Za sve kupce novog motocikla obezbeđujemo 5 godina garancije i BMW Motorrad SMART moto trening.

* Standardna serijska oprema, neobavezujuća preporučena cena bez troškova transfera sa 20% PDV-a.

BMW M 1000 R

Život u brzoj traci

Gura vas da pomerate granice: M 1000 R. Njegova istorija potiče od M trka i trkačke staze. Zapanjujućih 210 KS sa maksimalnom brzinom od 280 km/h gde imate potpunu kontrolu – na nepredvidivim putevima ili na trkačkoj stazi.  Maksimalne performanse se ne dovode u pitanje. Vaš cilj: nadmašiti – dominirati putem. M boje jasno signaliziraju pobedu. Važno je napomenuti nezaobilazan zvuk M R četvorocilindričnog motora.

Čuješ li da te zove? Upali motor! #NeverStopChallenging

Vozite novi BMW motocikl na najlakši način putem jedinstvene BMW Financial Services 3ASY RIDE ponude za finansiranje BMW motocikala.

Dozvolite sebi opuštanje

Moćne M kočnice
M kočnice na M 1000 R
Retrovizori
M 1000 R retrovizori
Ekskluzivni M Competition paket
M 1000 R M Competition paket
M spojleri
M 1000 R spojleri
Nosač tablica
M 1000 R nosač tablica
Ekskluzivna M start-up animacija i trkački režim vožnje
M 1000 R početna animacija
High-performance M R 4-cilindrični motor
M 1000 R motor
M Carbon točkovi sa trakom
M 1000 R M Carbon točkovi

Perfekcija: "M spojleri"

Perfekcija: "M spojleri"

Savršenstvo je u detaljima. M spojleri generišu aerodinamičku silu pritiska kako bi sprečili neželjene pokrete vozača. Pri brzini od 220 km/h povećavaju opterećenje prednjih točkova za 11 kg. Vaša prednost: maksimalna stabilnost u vožnji, manja tendencija podizanja prednjeg točka sa površine puta, kao i mogućnost kasnijeg kočenja i ranijeg ubrzanja u krivinama.

+ Pročitaj više

M iskustvo: elektronika

M iskustvo: elektronika

Potpuno M iskustvo: 6,5-inčni TFT, sa M animacijom pri pokretanju. Jedna od četiri varijante ekrana se automatski pojavljuje nakon pokretanja zahvaljujući funkciji memorije. Optimizovano za trkačku stazu u pravom M stilu: kao deo novog trepćućeg indikatora menjača, ceo brojač obrtaja treperi kada se postigne određena brzina.

+ Pročitaj više
154
kW (210 ks) na 13,750 rpm
280
km/h maksimalna brzina
199
DIN masa praznog vozila u kg
7,2
sekundi za maksimalno dostizanje od 0 do 200 km/h
Hlađeni četvorocilindrični linijski motor sa BMW ShiftCam

M dominacija: motor

Superbike motor: četvorocilindrični motor iz RR serije sa BMW ShiftCam tehnologijom, pomera vas od 0 do 100 km/h za 3,2 sekunde. Sa maksimalnom brzinom motora od 14.600 o/min, M R je očigledno naš najmoćniji roadster. Zbog 10.000 obrtaja u minuti, možete osetiti više snage i adrenalina. Što se tiče stepena prenosa, M R ima više da ponudi u poređenju sa RR: 47 umesto 46 zuba u sekundarnom stepenu prenosa i kraći prenosni odnos u 4., 5. i 6. brzini – za vožnju po nepredvidivim, putevima orijentisanu na performanse. Shift asistent Pro omogućava brzo prebacivanje u viši i niži stepen prenosa. Bogat zvuk motocikla koji potiče od zadnjeg prigušivača od titanijuma impresivno naglašava njegovu pojavu.

+ Pročitaj više

M iskustvo u vožnji: šasija

M iskustvo u vožnji: šasija

Izgled koji oduzima dah: šasija sa standardnim DDC-om kao i potpuno podesivi elementi vešanja, podesivi upravljač i stezaljka upravljača. Modifikovane su RR opcije kako bi odgovarao zahtevima dinamičnog roadstera. Nova ergonomija i novi upravljač obezbeđuju položaj sedenja koji je fokusiran na prednji točak.

+ Pročitaj više

M pomoć: Asistencija u vožnji

M pomoć: Asistencija u vožnji

Umesto brige: visoki nivoi performansi zahvaljujući vrhunskoj pomoći pri vožnji. Tri karakteristike motocikla, povezane sa režimima vožnje Rain, Road, Dinamic, Race i Race Pro, daju optimalne karakteristike. DTC obezbeđuje maksimalnu bezbednost i dinamiku vožnje u zavisnosti od režima vožnje, a Brake Slide asistent vas podržava u zanosima pri kočenju u krivinama.

+ Pročitaj više

Buntovnik među hyper roadsterima

Rođeni u M svetu

Bela ili crna: ovde nema sivih tonova. Međutim, bilo da izaberete osnovni M R paket ili M R sa M Competition paketom, uvek birate originalni M koji se može prepoznati po ekskluzivnim bojama i asimetričnim dizajnom na prednjoj strani.

Light white/M Motorsport

Svetlo plava, tamno plava, crvena u velikom kontrastu sa belom. Tradicionalno, ali progresivno, lagan ali agresivan. Kovani aluminijumski točkovi zaokružuju ekstrovertni izgled.

Blackstorm metalik/M Motorsport

M R sa M Competition paketom predstavlja čistu snagu i dinamiku. Boje snage: Blackstorm metalik u kombinaciji sa M bojama. Veliki sadržaj paketa čini zapanjujući izgled još savršenijim.

M imperativ: dizajn

M imperativ: dizajn

Dominantan napred, agresivan pozadi: M R u svom najboljem izdanju. Zauzmite svoje mesto na M sedištu, na savršenoj visini i posegnite za proširenim cevastim upravljačem sa laserskom gravurom „BMW M 1000 R“. Pogledajte u aluminijumske, krajnje retrovizore na upravljaču. Zvuk uključen, svetlo uključeno: M logo se pojavljuje na LED farovima. Put je tvoj.

+ Pročitaj više

M Competition paket

M Competition paket

Ne može biti bolje od ovoga. Ekskluzivni M delovi, kao što su poklopac zadnjeg točka i štitnik lanca, poklopac prednjeg točka, obloge rezervoara, deflektori vetra, poklopac zupčanika, aktivacioni kod za M GPS-Laptrigger, M putnički paket i M prednji sistem oslonca za noge pokazuju da ovaj motocikl neće biti nadmašen. I ništa ga neće zaustaviti: zahvaljujući M Carbon točkovima koji smanjuju težinu za 1,6 kg.

+ Pročitaj više

M konfiguracija: opciona oprema

Više trkačke staze, više bezbednosti, više dizajna – više vas. Pored M Competition paketa, mnoštvo opcione opreme, kao što je M putničko sedište ili Sport vetrobransko staklo, kao i M Performance delovi, kao što su M štitnik motora i M sistem oslonca za noge podesiv u 6 smerova, dostupni su za vaše besprekorno iskustvo.

Individualizacija

Fokus na performanse

spinner