BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2021

Ovo su naši utisci sa najveće “adventure” vožnje u zemlji!

BMW Motorrad Srbija ove jeseni priredio je uzbudljivu vožnju i nezaboravno druženje „BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2021“ na Zlatiboru i Tari za sve stastvene motocikliste i ljubitelje BMW Motorrad brenda u okviru najvećeg “enduro” događaja u Srbiji XROSS HARD ENDURO RALLY.

Pred učesnima je bila ruta duga 140km, koja se vozila na različitim izazovnim terenima: od asfalta i šljunka, preko blata i vode na različitim usponima i padovima bajkovitih planinskih predela naše zemlje.

+ Pročitaj više

Ova motociklistička vožnja nije imala takmičarski karakter, već je za učesnike, bilo da su početnici, ili iskusni vozači dvotočkaša, predstavljala istinsko zadovoljstvo.

Nakon što su savladane sve etape i prepreke mapirane rute, priređeno je i druženje na Tari, čime je zaokružena uzbudljiva „BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2021“ priča.

Tokom vožnje, posetioci Zlatibora imali su priliku da se upoznaju i isprobaju neke od najpopularnijih BMW Motorrad izloženih modela poput: R 1250 GS, BMW G 310 GS i F 750 GS, kao i BMW R 1250 GS Adventure.

+ Pročitaj više

BMW Motorrad Adventure Ride 2021

Još zanimljivih priča.

spinner