BMW MOTORRAD SRBIJA NA SMART MOTO WORKSHOP-U

Bezbednost na putevima, On-road i Off-road stilovi vožnje, zaštitna oprema i održavanje motocikala samo su neke od tema o kojima se pričalo tokom Smart Moto Workshop-a koji je ovog meseca organizovala Asocijacija za bezbednost motociklista, a podržao BMW Motorrad Srbija.

Ova teorijska radionica okupila je ljubitelje dvotočkaša koji su od iskusnih stručnjaka i poznatih lica iz moto sveta imali priliku da dobiju odgovore na sve nedoumice, ali i da čuju dragocene savete i trikove eksperata na cesti.

Radionicom je moderirao dr Vladimir Jevtić iz Asocijacije za bezbednost motociklista, koji je iskusnim, ali i bajkerima početnicima ukazao na najvažnije aspekte sigurne vožnje uz adekvatne instrukcije.

+ Pročitaj više

Predavanje je bilo podeljano na nekoliko segmenata u okviru kojih je moglo da se čuje na koji način izabrati odgovarajući motocikl u odnosu na potrebe i putne namere vozača, kako pravilno i sigurno voziti u odnosu na tip terena, ali i na koji način ukazati prvu pomoć povređenim licima na putu.

Kako Delta Motors i BMW Motorrad Srbija posebnju pažnju poklanjaju bezbednosti motociklista, svakom klijentu obezbeđuju besplatni trening bezbedne vožnje, a na raspolaganju su im i konsultacije sa iskusnim osobljem prodajnog salona.

+ Pročitaj više

Imajući u vidu da se neposredna razmena znanja i iskustva pokazala kao efektan metod podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju, Delta Motors i BMW Motorrad Srbija i ubuduće će podržavati slične akcije, dok se naredni Smart Moto Workshop očekuje već u novembru.

+ Pročitaj više

Još zanimljivih priča.

spinner