Nije još jedan bokser.

Hide Motorcycle oblikuje R nineT u sportsku opremu.

Činjenica da Hideja Togaši zove svoj R nineT prosto i jednostavno "Boxer" je preterano pojednostavljivanje. Ništa kod njega nije ni jednostavno a ni prosto. Inventar. 

Opis profila

Bike

Boxer   

Forge

Hide Motorcycle   

Individualizacija

Hideja Togaši   

Basic

R nineT

Konstrukcija/konverzija

2013/2014   

Kategorija

Cafe Racer

Trkačka retrospektiva

Kad japanski majstori reše da model Naked presvuku u novo ruho, obično ne kupuju nove delove. Sve prave sami. Presudna je posvećenost detaljima, kvalitet izrade kojima se Hide Togaši vodi tokom izrade novih obloga za R nineT; transformacija roadster modela u istinskog sportistu koji kao da stiže sa trkačke staze sedamdesetih gorinda prošlog veka. "Obloge i paneli vas vraćaju u prošlost. Glavna odlika je zgodni aluminijumski rezervoar: omogućava vozaču da se donekle osloni", kaže Hide. Savršena figura boksera nastala iz pokušaja i grešaka. Oblik je doterivao sve dok nije lično ocenio da je savršen. 

+ Pročitaj više
Dizajn starih trkačkih mašina je neobičan, topao i prirodan. ”

Hide Togaši

Hide Motocikli

Dizajn Hidea Togašija spoj je strasti prema klasičnom sportskom dizajnu. Inspiraciju je našao zadivljen američkim trkačima iz starih časopisa i foto albuma. U Jokohami 2001. osniva Hide Motorcycle ili Hidemo. Dve godine kasnije prelazi u Kavasaki i u godinama koje dolaze osvaja sve nagrade koje se mogu osvojiti uključujući i "Best Of Show Motorcycle" na sajmu Hot Rod Custom Show u Jokohami 2006. i 2007. Hide posvećuje veliku pažnju detaljima. Modeli su ogoljeni ali i veoma posebni. Prepoznatljivi potpis Hide Motorcycle.     

+ Pročitaj više

Detalji o motoru

Ram

Modifikovan zadnji segment, modifikovani most    

Delovi (rezervoar, obloge, klupa)

Modifikovana prednj zaštita, aluminijumski rezervoar kućne izrade, obloge i nosač tablice    

Prednje oslanjanje (viljuška i ručice)

BMW S 1000 RR, ručice: Battle Factory. Točkovi i gume: Metzeler 120/70 ZR 17 M/C 58W TL 

Zadnje oslanjanje (zadnja viljuška, naplatak)

Racetec Interact 180/60 ZR 17 M/C 75W TL 

Izduv

Custom exFAT

Boja

Keen Edge boja, Artwork by Nuts Art Works, zaštitni sloj na točkovima;   

Hide Motorcycle bokser
Hide Motorcycle boksere
Hide Motorcycle bokser
Hide Motorcycle bokser
Hide Motorcycle bokser
Hide Motorcycle bokser
Hide Motorcycle bokser
Hide Motorcycle bokser

Pokreće dušu

R nineT najčuvenije modifikacije

Saznaj više

Disklejmer

Vozila prikazana ovde mogu biti modifikovana i opremljena prilagođenim delovima treće strane i/ili samostalnim komponentama koje nisu ni proizvedene, distribuirane ni testirane od strane BMW-a. BMW ne prihvata nikakvu odgovornost za takve modifikacije (uključujući instalaciju, karakteristike i korišćenje prikazanih prilagođenih delova/komponenti). PAŽNJA: Modifikacija vozila serije (uključujući instalaciju i korišćenje prilagođenih delova trećih lica i/ili samostalnih komponenti) može narušiti karakteristike vožnje! Vožnja modifikovanih BMW vozila je na sopstvenu odgovornost.

Odgovarajući motocikli.

spinner