#SoulFuel

R 18 porodica

Sa 1.802 kubika, najsnažniji bokser motor koji je ikada napravio BMW Motorrad je nezaobilazan središnji deo heritage modela. Dvostruki okvir, rezervoar u obliku suze i duple linije su legendarne karakteristike dizajna ukorenjene u našoj istoriji.

+ Pročitaj više

Naši R 18 modeli

R 18

U duši je ključ svega: krstarica sa karakterom sa niskom i zategnutom linijom specifičnom za ovaj model.

R 18 Classic

Legendaran, jedinstven pokretač duha: krstarica pogodna za obilaske i duga putovanja.

R 18 B

Sirova snaga: tipičan izgled baggera sa karakterističnom aerodinamičnošću, oblogom za upravljač i fiksiranim koferima

R 18 Transcontinental

Grand touring sa velikim bokser motorom: ekskluzivan, luksuzan i udoban, u potpunosti dizajniran i namenjen za vožnje sa još jednim putnikom.

R nineT porodica

Sinonim minimalističkog dizajna karakteriše 100 godina BMW Motorrad inženjeringa motocikala i našu neprekidnu želju za usavršavanjem bokser motora. Tradicionalni dizajn roadstera sa svojim kompaktnim rezervoarom za gorivo i sedištem za uspravan položaj sedenja postavlja standard za visokokvalitetne materijale i odgovarajuće elemente stila.

+ Pročitaj više

Naši R nineT modeli

R nineT

Klasičan, čist, dinamičan: ovaj klasični roadster sa svojim kultnim bokser motorom i dvostrukim izduvnim sistemom oduševljava sve ljubitelje motocikala.

R nineT Pure

Minimalistički i samouvereno. Kako mu i ime govori, ovo je čist omaž originalnom dizajnu motocikla.

R nineT Scrambler

Snažan, robustan, izazovan: podignuti izduvni sistem i opuštena pozicija sedenja karakterišu njegov nekonvencionalan izgled scramblera.

R nineT Urban G/S

Autentičan, upečatljiv, uravnotežen: dizajn je zasnovan na prvim G/S modelima. Privlačan izgled sa opuštenim, uspravnim položajem sedenja.

Mnogo više od motocikla

Pravimo odeću sa istom strašću koju posvećujemo izradi naših motocikala. Sa istim fokusom na kvalitet: za minimalistički i klasični izgled koji ne izostavlja visok nivo funkcionalnosti i zaštite, što vam dodatno daje potpunu slobodu tokom vožnje i u pauzama.

+ Pročitaj više
Pogledajte opremu external-link-arrow-slim

BMW R 18 The Wal

Shinya Kimura kreirao je besprekorni R 18 i nazvao ga The Wal. U svojoj radionici kombinovao je stručnu BMW Motorrad izradu sa japanskom estetikom i silom velikog bokser motora od 1.802 kubika.

+ Pročitaj više

Doživite Heritage modele izbliza

spinner