* Standardna serijska oprema, preporučena cena, bez troškova transfera, sa 20% PDV-a.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

Motocikli su opremljeni samo opremom predviđenom zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije su indikativnog karaktera.

BMW G 310 R.

Intenzivno uživanje u vožnji.

BMW G 310 R predstavlja suštinu uživanja u vožnji. Izgrađen za zagušene i za sve one koji jednostavno vole vožnju motociklima. Upravljiv je, lagan za rukovanje i istovremeno sportski. Bez obzira jeste li veliki ili mali vozač - svaki tip vozača odmah se oseća kao kod kuće na BMW-u G 310 R! Bicikl je lagan, a ipak pravi motor od 313 kubika. Novi motocikl dovešće vas sigurno i pouzdano na posao, do sledeće tačke ili van grada. G 310 R je pravi BMW motocikl, samo sa malo manje zapremine. Maksimalan kvalitet, izvrsna izrada i tehnologija garantuju intenzivan užitak u vožnji.

DIZAJN G 310 R

Izaberite svoj stil.

BMW G 310 R dostupan je u tri kolor varijante: Cosmic black, Light white/Racing blue metalik/Racing red i Racing red.

Cosmic black

Unapredite dodatno Cosmic black, kombinujte nove trake i dodatno istaknite dinamični, moderni dizajn BMW G 310 R.

Light white/Racing blue metalik/Racing red

Light white/Racing blue metalik/Racing red, BMW G 310 R s ponosom ističe svoje nasleđe BMW Motorrad Motorsport.

Racing red

Crveni G 310 R sa tamnim kontrastnim površinama za moderan i sportski izgled.

Dobri geni. Dobar izgled.

Dobar izgled sigurno potiče od porodice - BMW G 310 R očigledno nosi gene S 1000 R. Sportski prednji kraj sa moćnim farovima, dinamičnim oblogama rezervoara za gorivo i tipičnim roadster proporcijama čine ga vrlo primetnim na ulici. G 310 R je istovremeno lagan i jak zahvaljujući dinamičnom prednjem i prepoznatljivom zadnjem delu. Kratko sedište naglašava dinamiku roadstera u zadnjem delu i daje mu, posebno u beloj boji, jedinstveni motosport izgled. Zlatne eloksirane viljuške i kočiona klešta ističu visok kvalitet mašine.
Detalji aluminijumskog zadnjeg nosača. Sve izgleda lagano a opet tako stabilno. Široke gume osiguravaju pravo prianjanje za podlogu – uživanje u vožnji je garantovano.
+ Pročitaj više

Jednocilindrični četvorotaktni motor

25
kW (34 KS) na 9,500 rpm
28
maks. moment u Nm pri 7,500 rpm
313
zapremina u cc
3,3
potrošnja na 100 km prema WMTC
Vodom hlađeni, četvorotaktni jednocilindrični motor

Lagan, jak i agilan.

Lagan, jak i agilan.

 G 310 R tehnički ne zauzima drugo mesto. Upravo suprotno: sofisticiranim i nekonvencionalnim tehničkim detaljima kojim ćete voditi umesto da sledite. Jednocilindrični četvorotaktni motor od 313 kubika vam to garantuje. Neobičan nagib cilindra pozadi i glava cilindra za 180 ° spušta težište i pomera ga u smeru prednjeg točka. Zbog toga je G 310 R spretniji i lakši za upravljanje.

Specijalni koncept motora omogućava vrlo dugačak pokretni nosač i uprkos kratkom međuosovinskom rastojanju obezbeđuje povećanu stabilnost u vožnji. Dobar izgled, moćan pogon i ukupne težine manje od 160 kg, čak i potpuno natankovan - uz G 310 R možete jednostavno uživati u motociklizmu.

+ Pročitaj više

Iskusite zvuk novog G 310 R

NAJINTERESANTNIJI DETALJI O G 310 R

Zlatna anodizirana viljuška.
Zlatna anodizirana viljuška.
Zlatna kočiona klešta.
Zlatna kočiona klešta.
Multifunkcijski displej.
Multifunkcijski displej.
Dynamic obloga rezervoara.
Dynamic obloga rezervoara.
Izduv od nerđajućeg čelika.
Izduv od nerđajućeg čelika.
Aluminijumski točkovi.
Aluminijumski točkovi.
Zadnja viljuška od aluminijuma.
Zadnja viljuška od aluminijuma.
Inovativni jednocilindrični motor.
Inovativni jednocilindrični motor.

Svi bi da ga provozaju.

Svi bi da ga provozaju.

Vozite se bez stresa i opušteno ulicama sa G 310 R. Čak i u gradskoj vrevi, uvek ćete voziti samouvereno zahvaljujući uspešnom rasporedu svih upravljačkih elemenata. Uspešan ergonomski raspored upravljača, oslonca za noge i upravljačkih elemenata obezbeđuje vrhunski osećaj u vožnji. A na bilo kojoj površini, geometrija i podešavanje opruga i amortizera čine ga okretnim gradskim zvrkom. Bilo da se vozite u gustoj gradskoj gužvi, putujete na posao ili samo izlazite iz grada za vikend - sa G 310 R ćete želeti samo da se vozite i vozite!

+ Pročitaj više
Visina sedišta za sve vozače.

G 310 R ima pravo sedište za sve vozače, i brine se za vašu stabilnost na motociklu. Uz standardno sedište od samo 785 mm, kao posebna dodatna oprema dostupne su još dve opcije: niža varijanta sa 770 mm i viša, posebno komforno sedište visine od 880 mm.
Moćni kočioni sistem i standardni ABS.

Nijedan BMW motocikl od 2013. godine nije bez njega: standardni ABS. Na G 310 R obezbeđuje sigurne manevre kočenja na svakom putovanju, zajedno sa moćnim kočionim pločicama. ABS se može isključiti za potrebe terenske vožnje.

Još individualniji

Specijalna oprema.

Prtljažni prostor za svaki scenario: svakodnevno putovanje na posao ili za kratke ture - zahvaljujući visokokvalitetnim rešenjima za odlaganje prtljaga koje je razvio BMW Motorrad, uvek ste idealno opremljeni. Otkrijte originalnu BMW Motorrad Dodatnu opremu za G 310 R.

KA KONFIGURATORU

Dodatna oprema za G 310 R

Još roadster modela

spinner