* Prikazana cena je preporučena neobavezujuća cena koja uključuje 20% PDV-a, bez troškova transporta.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Prikazani modeli su ilustrativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Prikazani modeli su ilustrativnog karaktera.

BMW C 400 X.

Iskoristite svoj grad.

U današnje vreme urbana mobilnost podrazumeva mnogo više od jednostavnog prelaska od tačke A do tačke B. Danas ne želite ništa da propustite, već da iskoristite sve što grad nudi - čak i kada ste u pokretu. C 400 X vam pruža ovu priliku. Da ste stalno umreženi i povezani! C 400 X je uz vas. Skuter srednjih dimenzija koji spremno odgovara na sve urbane izazove. Ne zaboravite svoju omiljenu muziku. Vaš smart telefon je praktičan i siguran tokom vožnje i spreman za pozive. C 400 X, spreman je za sve rute i otvoren prostor. Ne zaboravite mapu - isplanirajte svoje putovanje do poslednjeg detalja i uživajte.

Dizajn - the C 400 X

Izaberite svoj stil.

Da li vaš C 400 X treba da istakne vašu ličnost? Izaberite boju koja vam najviše odgovara.

Zenith blue metalik

Čiste linije i sportski karakter: Jasna i dinamična izjava uz Zenith blue metalik.

Alpine white

Boja Alpine white čini vaš skuter laganim i kompaktnim. Udubljeno sedište sa crvenim ukrasima za sportski izgled.

Black storm metalik

Jednostavan i klasičan, skuter u nijansi Blackstorm metalik.

Upravljiv, agilan i karakterističan za grad.

Kao što sugeriše njegov dizajn, lagani i upravljivi skuter srednje veličine C 400 X napravljen je za gradv. Spreda ga V-oblik i oprema čine dinamičnim i agilnim - silueta ističe da je C 400 X superioran u uličicama i gustom saobraćaju. Pored toga, C 400 X takođe odlikuje robusni i pouzdani duh GS-a: uspravne proporcije, prednji blatobran, jasno, grafičko razdvajanje obojenih komponenti i veliki asimetrični LED farovi. Jasne su upadljiva dnevna svetla za vožnju u obliku slova I. Međutim, komponente opreme ne samo da ističu njegovu urbanu namenu, već vas i štite od vetra i lošeg vremena. Njegov tanak zadnji kraj šalje jasnu poruku svima koje ostavlja za sobom: gradski zvrk može biti jednostavan, brz i udoban.

+ Pročitaj više

Savršeno skockan za grad.

Savršeno skockan za grad.

BMW Motorrad Connectivity potpuna inovacija u segmentu srednjih gradskih skutera. Fabrička ugradnja omogućava da direktno povežete svoj moblni sa skuterom. Po prvi put se C 400 X može koristiti za povezivanje pametnog telefona sa TFT displejem i za intuitivno upravljanje preko multi-kontrolera. U potrazi za savršenom muzikom u vožnji gradom? Nema problem, tu je fabrički ugrađeni sistem Connectivity.  Najkraća ruta do omiljenog restorana? Lako i udobno pomoću kontrolera izaberite najbržu ili najkraću rutu do omiljenog mesta. Želite da proverite gde su vam prijatelji? BMW Motorrad komunikacioni sistem pristupa vašem imeniku i za tili čas telefon zvoni, čak i tokom vožnje.


Pogledajte Kako da...video i saznajte kako se koristi Connectivity.

+ Pročitaj više

Jednocilindrični linijski motor

25
kW (34 KS) na 7,500 rpm
204
Masa praznog vozila u kg, spremno za put, natankovano
775
Visina sedišta u mm (prazno vozilo)
3.5
Potrošnja goriva na 100 km prema WMTC
Vodom hlađeni jednocilindrični motor

Savršeno skockan za grad.

Savršeno skockan za grad.

Koncept motora C 400 X posebno je razvijen za ovaj skuter srednje veličine i savršeno je prilagođen potrebama gradske vožnje i vašim potrebama. Izuzetno efikasan sa malim brojem obrtaja postiže velike brzine, efikasno sagorevanje i minimalno trenje - drugim rečima, malu potrošnju i neograničenu zabavu. Normalno, nivo emisije u skladu sa Euro 4 standardom. Ukratko: spontan u vožnji i okretan, dinamičan je i zabavan - uz C 400 X lako možete pratiti brzinu grada.

+ Pročitaj više

Urbana mobilnost može biti izuzetno udobna.

Urbana mobilnost može biti izuzetno udobna.

Svakodnevni stres u gradskom saobraćaju od sada pripada prošlosti. Upoznajte grad i njegove rute iz potpuno nove perspektive uz C 400 X. Celokupna arhitektura ovog skutera srednje veličine dizajnirana je za kvalitetnu vožnju i stabilnost na pravcima i krivinama bez ikakvih vibracija. ABS i ASC su deo standardne opreme zadužene za bezbednost, čak i pri lošim uslovima i podlogama. Vaš pametni telefon se uklapa u odeljak za punjenje sa integrisanom utičnicom, tako da tokom putovanja i tokom istraživanja grada ne morate ništa propustitei Preklopna futrola na postolju pruža dodatni prostor za prtljag za kacige, torbe i sve ostalo što grad može da ponudi.

+ Pročitaj više

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O C 400 X

Vetrobran.
C 650 GT spreda
Keyless Ride (Opciono).
C 400 X Keyless Ride
Connectivity (Opcija).
C 400 X Connectivity
Motor.
C 400 X Motor
LED prednje svetlo.
C 400 X LED
Punjač za telefon.
C 400 X punjač
ASC.
C 400 X ASC
Fleksi kofer.
C 400 X fleksi kofer

Za pun komfor u gradu.

Za pun komfor u gradu.

Svojim dizajnom, komforom, odlikama motora i sigurnosnim odlikama, C 400 X idealno je pripremljen za sve izazove u gradu.  

+ Pročitaj više
LED prednje svetlo

Sofisticirana svetla.
Prednja LED svetla najnovije generacije potpuno blistaju i ističu visoke standarde koje BMW C 400 X ima. Horizontalno dnevno svetlo u obliku slova I interpretira prednju svetlosnu jedinicu iz GS serije, na svoj način.

Connectivity

Povezani i tokom putovanja.
U segmentu skutera, C 400 X nudi inovativni novi svet: BMW Motorrad Connectivity. TFT kolor displej od 6,5-inča u visoke rezolucije za još lakše korišćenje aplikacija za pametne telefone - pozive, muziku ili navigaciju - čak i tokom vožnje.

ASC

Stabilan i bezbedan.

Bez obzira na nepovoljne uslove, ASC zadržava kontrolu. Automatska kontrola stabilnosti osigurava da zadnji točak ne proklizava, sila se efikasno prenosi na put i te znatno povećava aktivnu sigurnost u vožnji.

Motor

Efikasan, snažan i štedljiv.
Motor C 400 GT savršeno odgovara zahtevima gradske mobilnosti, ali i za izlete u okolini: zapremine od 350 ccm i snage od 25 kW (34 KS) na 7.500 o / min, ne samo da je moćan, već donosi poene i svojom niskom potrošnjom.

TO JE ZVUK JEDNOG C 400 X

Još individualnosti

Specijalna oprema.

Uz veliku ponudu specijalne opreme i originalnu BMW Motorrad dodatnu opremu možete prilagoditi C 400 X po svojoj želji.

Otkrijte više

Dodatna oprema za C 400 X

Još gradskih modela.

spinner