BMW Motorrad dani od 7. do 9. jula u Berlinu

Tradicionalni BMW Motorrad dani koji se održavaju u okviru Pure&Crafted festivala i ovog jula okupiće ljubitelje dvotočkaša iz celog sveta u Berlinu, gde će se istovremeno obeležiti i veliki jubilej „100 godina BMW Motorrad-a”.

Posetioce, kao i do sada, očekuje dobra zabava, raznovrsan program, kao i uzbudljivi muzički nastupi. Jedan od izvođača je i Cari Cari, koji će izvoditi muzički repertoar od 1970-ih preko 1990-ih do današnjih dana.

Drangsal će svirati novi talas, post-pank i indi pop na jedinom koncertu koji će održati u Nemačkoj ove godine. Multi-instrumentalista, producent i pevač WU-LU će izvesti mešavinu grajma, daba i panka, a Circa Waves će oduševiti publiku melodičnim indi rokom.

+ Pročitaj više

Berlinski umetnici će posebno dizajnirati skejt park gde će se skejt scena nadmetati, a BMKS Flatland izvedbe će se održavati nekoliko puta dnevno.

Hookie Co. iz Drezdena će dizajnirati ovogodišnji Pure&Crafted bicikl, a po prvi put električna mobilnost će takođe imati centralnu ulogu.

A za one koji žele nekog da obraduju ili da sačuvaju lepe uspomene, General Store će ponuditi fantastične lifestyle proizvode inspirisane festivalom.

+ Pročitaj više

Još zanimljivih priča.

spinner