#NeverStopChallenging

M domet

Profesionalna trkačka istorija je evidentna na prvi pogled. Modeli stvoreni za adrenalinsku vožnju po izazovnim putevima i, naravno, za maksimalne performanse na trkačkoj stazi i u motosportu. Podrazumeva se, da se ovi motocikli mogu pretvoriti u čistokrvne trkačke motocikle u samo nekoliko jednostavnih koraka.

 

+ Pročitaj više

Naši M modeli

M 1000 RR

Trkač kao nijedan drugi. Naš #superbike nudi čistokrvnu trkačku tehnologiju za postizanje pol pozicije i može se pohvaliti ekskluzivnim karakterom do najsitnijih detalja.

M 1000 R

Život u brzoj traci. Naš dinamični #roadster sa superbike snagom dominira nepredvidivim putevima i trkačkim stazama svojim performansama.

Adrenalin kao način života

Sa BMW Motorrad Motorsportom, viđeni smo u trkačkim serijama širom sveta i slavimo pobede sa M RR i RR. Stručnost stečenu na ovaj način prenosimo na naše drumske motocikle kao deo ciljanog procesa. Na ovaj način, mi kontinuirano proširujemo naše ideje o performansama, novim merilima i inovativnim projektima.

+ Pročitaj više
Više o BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Ukrasite performansama vašu dnevnu sobu

Baš kao i kod originala, fokusirali smo se na preciznost i svaki detalj sa 1920 LEGO® Technic elemenata LEGO® Technic M RR. Ovako smo razvili delove i kreirali inovativna rešenja: sa detaljima koji su bliski njihovom originalu ovo je najveći model LEGO® Technic motocikla ikada napravljen je u razmeri 1:5.

+ Pročitaj više
Saznajte više o LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Jedinstven M karakter

spinner