
  3,5
  Potrošnja goriva na 100 km prema WMTC
  Vodom hlađeni jednocilindrični motor

  Efikasnost donosi zabavu.

  Efikasnost donosi zabavu.

  Koncept motora razvijen je posebno za skutere srednje klase i idealno ispunjava posebne zahteve u gradskom saobraćaju. Ovo je posebno primetno kod C 400 GT: mala brzina motora zahvaljujući efikasnoj optimizaciji, velikom momentu, efikasnom sagorevanju i smanjenog stepena frikcije. Sve ovo garantuje nisku potrošnju goriva i veliko zadovoljstvo u vožnji. I sve to, naravno, u skladu sa Euro 4 standardima. Dakle, svako putovanje dokazuje da efikasnost može doneti puno zabave.  

  + Pročitaj više

  NAJINTERESANTNIJI DETALJI O C 400 GT

  Fleksi kofer
  Fleksi kofer C 400 GT
  Keyless Ride
  Keyless Ride C 400 GT
  LED prednje svetlo
  LED prednje svetlo C 400 GT
  ASC
  ASC C 400 GT
  Connectivity (TFT displej)
  Connectivity (TFT displej) C 400 GT
  Zaštita od vetra i ergonomičnost
  Zaštita od vetra i ergonomičnost C 400 GT
  Pretinac za mobilni telefon
  Pretinac za mobilni telefon C 400 GT
  Motor
  Motor C 400 GT

  Iskustvo sa mnogo više komfora.

  Iskustvo sa mnogo više komfora.

  Grad nije dovoljan? Želite da iskusite više? Nema problema uz C 400 GT. Bez napora vas brzo i okretno vozi kroz tesne uličice a impresivan je i na dužim turama zahvaljujući svojoj jedinstvenoj udobnosti. Odlično upravljanje, bez vibracija i veoma stabilno - na ravnom putu kao i u krivudavim ulicama. ABS i automatska kontrola stabilnosti (ASC) standardno brinu za vašu sigurnost u svakoj situaciji. C 400 GT sa standardnim Keyless Ride je još praktičniji.  

  + Pročitaj više

  Svi detaljji.

  Zaštita od vetra i ergonomičnost

  Komforan i zaštićen od vetra i nevremena.

  Paneli velikih površina i visoki i široki vetrobran pružaju optimalnu zaštitu od vetra i vremenskih uslova. Položaj upravljača, posebno oblikovano sedište i opušteni položaj stopala rezultiraju savršenim ergonomskim trouglom koji obezbeđuje udobnost na dužim putovanjima.

  Connectivity (TFT displej)

  Povezan u svakom delu putne mreže.

   

  C 400 GT u segmentu skutera nudi svetsku inovaciju u delu dodatne opreme: sistem BMW Motorrad Connectivity. Preko TFT kolor displeja od 6.5 inča visoke rezolucije, aplikacije za pametne telefone, telefonski pozivi, slušanje muzike ili navigacija mogu se koristiti jednostavno i sigurno - čak i tokom vožnje.

  Motor

  Efikasan, moćan i štedljiv.


  Motor C 400 GT savršeno odgovara zahtevima gradske mobilnosti, ali i za izlete u okolini: zapremine od 350 ccm i snage od 25 kW (34 KS) na 7.500 o / min, ne samo da je moćan, već donosi poene i svojom niskom potrošnjom.

  LED prednje svetlo

  LED – za vidljivo povećanje bezbednosti.


  Čuveni farovi, dosledno dizajnirani i u LED tehnologiji, impresioniraju svojim LED dnevnim svetlima (opcija) i ogromnom snagom dugog i kratkog svetla. Prednji pokazivači pravca integrisani su u panele; zadnji su integrisani u zadnju svetlosnu grupu.

  ASC

  Stabilan i bezbedan.


  I u lošim uslovima, ASC će osigurati potpunu kontrolu. Automatska kontrola stabilnosti sprečava proklizavanje zadnjeg točka, i osigurati efikasan prenos snage na podlogu, što značajno povećava aktivnu sigurnost na putu.

  Iskusite zvuk novog C 400 GT

  Samo vaš!

  BMW C 400 GT omogućava da izrazite svoju ličnost.

  BMW C 400 GT omogućava da izrazite svoju ličnost. Vi izaberite kako će izgledati. Uz bogatu opcionu opremu i Originalnu BMW Motorrad dodatnu opremu.

  Saznajte više

  Dodatna oprema za C 400 GT

  Još gradskih modela.

  spinner