Sa zemljanih staza.

Cyclone i BratStyle.

Bretov R nineT čuva ime, Cyclone, i za njim se dobra prašina diže. Individualizacije Go Takamine još jednom dokazuju jedinstvenost stila stvorenog u BratStyle-u. Čuvajte se zemljane staze. Prava hrana za dušu. 

Opis profila

Motor

Cyclone  

Forge

BratStyle 

Individualizacija

Go Takamine

Basic

R nineT

Konstrukcija/konverzija

2013/2014   

Kategorija

Brat Style 

Upečatljiv potpis

Go Takamine oblikuje svet individualizacija kao niko drugi. 1998. osniva BratStyle radnju za prerade u Tokiju i stvara ne samo brend već i osoben, karakterističan izgled. Brat Style u međuvremenu zauzima svoje mesto u istaknutim kategorijama poput Cafe Racer, Chopper ili Tracker. Brat Style označava starinski - vintage dizajn uklopljen u vizuelnu lakoću. Manje poliranja a više stila i potrage za - dušom. Mnogobrojni amateri i profesionalci inspiraciju su našli u njegovom radu što je entuzijasti i ljubitelju motora iz Japana donelo veliki ugled. 2014, Go otvara još jednu radnju u Long Biču u Kaliforniji. Time je njegova uloga i mesto na internacionalnoj sceni cementirano.     

+ Pročitaj više
Pomešao sam prošlost sa skorom budućnošću i pod ljuskom nostalgije stvorio nov, moderan motocikl. ”

Go Takamine

BratStyle

Kao strastvenom motociklisti, za Go Takamine je veoma važno da njegovi prerađeni motocikli budu izbalansirani i mobilni. Ne štedi kada su u pitanju detalji koji svakoj mašini daju karakter. To postane jasno čim pogledate konverziju R nineT "Cyclone". Go postavlja tanak rezervoar na Tracker. Dodaje Cowhorn korman, Ceriani viljušku, Bates Style prednje svetlo, Cafe racer sedište i BratStyle zadnje svetlo. Na twin motor je postavljeno desno svetlo sa poklopcima ventila a prednji kraj je izrađen od brušenog aluminijuma. Izduv je u stilu flat-track a boja je golden yellow retro iz GT & SKETCH se brine za dirt-track osećaj. 

+ Pročitaj više

Svi detalji

Ram

Standard

Karoserija

Jednodelni prednji poklopac od brušenog aluminijuma, K&N filteri, hromirani detalji     

Prednje oslanjanje

Ceriani viljuška, Cowhorn korman, Bates Style prednje svetlo, doboš kočnica    

Zadnje oslanjanje

BratStyle zadnje svetlo, Firestone gume    

Izduv

Prerađeni izduv - flat-track style

Boja

Gold GT boja & SKETCH 

Cyclone
Cyclone
Cyclone
Cyclone
Cyclone
Cyclone - pogled na motor
Cyclone
Cyclone - pogled na rezervoar

Pokreće dušu

R nineT najčuvenije modifikacije

Saznaj više

Disklejmer

Vozila prikazana ovde mogu biti modifikovana i opremljena prilagođenim delovima treće strane i/ili samostalnim komponentama koje nisu ni proizvedene, distribuirane ni testirane od strane BMW-a. BMW ne prihvata nikakvu odgovornost za takve modifikacije (uključujući instalaciju, karakteristike i korišćenje prikazanih prilagođenih delova/komponenti). PAŽNJA: Modifikacija vozila serije (uključujući instalaciju i korišćenje prilagođenih delova trećih lica i/ili samostalnih komponenti) može narušiti karakteristike vožnje! Vožnja modifikovanih BMW vozila je na sopstvenu odgovornost.

Odgovarajući motocikli.

spinner