Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.
* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW CE 04

Tiha revolucija

Krećete se po svetskim gradovima i metropolitanskim regionima tačno na mestu gde svaki projekat predstavlja prvi korak ka sledećoj novoj ideji. A takođe ste uvek u pokretu. Upoznati smo sa ovom zadivljujućom dinamikom jer smo je primenjivali više od 10 godina da bismo razvili rešenja i koncepte za urbanu elektromobilnost, nešto što danas znači mnogo više od pukog prelaska od tačke A do tačke B. Upravo od ovog dugoročnog inovativnog liderstva BMW CE 04 kreće u novu eru dizajna da se neprimetno integriše u vaš svakodnevni život zahvaljujući svojim inteligentnim rešenjima za povezivanje. Poprilično jednostavno #PluggedToLife.

Dizajn novog doba

Dizajn koji nas spaja

Dva koncepta boja su precizno prilagođena modernom i nepogrešivom dizajnu BMW CE 04. Oni naglašavaju pionirski dizajn i postavljaju upečatljive karakteristike.

Stil Avantgarde

Stil Avantgarde BMW CE 04 u Magellan grey metalik neprimetno se integriše u okruženje velikih gradova zahvaljujući svojim različitim crtama koje možemo nazvati sofisticiranim i specifičnim.

Light white

Svetlo - beli ton dinamično i slobodno odražava dinamičnost grada kao savremeni prostor za interpretaciju.

Futuristički, a opet vanvremenski

Dizajn BMW CE 04 usredsređen je na jedinicu za skladištenje energije u sklopu poda i kompaktni pogon. Dizajnerske slobode i rešenja ovde su dovela do nove estetike, na primer pregrade za punjenje koja se preklapa u stranu ili plutajućeg sedišta. Nisko težište predstavlja dodatnu prednost: za zabavno upravljanje, iznenađujuću dinamiku i vanvremensko zadovoljstvo u vožnji. Kao rezultat, jedna inovacija neprimetno vodi ka drugoj, takođe u pogledu dizajna. Prostrane, mirne i minimalističke površine dominiraju celokupnim dizajnom. U ovom kontekstu, prednji kraj je uzbudljivo razbijen, dok zadnji kraj otkriva tehnološke komponente, što je tipična karakteristika motocikala.

+ Pročitaj više

Pun energije, efikasan i bez emisije

31
kW (42 KS) maksimalna snaga
2.6
sekundi od 0 do 50 km/h
130
km dometa po WMTC
65
minuta od 0% do 80% napunjenosti, pri maksimalnoj jačini punjenja pomoću opcionog brzog punjača
Sinhrona mašina hlađena tečnošću

U budućnosti ćemo našu pauzu za kafu iza ugla pretvoriti u kilometre.

 ”

Florian Römhild

Project Lead na BMW CE 04 projektu

Možete ga napuniti gde god da se nalazite

Možete ga napuniti gde god da se nalazite

Spremni za nove pobede: dan počinjete puni energije i vaš BMW CE 04 vas već čeka sa napunjenom baterijom. Jednostavno se puni u kućnim utičnicama od 220 V ili u vašem BMW Wallbox-u. A sa opcionim brzim punjačem dobijate više od svakog procesa punjenja – više vremena da budemo precizni: tada možete da punite svoj BMW CE 04 u BMW Wallbox-u od 0% do 80% za oko 65 minuta uz maksimalnu jačinu punjenja.

+ Pročitaj više

Najvažnije za novu urbanu estetiku

Stylish decorative sticker sets
Side view of the BMW CE 04 with orange tapes.
Large TFT colour display
TFT display with BMW Motorrad start-up animation.
Electric drivetrain
BMW CE 04 drivetrain unit.
Practical storage compartment
Open Side Loading compartment of the BMW CE 04.
Iconic light design
Front of the BMW CE 04 focussing on the LED headlights.
Striking disc wheel
Disc wheel of the BMW CE 04 with sticker.
Integrated side stand
Integrated side stand of the BMW CE 04.
Comfortable Pro seat
Black and orange floating seat.

Mobilan i savršeno povezan

Mobilan i savršeno povezan

Nemojte ništa prevideti ili propustiti i uživajte u svemu. Zahvaljujući BMW Motorrad Connectivity i aplikaciji BMW Motorrad Connected, BMW CE 04 uspostavlja nove veze. 10,25” TFT ekran sa opcijom podeljenog ekrana pretvara se u interfejs između digitalnog i analognog sveta. Bilo da se radi o podacima o performansama, dometu, vremenu punjenja, omiljenoj listi za reprodukciju, sledećoj destinaciji ili telefonskom pozivu: mobilnost i komunikacija se spajaju u jedno. Jednostavno, vaš svakodnevni život. Vaš pametni telefon može samo da ostane u vodonepropusnom i ventilisanom odeljku za skladištenje, a takođe se puni u tom procesu zahvaljujući USB C konekciji.

+ Pročitaj više

Revolucija se susreće sa evolucijom

Revolucija se susreće sa evolucijom

Što se tiče udobnosti i bezbednosti sa BMW CE 04 možete se osloniti na isprobanu i testiranu BMW Motorrad tehnologiju. ABS i ASC su standardne karakteristike, DTC, ABS Pro i ECALL inteligentni hitni poziv su opciono dostupni. Dodatno dostupne varijante sedišta sa integrisanom podlogom za naslon i grejanjem sedišta, kao i električnim reversom garantuju udobnost i udobnost u velikim gradovima. A sa vožnjom bez ključa krećete u besprekornu integraciju BMW CE 04 u vaš mobilni život – u pravom smislu te reči: samo uskočite i odvezite se, možete ostaviti ključ u džepu.

+ Pročitaj više

Još bliži Vama

Vaše mišljenje nam znači

Vaše mišljenje nam znači

Više prostora za skladištenje, više pogodnosti, bolji izgled? Bez obzira na to šta planirate sa svojim skuterom: nudimo vam bezbroj opcija prilagođavanja sa našom sveobuhvatnom opcionom opremom i originalnim asortimanom BMW Motorrad dodatne opreme. Bezbedno čuvajte kupovinu u Vario torbi ili bočnoj torbi Urban Collection. Prohladno je, ali je sunce izašlo? Zahvaljujući zagrejanim ručkama i grejanju sedišta kao delu komfornog paketa možete zaista uživati u vožnji. Plus opcioni setovi nalepnica su dodatni detalji dizajna.

+ Pročitaj više

Još Urban Mobility modela

spinner