BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2021

@XROSS HARD ENDURO RALLY

BMW Motorrad Srbija vas poziva da se priključite najvećem “enduro” događaju u Srbiji od 24. do 26. septembra i učestvujete u druženju i vožnji koju organizujemo u saradnji sa XROSS HARD ENDURO RALLY.

 

BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2021 održaće se u nedelju 26. Septembra. Okupljanje učesnika je predviđeno u 10h na parkingu pored jezera, u samom centru Zlatibora - pogledajte lokaciju.

Polazak u vožnju se očekuje odmah nakon registracije učesnika i ukratko opisane rute i pravila vožnje. Predviđena ruta je duga 140km i trajaće oko 3 sata, nakon čega je predviđeno druženje učesnika uz organizovan ručak.

Od obavezne opreme potrebno je da učesnici imaju moto kacigu i rukavice, a po mogućstvu i off road čizme, pantalone i jaknu sa štitnicima.

Grupu će predvoditi iskusni vozači adventure motocikala, a pred njima će biti lagana enduro vožnja po unapred utvrđenim trasama koje vode kroz prelepe predele Zlatibora i Tare i prolaze pored nekih od tačaka za gledaoce trke, tako da će učesnici imati i podršku publike.

+ Pročitaj više

BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2021 namenjen je vozačima BMW motocikala, a reč je o slobodnoj vožnji koja nema takmičarski duh, već predstavlja čisto zadovoljstvo u vožnji za goste Xross Hard Enduro Rally trke koji bi voleli da u prijatnom društvu siđu sa asfalta.

Popunite prijavu za BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2021 ili pozovite na telefonski broj 062 294 882 ukoliko vam je potrebno više informacija.

Prilikom prijave potrebno je da na licu mesta potpišete Izjavu za učestvovanje u vožnji.

+ Pročitaj više

Forma za prijavu

Pogledajte kako je bilo na BMW MOTORRAD ADVENTURE RIDE 2019.

Još zanimljivih priča.

spinner