BMW Motorrad Srbija na sajmu "MotoPassion 2024"

BMW Motorrad Srbija predstavila je posetiocima ovogodišnjeg sajma „MotoPassion“ najaktuelnije modele, ali i uzbudljive ekskluzive. Izložene modele predvodi neprikosnoveni lider na putu i vrhunski takmičar BMW R 1300 GS, koji u najnovijem izdanju dolazi sa najsnažnijim dvocilindričnim bokser motorom ikada proizvedenim u toj seriji.

Premijerno je izložen i novi BMW M 1000 XR, kao treći motocikl u M porodici, koji je najsnažniji, a ujedno i najlakši sport turing motor na svetu od 200ks. Tu je i novi BMW F900 GS - motocikl sa najviše pedigrea za off-road namenjen najsmelijima.

Društvo im pravi i BMW F 800 GS, naslednik 750 GS-a, u znatno bogatijoj standarnoj opremi, pojačan za 10ks, koji pretvara svaku vožnju u zadovoljstvo. Premijerno može da se vidi i model BMW R 12 NINET -  naslednik jednog od najomiljenijih heritage modela BMW R NINET, koji je uspeo da zadrži sve ono što je vozačima bilo omiljeno na predhodniku.

+ Pročitaj više

Ekskluzivno se izlaže i BMW R 12, koji je ujedno u najmlađi motocikl iz heritage porodice. Reč je savršenoj krstarici na putu koja je kreirana za istinsko uživanje.

Tokom sajma organizovano je i posebno druženje sa BMW Moto klubom Srbije u okviru BMW Motorrad Srbija štanda.

+ Pročitaj više

Još zanimljivih priča.

spinner