Detalji 2019.

Nešto što će vas obradovati.

BMW Motorrad osigurava pravo iskustvo - i pravi motocikl - za svaku priliku, putovanje i teren. Od novih proizvoda preko inovacija pa sve do bezbrojnih događaja: otkrijte šta to lepo BMW Motorrad ima za vas u 2019.  

SVE U SUPERLATIVU

BMW S 1000 RR.

BMW S 1000 RR.

Ovaj supermodel postavlja standarde.

Svaka komponenta novog RR-a moćna je izjava koja ga vodi na prvo mesto. Za sebe tvrdi da ima maksimalne performanse. Sa 152 kW (207 KS), ovaj super motocikl postao je još snažniji - sa maksimalnim obrtnim momentom od 113 Nm na 11.000 o / min. Zahvaljujući novoj tehnologiji BMW ShiftCam, sada je dostupna znatno veća snaga u donjem i srednjem opsegu broja obrtaja motora.


Kao jedini super motocikl odobren za ssaobraćaj, RR ima aluminijumsko podvozje, koje se ranije koristilo samo na trkačkoj sceni. Težak samo 197 kg, s novim dizajnom, novom ergonomijom, novim motorom i puno novih karakteristika, RR postavlja potpuno nove standarde.

+ Pročitaj više

ProRace trkačko odelo.

ProRace trkačko odelo.

Savršen kroj za savršene performanse.

ProRace trkačkko odelo pruža sve što vam je potrebno da ispunite sve sportske zahteve. Sportski kožni kombinezon je impresivan i omogućava slobodu kretanja i bezbednost neophodnu za trke. ProRace je dostupan ili standardno ili kao odelo po meri. Može se prilagoditi svim vašim specifičnim zahtevima: Možete odlučiti koje boje treba da bude vaš ProRace, dodati još štitnika, svoje ime i svoj lični logotip, i birati između nappa kože ili kengur kože. Da bi se uklopili u dekor i boje trkačkog odela, na raspolaganju su Race kaciga, rukavice i Pro Race čizme, zajedno sa kombinezonom DoubleR Skin.  

+ Pročitaj više

NOVI BOKSER MODELI

Od GS do RS.

Još noviji i bolji: modeli sa oznakom 1250. Teško je prevesti osećanja u reči. Ništa drugačije nije ni kada je reč o iskustvu koje doživite u vožnji boksera, posebno najnovijih modela: R 1250 GS, R 1250 GS Adventure, R 1250 RT, R 1250 R i R 1250 RS. Imaju mnogo zajedničkog - unapređeni novi pogon koji omogućava da samouvereno i snažno ubrzate u svakom trenutku. I svaki model je optimizovan za posebnu upotrebu: Adventure, Tour, Roadster i Sport. Na vas je red.

  R 1250 GS

  Zahvaljujući maksimalnoj kontroli, posebno pri nižem broji obrtaja motora, zabavno i lako možete savladati svaku prepreku.

  R 1250 GS Adventure

  Povećan stepen rafiniranosti tokom rada i dostupnost obrtnog momenta pri svakom opsegu osiguravaju uravnoteženu vožnju na vašim dalekometnim putovanjima.

  R 1250 RT

  Ozbiljne rezerve snage novog bokser motora izmame osmeh i dobro raspoloženje bez obzira koliko je putovanje dugačko.

  R 1250 R

  Novi bokser motor s unapređenim performansama za svaku situaciju.

  R 1250 RS

  Moćno ubrzavanje omogućava veći užitak na svakom putovanju, uz garantovano uživanje u vožnji.

  Novi R 1250 GS.

  Novi R 1250 GS.

  Naredna avantura vas čeka.

  Odgovor za svaki izazov - novi R 1250 GS je potpuno svestran. I pored toga, nova tehnologija nije naodmet - BMW ShiftCam u novom bokser motoru. Savršena kontrola za svaku situaciju, u gradu, na seoskom putu i naravno – terenska vožnja. Impresivno efikasni novi pogon u novom R 1250 GS čini ga potpuno svestranim, za svaku situaciju. BMW Motorrad Spezial i brojne mogućnosti prilagođavanja omogućavaju vam da svoj BMW R 1250 GS pretvorite u savršenog pratioca za naredno zajedničko putovanje.

  + Pročitaj više

  Novi bokser motor.

  Novi bokser motor.

  Novi pogon i BMW ShiftCam tehnologija.

  Više snage dostupno u čitavom opsegu broja obrtaja motora, smanjena emisija štetnih gasova i potrošnja goriva, uz optimizovan rad i rafiniranost: potpuno unapređeni bokser motor, postiže nove performanse, uz viši nivo kontrole i efikasnosti. Novi pogon je maksimalne snage od 100 kW (136 ks), maks. obrtnog momenta od 143 Nm i zapremine od 1254 ccm. Po prvi put tehnologija BMW ShiftCam se koristi na bokser motoru BMW Motorrad – tehnika varijabilnog rada ventila i podizanja ventila sa usisne strane.  

  + Pročitaj više

  ISTRAŽIVAČ

  F 850 GS Adventure.

  F 850 GS Adventure.

  A motorcycle for your tour through the world.

  Ako vas privlači nepoznato, trebalo bi da krenete ponovo: BMW F 850 GS Adventure vam omogućava da osvojite nove terene i priprema vas za nove avanture. Ovaj enduro stvoren je za prave istraživače. Za ljude kojima nijedno odredište nije predaleko. Uz F 850 GS Adventure prkosićete vetru i vremenskim prilikama, bićete spremni za bilo koji teren i doživećete sve avanture u udobnosti: staklo vetrobrana podesivo je po visini, motor je zaštićen bočnim panelima, sedište je udobno, rezervoar ima kapacitet 23 litra. Sve je napravljeno za vašu turneju po svetu.  

  + Pročitaj više

  VIŠE DETALJA

  BMW C 400 GT.

  BMW C 400 GT.

  Ovaj skuter srednjih dimenzija povećava vaš radijus.

  Da li vam treba neko da vas udobno prati u gradskom provodu ili na dužim vožnjama van grada? BMW C 400 GT je naš odgovor. Ovaj skuter srednjih dimenzija povećava vaš radijus kretanja i omogućava digitalno umrežavanje sa svetom. Skuter sa kojim je jednako ugodno i okretno i u gradu i van grada. Motora prema novom konceptu malo troši ali zato omogućava veliko zadovoljstvo u vožnji. Pri tome ne zaboravljamo ni okolinu uz poštovanje Euro 4 norme.  

  + Pročitaj više

  Opcija 917

  Opcija 917

  Individalna optika, delovi visokog kvaliteta.

  Pretvorite svoj bajk u nešto posebno. BMW Motorrad Spezial omogućava vam da svoj motocikl prilagodite najvišem nivou kvaliteta - čak i pre isporuke. Za nove modele boksera GS, RT, R i RS postoje savršene opcije: BMW Motorrad Spezial nudi najfinije komponente iz dva različita paketa Milled parts, opciju 719, boje obloga, sedišta i HP sportske izduve kako bi vaš bicikl bio jedinstven i jedini. Ako tražite nešto za svoj R nineT - Pure, Racer, Scrambler ili Urban G/S? Option 719 krije uzbudljive dodatke i boje koje služe da individualizujete svoj motocikl.  

  + Pročitaj više

  Navigacija i komunikacija.

  Navigacija i komunikacija.

  Jednostavno putujte bolje.

  Stižete na odredište i zabavljate se? Uvek ste na najboljoj ruti? Nikakav problem - zahvaljujući Bluetooth komunikaciji. A pomoću naših navigacionih sistema možete stvoriti najbolje uslove za uspešno putovanje. Izaberite opcije i uvek ostanite na savršenoj ruti.  

  + Pročitaj više

  Tri godine vožnje.

  Tri godine vožnje.

  Produžena garancija.

  Ne govorimo samo o garanciji; dajemo vam je: vaš ovlašćeni BMW prodavac daje vam jednogodišnju garanciju - pored zakonski propisane garancije od 24 meseca. Ako stvari ne krenu glatko kao što se očekuje, servisni partneri i mehaničari BMW Motorrad osiguraće vam brz povratak na drum – bez dodatnih troškova, ma gde se nalazili u svetu. Za svaki novi BMW model motocikala iz 2019. godine.  

  + Pročitaj više

  Dodatna oprema za vožnju.

  Savršeno skockani od glave do pete.

  Vaše zadovoljstvo u vožnji ne poznaje granice. Vaš stav je podešen za avanturu. Uz savršenu kolekciju i pripremu od glave do pete, možete krenuti sa BMW Motorrad RIDE kolekcijom bilo kada. Po bilo kom vremenu. U vašu sledeću avanturu. Kud god strast da vas vodi - uz našu dodatnu opremu vi ste zaštićeni i ugodno vam je na putu.  

  + Pročitaj više
  VAŠA KOLEKCIJA external-link-arrow-slim

  Čista moda!

  Čista moda!

  LNLA je vaš modni brend.

  BMW Motorrad inspiriše i modni svet: "Limits No Longer Apply" naziv je je ime modnog brenda koji vam nudi individualni, opušteni stil. LNLA je usmeren na kvalitet BMW Motorrad i čist, minimalistički stil modno osvešćenog čoveka. Bile to svakodnevne farmerke, duksevi bez kapuljače ili ležerne majice. Omogućava vam da se osećate podjednako prijatno tokom radnog dana i uveče u provodu.  

  + Pročitaj više

  DOGAĐAJI

  GS Trophy kvalifikacije.

  Na putu do nezaboravnog motociklističkog iskustva. Jeste li raspoloženi za veliku moto avanturu? Kvalifikujte se za Međunarodni GS Trophy 2020! Zemlje učesnice biće domaćini nacionalnih kvalifikacionih sesija od januara do septembra 2019. Životna avantura očekuje tri najbolje učesnice u zemlji, kao i međunarodni ženski tim, nakon niza izazova i testova: International GS Trophy 2020.

  SAZNAJTE VIŠE

  EICMA 2019.

  EICMA 2019.

  05. do 10. Novembra 2019.

  Ako proizvođači motocikala predstavljaju svoje najnovije proizvode, kasna je jesen i ponovo je vreme za najveći i najvažniji međunarodni sajam motocikala na svetu. EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) gde renomirani proizvođači predstavljaju svoje modele za narednu sezonu u Milanu, na severu Italije. Dozvolite da vas oduševe najnoviji proizvodi za sezonu 2020!  

  + Pročitaj više

  BMW Motorrad dani

  BMW Motorrad dani

  5. do 7. jula 2019.

  Alpska avantura: BMW Motorrad Dani u Garmiš-Partenkirhenu pravo su iskustvo za svakog motociklistu. Svake godine okupi se oko 40.000 ljubitelja motocikala kako bi se družili i saznali najnovije vesti iz BMW Motorrad sveta - 3 probne vožnje, uključujući najnovije modele. Spektakularne kaskaderske predstave i raznovrstan prateći program održaće se u podnožju planine Cugšpice od 5. do 7. jula 2019.  

  + Pročitaj više

  BMW Motorrad Race trofej.

  BMW Motorrad Race trofej.

  Vaša prilika.

  Ovako izgleda raspored: sledeća runda BMW Motorrad Race trofej počinje 2019. Trkači koji počinju sa RR imaju priliku da se proslave u svojim nacionalnim i međunarodnim prvenstvima i da se bore za prestižne trofeje i bonuse.

  + Pročitaj više

  Sa događaja.

  spinner