Vrh za prijatelje.

BMW Motorrad dani 2019.

Tri dana u bavarskom Garmiš-Partenkirhenu, sve se vrti oko iste strasti: motocikli i BMW Motorrad dani. Uhodani program, muzika uživo i emisije prepune akcije, aktuelnih modela i brojnih svetskih premijera privuče oko 40.000 posetilaca u mesto u blizini Cugšpica od 5. do 7. jula. I to nisu samo ljubitelji BMW Motorrada, vozači motocikala svih marki dolaze da dožive vikend prepun događaja - vrh za prijatelje, porodice i moto zajednicu.

Događanja & program.

Događanja & program.

Nećete naći više ljudi i motocikala: Tri dana ste u centru pažnje i vi i najnoviji modeli. Kao deo zajednice nalazite se usred kaskaderskih emisija, test vožnji i žive muzike. Radujte se ponovnom druženju sa starim poznanicima i sklapanju novih prijateljstava!

+ Pročitaj više

Smernice & smeštaj

Smernice & smeštaj

Za mnoge motocikliste odlazak na BMW Motorrad dane predstavlja divno iskustvo a posebno dok se voze lepim rutama kroz Alpe do Garmisch-Partenkirchena. Planirajte svoje putovanje i pretvorite ga u nezaboravnu turu. Takođe možete pronaći informacije o mogućnostima smeštaja na ovoj idiličnoj lokaciji u podnožju Zugspitzea.

+ Pročitaj više

FAQ – Odgovori koje ste tražili.

FAQ – Odgovori koje ste tražili.

Da li ste i vi jedan od oko 40.000 ljubitelja motocikala koji putuju na BMW Motorrad dane u Garmiš-Partenkirhen a i dalje imate pitanja? Naše odgovore na često postavljana pitanja možete pronaći ovde.

+ Pročitaj više

#bmwmotorraddays

Još zabavnih priča.

spinner