GS porodica

Kolaž fotografija BMW Motorrad GS modela.

Više od četiri decenije, GS modeli su sinonim za avanturu i neobuzdanu radoznalost kao i težnju da se iskuse nove stvari –  za vožnje bilo na kraj sveta ili do susednog grada. Njihovi snažni motori pružaju samopouzdanje na koje možete da se oslonite na svakom terenu. Najsavremenija tehnologija i režimi vožnje garantuju sigurnost, najbolje prianjanje i optimalno rukovanje na bilo kojoj podlozi i u svako vreme.

+ Pročitaj više

Naši GS modeli

R 1250 GS Adventure

Nijedna destinacija nije predaleka i izazovna: rezervoar zapremine 30 litara i pouzdan bokser motor su sinonim za njegovu superiornost i dinamiku.

F 850 GS

Za one kojima je avantura u venama: savršeno podešen za svaki teren sa velikim obrtnim momentom. Njegove brojne tehničke karakteristike pretvaraju prepreke u prilike.

F 850 GS Adventure

Svet se pretvara u avanturu. Snažan pogon i veliki paket standardne opreme idealni su za duge staze i izazovan teren.

F 750 GS

Vaša karta za avanture: odvažite se, proširite svoje vidike. Ovaj avanturistički motocikl savladava svaku prepreku.

G 310 GS

Težnja za avanturom – svaki dan: jedinstvena GS ergonomija i visokokvalitetna oprema garantuju pravo zadovoljstvo u vožnji u gradu i okolini.

XR porodica

Kolaž BMW Motorrad XR modela.

XR je sinonim za sportski karakter i performanse za velike udaljenosti: agresivan dizajn i snažni motori susreću se sa ergonomskom udobnošću i najsavremenijim sistemima asistencije. Za sve one koji vole da iskuse adrenalin.

+ Pročitaj više

Naši XR modeli

S 1000 XR

Izazov bezbroj hijljada kilometara. Iskusite duh sportiste sa ergonomijom i opuštenim položajem sedenja karakterističnim za touring enduro modele.

F 900 XR

Više, brže, dalje: čisti adrenalin, krivina za krivinom, svaki dan. Motor i dizajn: čiste performanse. Ergonomija: čisto opuštanje.

Jedinstvene avanture - iznova i iznova

R 1250 GS Adventure na neravnom terenu

Najbolji GS vozači na svetu takmiče se svake dve godine na Int. GS Trophy takmičenju. Na početku, najtalentovaniji demonstriraju svoje veštine u nacionalnim kvalifikacijama kako bi dobili priliku da predstavljaju svoju zemlju. Cilj im je da stignu do najfascinantnijih svetskih motociklističkih destinacija, kao što su Novi Zeland, Kanada, Mongolija ili Albanija. Timski duh, agilnost i veštine vožnje su posebno važni u intenzivnim dnevnim etapama koje sadrže zahtevne i specijalne testove. I, naravno, svaki Int. GS Trophy stvara prijateljstva za ceo život.

+ Pročitaj više

Moto odeća za vašu narednu avanturu

Razvijamo našu opremu zajedno sa našim motociklima. Kao rezultat toga, možemo da vidimo šta vam je zaista potrebno kada ste u pokretu: oprema našeg vozača je testirana i dizajnirana do poslednjeg detalja. Nudi odličnu zaštitu, slobodu kretanja i udobnost u svim vremenskim uslovima.

+ Pročitaj više
Pogledajte opremu external-link-arrow-slim

Započnite vašu avanturu

spinner